Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ZAKREA - Czas zrobić Bang! START 17:00 [Dedyk] [Medium]

CreatiVe01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Warto dodać, że administracja ma ciągły kontakt z graczami i im pomaga. Wczoraj około południa zgłosiłem 2 błędy (związany z rybakiem i z wyświetleniem pewnej misji). Dzisiaj wchodzę na stronę, patrzę i aktualizacja zrobiona, błędy te jak i kilka innych naprawiona od zaraz, wbijajcie jest super atmosfera!

• Odpowiedzi 979
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A ja mam buga :( Wczoraj wysłałem sms na 85 SM i kupiłem za to Vipa. miałem 0 SM a teraz weszłem do IS i patrze -85 zetów :/ jak mogę mieć zety na - "Zetów na koncie: -85" 

Teraz się boję załadować bo mi pewnie odejmie te 85 zetów...

Opublikowano

Dziś na każdym serwerze było w cholerę ludzi, bo każdy ma wolne ;) A i tak nawet jeżeli 300, to ilość jest strasznie mała. Po prostu nie postarali się z reklamą, wynajęli pseudo yt i teraz gra tyle osób. Osobiście serwer polecam lecz dopóki nie będzie 500 + to nie widzę sensu gry. 

Sobota tez byla wolna i ja w 100% KAZDY mial wolna, niedziele juz niekoniecznie patrzac przez pryzmat pracujacych, wiec lipne porownanie ;)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Na początku myślałem, że to jakiś niewypał i kolejny nudny serwer. Ale po wejściu serwer jest kozacki! Polecam każdemu :)

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Na początku myślałem, że to jakiś niewypał i kolejny nudny serwer. Ale po wejściu serwer jest kozacki! Polecam każdemu :)

Jak się na WH jedzie to napewno ^^ Tak, to ten z V2 ^^

Opublikowano

Juz mam chwile czasu aby oznajmic graczy iz w prezentacji jest błąd albo admin próbowal okłamc graczy co do  eventu który ma miejsce w poniedzialek.

Dlaczego tak uważam ? 

poniewaz na ss jest pokazany drop spoko nadnim napis z 15 szkatułek spoko lecz zauważciejakie tam sa ilosci itemow. Jak zauwazycie do uzyskania takiej ilosci itemow potrzeba ponad 25 szkat  czemu tak uważam ? 

2 błogosławienstwa życia = 2 szkaty

8 dłoni przebicia = 8 szkat

6 dłoni krytyka= 6 szkat

3 błogoslawienstwa zycia smoka= 3 szkaty

2 atak boga smokow= 2 szkaty

4 inteligencja boga smokow= 4 szkaty

1 metal= 1 szkata 

3 obrona boga smokow= 3 szkaty

tak wiec na zdobycie danej ilosci przedmiotow potrzeba 29 szkat tak wiec  niech wypowie sie ktos od administracji dlaczego przypadkowo albo specjalnie kłamiecie w własnej przentacji.

ps i nie nikt nie mowi ze z szkaty moglo poeciec 2x albo leci czegox po 2x zawsze bo sprawdzielm i leci  po 1 

Opublikowano

Juz mam chwile czasu aby oznajmic graczy iz w prezentacji jest błąd albo admin próbowal okłamc graczy co do  eventu który ma miejsce w poniedzialek.

Dlaczego tak uważam ? 

poniewaz na ss jest pokazany drop spoko nadnim napis z 15 szkatułek spoko lecz zauważciejakie tam sa ilosci itemow. Jak zauwazycie do uzyskania takiej ilosci itemow potrzeba ponad 25 szkat  czemu tak uważam ? 

2 błogosławienstwa życia = 2 szkaty

8 dłoni przebicia = 8 szkat

6 dłoni krytyka= 6 szkat

3 błogoslawienstwa zycia smoka= 3 szkaty

2 atak boga smokow= 2 szkaty

4 inteligencja boga smokow= 4 szkaty

1 metal= 1 szkata 

3 obrona boga smokow= 3 szkaty

tak wiec na zdobycie danej ilosci przedmiotow potrzeba 29 szkat tak wiec  niech wypowie sie ktos od administracji dlaczego przypadkowo albo specjalnie kłamiecie w własnej przentacji.

ps i nie nikt nie mowi ze z szkaty moglo poeciec 2x albo leci czegox po 2x zawsze bo sprawdzielm i leci  po 1 

Tak opis jest błędny, ponieważ były robione 2 ss'y, nie wiem jak wrzuciłem ten SS, prawdopodbnie przez zmęczenie ponieważ stworzenie takiej prezentacji wraz z SSami i grafiką zajmuje sporo czasu. - Opis został zmieniony. Pozdrawiam i zapraszam do Gry Kreatywny. 

xb4c9CP.png

Serwer, który sprawi, że przypomnisz sobie dlaczego zacząłeś grać w metina :) 

Opublikowano

Gram od jakiś 2-3h, w tym wykonując all misje + robienie eq. Udało mi się aktualnie dobić 42lv.

Kasa dropi bez większych problemów.

Lv. Puki co skacze z jednego na drugi.

EQ pod exp, żaden problem.

Dość dobrze wykonany jak i przemyślany serwer.

Ciekawe innowacje oraz zastosowania do zwykłych, czasem zbędnych rzeczy.

Liczba bugów? Narazie żadnego nie wyłapałem.

Narazie mogę z czystym sercem polecić.

Pozdrawiam. NekareST

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

Serwer + stronka nie trybi :/

Z tego co wiem odbywa się przerwa trwająca w porywach do 23:5-10.

@@

Mając full orki + Ostrze G1 + Fms śr 36. Grając WP dam radę Elit. Wodza orków?

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

Serwer + stronka nie trybi :/

wlasnie tez sie dziwie.. o 23 mial byc restart na 5 min, a tu wywalilo 5 min wczesniej i do tej pory nie dziala. Stalo sie cos, czy po prostu faktycznie ta przerwa trwa?

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

iks

:

(03 listopad 2014 - 22:13 ) Aktualnie dostajemy DDoSy na serwer. Przerwa techniczna przedłuży się. Pozdrawiam zawistnych którzy aktualnie nas atakują

wjub1h.jpg

Opublikowano

iks : (03 listopad 2014 - 22:13 ) Aktualnie dostajemy DDoSy na serwer. Przerwa techniczna przedłuży się. Pozdrawiam zawistnych którzy aktualnie nas atakują

Rozumiem, czyli śmiało mogę odpalać kolejne odc. nowego wydania Fate/Stay ;) Mam nadzieję że to nic poważnego.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

Ile gra osob? Mozna prosic ss'a z m1?

~300 gra, liczba wzrasta, ciezko powiedziec. Sklepow malo, bo srednio jest tu czym handlowac jak narazie szczerze mowiac, wiec z handlem jest lipa, ale w zasadzie latwo byc "samowystarczalnym" ^_^

Chwilowo server off, wiec screena Ci nie zrobie.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Mając full orki + Ostrze G1 + Fms śr 36. Grając WP dam radę Elit. Wodza orków?

Powinieneś dać radę, aczkolwiek na tym serwie ten boss jest naprawdę trudny, ja daggerem 55lvl z truciem go nie mogłem położyć :) Ogólnie wszystkie bossy troszkę przesadzone, mało da się zrobić samemu :)

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Jakiekolwiek info. dotyczące możliwej godziny ponownego włączenia serwa?

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

Wszystko już działa. Jeżeli ktoś ma problemy z logowaniem wystarczy parę razy spróbować zalogować się i to pomoże na pewno ! Wbijać na spoty panowie i panie ! :) Serdecznie zapraszam do gry ! 

Opublikowano

Skąd Truta ?

Ile Online ?

Stoi stabilnie już ?

Truta z ripera oraz z metków - bossów +90.

Wczoraj było ponad 300. 

Stoi stabilnie nie ma żadnych lagów, cofek itd. 

Gramy ! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...