Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ZAKREA - Czas zrobić Bang! START 17:00 [Dedyk] [Medium]

CreatiVe01

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 979
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Napisalem na wolaju zeby odezwal sie jakis admin.

Napisal do mnie "iks"

Spytalem co dostane za powiedzeniu mu o dosc znaczacym bugu

odpisal

"..."

I tyle.

szkoda ze nie zrobilem ss.

Ja nie musze wam niczego udowadniac, ja sie bugiem bawie, kto kumaty pewnie tez.

Nie mam nic wiecej do dodania, powodzenia.

A i jestem polakiem, nie wiem co w tym złego.

Jebnij się w łeb zerze.

Opublikowano

Jebnij się w łeb zerze.

No, Endymion krotko i rzeczowo. Lubie Twoje posty :D

Kreatywny odpisalbys nam jak to z ta liczba online? wzrasta? ile max wczoraj bylo, ile dzis gra? Pytam tak z czystej ciekawosci, bo w sumie nawet metki w m1 / m2 sa dosc oblegane, na czacie ciagle ktos spami, sklepow niewiele ale sa, wiec WYDAJE sie sytuacja poprawiac..

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

@MoHa15

Liczba na pewno wzrasta, dzisiaj zdecydowanie więcej osób piszę na wołaczu, biega na metki w dolinie/m2. Liczby nie jestem w stanie podać bo nie mam takich możliwości. :v

Opublikowano

mniej więcej 200 online do wieczora może bedzie z 300 

A serwer jest naprawdę dobry tylko ta liczba graczy :/ 

To nie za fajnie, ale nie ma co się dziwić, nie dość że reklama jest u pseudo youtuberów, który mają milion serii na YT. To teraz startuje sporo nowych serwerów i jest spora konkurencja. 

xD 

Opublikowano

Jak tutaj z expem i skillami są rady/egzo(łatwo dostępne?)? Co ile można czytać ku?

Opublikowano

Jak tutaj z expem i skillami są rady/egzo(łatwo dostępne?)? Co ile można czytać ku?

Z expem nie jest ciężko moim zdaniem :)

Rady/egzo nie potrzebne

Ku i kamyki czytasz co 1 sec oraz na KU jest 100% na pomyśle przeczytanie

Polecam wszystkim serwer :)

Opublikowano

Ogarneliście bugi? Na 10lvl znalazłem 3, mam nadzieje, że dalej ich już nie znajdę..

Opublikowano

Ja od kiedy gram nie widziałem żadnego buga z wyjątkiem wierzchowca (został on natychmiastowo usunięty). Co do serwera jest totalnie przystosowany pod graczy, można się przed nim totalnie zrelaksować, jest sporo misji, dzięki którym zdobywam EQ czy też zmianki/dodania (można kupić u npc. ale są drogie jak na początek). :)

Opublikowano

Ja od kiedy gram nie widziałem żadnego buga z wyjątkiem wierzchowca (został on natychmiastowo usunięty). Co do serwera jest totalnie przystosowany pod graczy, można się przed nim totalnie zrelaksować, jest sporo misji, dzięki którym zdobywam EQ czy też zmianki/dodania (można kupić u npc. ale są drogie jak na początek). :)

Drogie, ale ile ich dropi? :D Do 30 mialem z 300 jak nie lepiej, starczylo na wymixowanie optymalnego riba i calego eq ;-) Ku leca dobrze, kasa jest ok, nic tylko grac. Polecam :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Więcej dungeonów, dodajcie Wieżę orków. Poprawcie nagrody za niektóre misje, bo takie nagrody jak 10x zmianek i 10x dodan to ja dziekuje. Podczas robienia misji wydropie wiecej. + lekarstwa z zarażonych ludzi dropią masakrycznie, nei wiem jak ktoś ma to uzbierac.. Mam nadzieje że chociaż nagroda jest ciekawa.

OsoInternational.jpg

Opublikowano

@MoHa15

Dokładnie, tak więc serwer jak najbardziej polecam, nie pytajcie co chwilę o liczbę graczy tylko wbijajcie, bo jak każdy będzie tylko pytał to faktycznie będzie mało, wejdźcie i sami się przekonajcie. 

Opublikowano

Reklama na youtube... Hmm..

Sorry, ale na mpcforum jakoś tak 3000 tysiące osób to chyba zobaczy ten temat? Aktualnie jest 15000 wyświetleń, więc wątpie aby każdy wchodził po 5 razy na tą prezentację...

Dlaczego mało osób? Falstart ? Spalony start? Może poprostu nie przypadł ludziom do gustu? Szkoda, bo to raczej stabilny serwer, patrząc

na team, a sam serwer jest dobry, taka "twarda" czwórka, bo robiąc beta testy raczej powinno się zauważyć tego buga z mountem na start...

Wierzchowce na 25 minut? To już lepiej z buta zapierdalać ;p 

Zamiast tego systemu szału, który jest pewnie dobry (nie mam tego 70+ lvl) moglibyście dać coś oldschool'owego, jakiś dungeonik fajny, gdzie

się farmi yang godzinami...

Miejmy nadzieję, że będzie dobrze i gracze przesiądą się na ten serwer;]

Opublikowano

Oj tak dopiero wbiłem na serwer a już nie żałuje że pobierałem klienta. :) Serwer miazga! Dawno takiego nie widziałem, dziwi mnie fakt że nie jest przepełniony tłumami. Więcej ludzi i bedzie top 1. :) Wbijajcie dawno takiego serwera nie było. ;)

Opublikowano

Serwer jest fajny, dużo ciekawych rzeczy, mounty są już na 40 minut, a i tak starcza to na rozbicie z 100 metinów. 

Nie wiem czy mi się tylko wydaje, czy po ostatnim restarcie nie działają bony na klasy potworów ( godzina 23 spokojnie solo rozbijałem elit wodza, a po restarcie nie mogłem bo biłem 1,2k zamiast 2,5), wymixowałem eq na trupy i też 1,2k bije

Ludzie grajcie tu!

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png

Opublikowano

O co chodzi z tym, że jak mam 10lvl mniejszy poziom od metka to nie dropią ku? Polecam serwer mam nadzieję, że będzie 500+ online

Opublikowano

Serwer polecam naprawdę! Nie jest w cale ciężko. Liczba graczy ciągle rośnie! Widać sklepiki na ch1. Zauważcie, że na innych serwerach jest massa sztucznych postaci! Typu bs itd. A tutaj tego nie ma liczba graczy jest naprawdę duża! Administracja aktywna, ciągle cos robią. Wbijajcie do gry!

Opublikowano

Jak najbardziej polecam !!!! :)

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Polecam, kilka niedopracowań ktore nie mają wiekszego wplywu na gre zostaja szybko naprawione, zapraszam do gry.

wjub1h.jpg

Opublikowano

Serwer polecam naprawdę! Nie jest w cale ciężko. Liczba graczy ciągle rośnie! Widać sklepiki na ch1. Zauważcie, że na innych serwerach jest massa sztucznych postaci! Typu bs itd. A tutaj tego nie ma liczba graczy jest naprawdę duża! Administracja aktywna, ciągle cos robią. Wbijajcie do gry!

Serdecznie zapraszamy na serwer ! MalySpamik ma racje graczy wbrew pozorom jest bardzo dużo bo nikt nie tworzy dodatkowych kont aby bonować na 5-bsów itp. Ludzi na czacie multum, na expowiskach tak samo. Rozgrywka w grze świetnie zrównoważona a klimat wyśmienity. Wbijać aby było nas jeszcze więcej ! :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...