Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ZAKREA - Czas zrobić Bang! START 17:00 [Dedyk] [Medium]

CreatiVe01

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 979
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie da się expić w pt? chciałem zacząć gre , zrobiłem pt z buffem a ciągle pierwszy lvl i expa 0

Moze wlaczyles blokade exp? D:

Opublikowano

Nie da się expić w pt? chciałem zacząć gre , zrobiłem pt z buffem a ciągle pierwszy lvl i expa 0

Idz na inne moby :P

Ja tak wczoraj mialem, ze bilem na niedzwiedziach i zostaly mi 3% do lvla i nei chcialo leciec, na wilkach tez, na tygrysach lecialo..

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Serwer stoi już stabilnie ? Bo na pizdę ostro wyrywał z tego co słyszałem. Chodzą ploty od Asfeńskiego ścierwa, że to MKS :D

Polecam serwer jak najbardziej. Konkretny projekt.

Opublikowano

Serwer stoi już stabilnie ? Bo na pizdę ostro wyrywał z tego co słyszałem. Chodzą ploty od Asfeńskiego ścierwa, że to MKS :D

Polecam serwer jak najbardziej. Konkretny projekt.

Mnie dzisiaj 3 razy logło i miałem dwie cofki (20-30 sekund). Ale jest coraz lepiej.. Zwiększycie drop kamieni duchowych? Około 50 metków na sohan i jeden kamol. I jak jest z tymi wierzchowcami na 40min ulepsza się czy tez dropi? Chodzi o dzika, lwa, tygrysa.
Opublikowano

wkurzaja mnie te misje... trzeba bedzie tygodniami robic i drop tych ulepek...

You cannot keep out your own fear

Opublikowano

Mnie dzisiaj 3 razy logło i miałem dwie cofki (20-30 sekund). Ale jest coraz lepiej.. Zwiększycie drop kamieni duchowych? Około 50 metków na sohan i jeden kamol. I jak jest z tymi wierzchowcami na 40min ulepsza się czy tez dropi? Chodzi o dzika, lwa, tygrysa.

Mi z tych metków na 60 lv. (Sohan) lecą już lepsze wierzchowce. Co do kamoli to z metków na 60 (świątynia Hwang) to leciały mi z każdego metka.

Opublikowano

Chodzą ploty od Asfeńskiego ścierwa, że to MKS :D

To dziecko lubi poudawać lepszego, a później płacze na gg ;)

Opublikowano

serwer bardzo dobry, drop idealnie dostosowany do potrzeb, nic tylko expić, dropić, napierdalać !  ;)

Opublikowano

Opłaca się grać?

Ile osób gra?

Oplaca. Coraz wiecej ludzi. Wczoraj admin pisal, iz bylo 180 osob, dzis juz 305. Wiec liczba online szybko wzrasta, a gra sie przyjemnie.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Oplaca. Coraz wiecej ludzi. Wczoraj admin pisal, iz bylo 180 osob, dzis juz 305. Wiec liczba online szybko wzrasta, a gra sie przyjemnie.

Dziś na każdym serwerze było w cholerę ludzi, bo każdy ma wolne ;) A i tak nawet jeżeli 300, to ilość jest strasznie mała. Po prostu nie postarali się z reklamą, wynajęli pseudo yt i teraz gra tyle osób. Osobiście serwer polecam lecz dopóki nie będzie 500 + to nie widzę sensu gry. 

xD 

Opublikowano

Dziś na każdym serwerze było w cholerę ludzi, bo każdy ma wolne ;) A i tak nawet jeżeli 300, to ilość jest strasznie mała. Po prostu nie postarali się z reklamą, wynajęli pseudo yt i teraz gra tyle osób. Osobiście serwer polecam lecz dopóki nie będzie 500 + to nie widzę sensu gry. 

Wole tych pseudo yt niż wielkich uzurszmatorów za którymi gimby latają. Yt przestaje nagrywać ludzie odchodzą... 

Może jest te 300osób, ale kilimat jest ja polecam i to bardzo. 

Tyko bony wkurwić potrafią ;/

Opublikowano

Wole tych pseudo yt niż wielkich uzurszmatorów za którymi gimby latają. Yt przestaje nagrywać ludzie odchodzą... 

Może jest te 300osób, ale kilimat jest ja polecam i to bardzo. 

Tyko bony wkurwić potrafią ;/

I dobrze że potrafią wkurwić bo wybonowane eq ma być czymś wyjątkowym a nie każdy by był swoją kopią z takimi samymi bonami. Tylko IS by się wtedy liczył.

Zapraszam do gry ! Jest z*********e ! :)

Opublikowano

teraz większość nowych serwerów rozwija się z czasem , na starcie nie ma masy ludzi ale gdy serwer stoi stabilnie i ma dobrą opinie to nagle z dnia na dzien liczba graczy rosnie tak jest w tym przypadku

Opublikowano

Metin2 już nie jest taki sławny jak kiedyś, niestety coraz mniej ludzi gra w metina. Teraz każdy nowy serwer musi dojrzeć jak wino żeby grało na nim dużo ludzi. A co do serwera naprawdę warto zagrać, jak zagrasz to już na nim zostaniesz ;)

Opublikowano

Abstract jakie słowa ;)

Serwer naprawde jeden z lepszych jakie są na ta chwile. Bardzo dopracowany i wszystko odpowiednio poukładane. Jest kilka rzeczy do poprawy ale są to czysto kosmetyczne rzeczy wiec problemu nie ma. Polecam każdemu ten serwer.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...