Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ZAKREA - Czas zrobić Bang! START 17:00 [Dedyk] [Medium]

CreatiVe01

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 979
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pisać sobie można, opowiadać bajki też ;) Ja chce jakiś dowód.

Ok chcesz dowodów to będziesz je miał. Po południu będziesz je miał  :)

Opublikowano

Mimo licznych ataków serwer stoi i to w niezruszonym stanie.

Częste aktualizacje ułatwiające grę, Administracja interesuje się tym, czego naprawdę potrzebują gracze.

Dobra organizacja i informowanie graczy o wszelakich zmianach.

Serwer jak najbardziej polecam, jest co robić, nie nudzi się po kilku dniach.

Jak ktoś nie wierzy w liczbę graczy- rejestracja on-line, a client nie instaluje się na stałe w razie wątpliwości.

Opublikowano

Jakoś inne serwery nie widzą problemu żeby wrzucić ss'a z m1 tylko tutaj wieczny problem żeby ściągnąć clienta  -.- .

Drogi Moderatorze, za nim ponownie usuniesz moją sygnaturę daj mi znać za co, bo tak się nie robi :).

Bish_holo.gif

Opublikowano

Jakoś inne serwery nie widzą problemu żeby wrzucić ss'a z m1 tylko tutaj wieczny problem żeby ściągnąć clienta  -.- .

Pisać sobie można, opowiadać bajki też ;) Ja chce jakiś dowód.

Wejdźcie i sami zobaczcie ;). Nie wiem co wam da ta ilość graczy, chcesz to zagrasz nie to nie i tyle w temacie. 

Opublikowano

Serwer jest bardzo fajny, lecz mało na nim graczy....ale wystarczy że zamiast pisać wbijecie (przez kilka dni będzie z małą ilością graczy, ale jak tak kilkunastu z was zrobi to serwer będzie się zapełniał)

Nigdy bez reklamy (mocnej) nie będzie nagle 500 online graczy, jak będziecie wbijać i wychodzić bo mało graczy - to nigdy nie będzie więcej graczy...to raczej logiczne ;)

Więc Serwer Polecam ,

ocena 8,5/10 

Opublikowano

zacznijmy od tego ze wcczoraj bylo sporo graczy w m1 lecz tera jak expie i latam se po metkchah to dorwanie metka czasami jest dosc trudne bo ludzi na spotach pełno moze niema tera z 300 ale 200 powinno byc w tym momenciej ak pisze posta 

Opublikowano

właśnie 200, 300 online. A niestety adminom chyba to pasuje bo nic nie robią w tym kierunku żeby zwiększyć liczbę online. Ja cały czas gram ale jak tak dalej będzie to niestety ale gra nie będzie miała większego sensu. Jak tu nawet jakiś ulepek kupić jest problem. Liczę, że admini zrobią w końcu jakąś większą reklamę ale im dłużej z tym zwlekają tym gorzej, bo kto potem przyjdzie na serwer który będzie stał miesiąc będą juz max lvle i będzie 200 online?? Raczej nikt. 

Serwer oczywiście Polecam.

Opublikowano

Typowe płaczki które sugerują się m1.Ludzie serwer jest nowy i myślicie że każdy w m1 na ch1 będzie siedział.Są też inne ch zrozumcie to ...

Serwer polecam gra się fajnie i nie jest trudno,wystarczy trochę pograć i wszystko da się samemu zrobić.

Opublikowano

Nie zagram bo pustki.. administracja nie wiem czy śpi zmaiast reklamować etc.. ?

Dodam że jak an serwerze jest z 200 osób to przynajmniej 35% online to multikonta (szaman/sklep) 

Opublikowano

Nie zagram bo pustki.. administracja nie wiem czy śpi zmaiast reklamować etc.. ?

Dodam że jak an serwerze jest z 200 osób to przynajmniej 35% online to multikonta (szaman/sklep) 

Hahaha, gdyby 35% z tego to byłyby multikonta to nie sądzisz, że sklepów było by więcej. Po c**j siejesz ferment, jak nawet na serwer nie wbiłeś.  Nie podoba Ci się, to nie graj proste, ale nie pierdol głupot B)

Opublikowano

Admini planujecie rozreklamować jakoś serwer ?? Może już ruszyła jakaś reklama ? Czy będziecie czekać aż gracze sami przyjdą ?

Opublikowano

To zaluj:)

Ludzi przybywa co widac nawet w dni powszednie.. Ze znalezieniem metka mam coraz wieksze problemy, spoty tez pozajmowane, sklepow przybywa..

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Serwer świetny! Może w m1 nie ma wiele sklepów ale gospodarka także jest inna!

Nie patrzcie na ilość graczy, warto ściągnąć klienta i samemu sprawdzić - rozgrywka się spodoba (osobom, które szukają serw. medium). Miałam przerwę jeśli chodzi o Metina a ten serw. przyciągnął moją uwagę i zatrzymał :) Polecam!!!

Opublikowano

Każdy gada takie tekstu typu, ludzi przybywa jest już bilion! Gdyby ludzi miało już byc 1000 to na starcie tyle by było, a jak już praktycznie po tygodniu ciągle waha się między 300 to już więcej nie będzie, trudno

Opublikowano

Każdy gada takie tekstu typu, ludzi przybywa jest już bilion! Gdyby ludzi miało już byc 1000 to na starcie tyle by było, a jak już praktycznie po tygodniu ciągle waha się między 300 to już więcej nie będzie, trudno

Tygodniu? xDDDDD Dalsza dyskusja z Toba nie ma zadnego sensu, pozdrawiam.

"Środa, w tym dniu będziecie mogli pobawić się w zgadywanki.

Przygotowaliśmy dla Was ponad 150 pytań, na które będziecie mogli odpowiadać.

Aby dostać nagrodę należy odpowiedzieć poprawnie na 5 pytań dotyczących serwera Zakrea."

Czyli skad te szkatulki? Z mobow normalnie dropia?

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Teraz ilość graczy mi nie przeszkadza, expie, dropie, robie eq. Ale jak przyjdzie większy lvl to już nie będzie fajnie - brak wojen, wypadów na bossy itd, a nawet brak pvp bo nie będzie z kim. Patrząc na inne nowe serwery które startują to też nie mają dużej ilości graczy. Kiedyś jak jakiś nowy serwer startował to bez reklamy było 1000+ ludzi, a teraz potrzeba na to reklamy. 

Opublikowano

Tygodniu? xDDDDD Dalsza dyskusja z Toba nie ma zadnego sensu, pozdrawiam.

"

Środa, w tym dniu będziecie mogli pobawić się w zgadywanki.

Przygotowaliśmy dla Was ponad 150 pytań, na które będziecie mogli odpowiadać.

Aby dostać nagrodę należy odpowiedzieć poprawnie na 5 pytań dotyczących serwera Zakrea."

Czyli skad te szkatulki? Z mobow normalnie dropia?

Nie musisz bo może to być tydzień albo dwa a nawet 7 tygodni, liczba graczy nagle z 300 nie zmieni się no chyba że reklama u niekrytego krytyka, 5 sposbow na ... nawet u fubu i było by od razu więcej a nie u Youtuberow gdzie polowa subow i wyswietlen to zasluga addmefast itp

Opublikowano

Nie musisz bo może to być tydzień albo dwa a nawet 7 tygodni, liczba graczy nagle z 300 nie zmieni się no chyba że reklama u niekrytego krytyka, 5 sposbow na ... nawet u fubu i było by od razu więcej a nie u Youtuberow gdzie polowa subow i wyswietlen to zasluga addmefast itp

Tutaj nie masz tak do końca racji, bo reklama u niekrytego i 5 sposobów na też by nie pomogła, dlaczego? Ponieważ jest tam mały odsetek graczy metina. 

Trwają rozmowy z youtuberem z którym się dogadujemy (ubiegam Twoje pytanie, nie jest to smorąg ani żaden celebryta) jest to youtuber powyżej 10K subów związany z metinem.

Jeżeli dojdziemy od porozumienia z tym panem, na pewno gracze się o tym dowiedzą jeżeli nie to będziemy szukać reklamy u innych.

Pozdrawiam Kreatywny. 

xb4c9CP.png

Serwer, który sprawi, że przypomnisz sobie dlaczego zacząłeś grać w metina :) 

Opublikowano

No w końcu jakiś odzew od admina o reklamie :D Mam nadzieje, że się dogadacie bo serwer naprawde jest super ale ta liczba graczy to jest porażka. Ludzie piszą, że niby graczy przybywa ale to gówno prawda gram codziennie i jakoś tego wzrostu graczy nie widzę a wręcz ich spadek bo np. w poniedziałek wróciłem z pracy po 14 i było więcej graczy i sklepów w m1 niż we wtorek i dziś. To że wam ludzi przybyło w red lesie, grocie bądz na bossach to nie znaczy, że graczy przybyło tylko po prostu Ci z małymi lvlami wbili większe i poszli dalej a nowych graczy jak nie było tak nie ma. 

Ja na razie zostaje na 92 lvlu i czekam aż faktycznie liczba graczy wzrośnie. Bo mam juz w sumie 1.5 k minut i nie bedę tracił więcej czasu na serwer na którym nie wiem czy zostanę na dłużej bądz który nie padnie po 2tyg z powodu braku graczy jak juz teraz jest 300 on to ile będzie za tydzień/dwa bez reklamy ?? 100 ? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...