Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ZAKREA - Czas zrobić Bang! START 17:00 [Dedyk] [Medium]

CreatiVe01

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 979
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co takie hejty ? ile gra graczy

Graczy mało, liczba na moje oko trzyma sie ~300, ale przybywa ich ciagle także kwestia czasu az bedzie ich wiecej.

Opublikowano

Co takie hejty ? ile gra graczy

Malo, ale faktem jest, ze widac nawet po miescie ze o dziwo coraz wiecej :D mi sie gra bardzo przyjemnie, wiec polecam :)

Pytanie - na ile sa te wierzchowce, ktore mozna kupic za pkt rangi?

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Wierzchowce są na 25 min śmiech na sali.Przepustki na dungeon 50lvl wgl nie lecą więc lipa.

Powaznie, 25 min? :O

Nie no, Admini ogarnijcie to ^_^ Dajcie je chociaz na 5,10h a nie 25min...

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Serwer naprawdę super tylko ta liczba gracz... Postarajcie się o reklamę - zapłacie nawet youtuberom - zwróci się napewno.
Bardzo dużo misji, przyjemnie się je wykonuje, połączenie dropu, expa i misji w jednym. Wszystko idealnie dopasowane, nagrody ciekawe, dmg i hp moobów wyrównane.
Serwer bardzo dobry.

Brakuje tylko łączenia kilku przedmiotów i CO NAJWAŻNIEJSZE DODATKOWYCH STRON EKWIPUNKU, bardzo wszystko co jest na serwerze zaśmieca ekwipunek i 2 strony to o wiele za mało.
Polecam na szybko dodać łączenie 5 bonusów, kluczy srebrnych i złotych, szkatułek srebrnych i złotych + ew łączenie się KD i dodać dodatkowe strony ekwipunku.

Opublikowano

Wierzchowce są na 25 min śmiech na sali.Przepustki na dungeon 50lvl wgl nie lecą więc lipa.

25 min = około 20 metków ubitych :)

białego lwa mam na 500h daje 30% expa mam wraz z kolegą 75 i 65lvl nie wydając ani grosza na IS więc serwer fajny :) tylko szkoda, że tylko około 200/300 osób :( mam nadzieję, że admini ogarną reklamę i będzie te 600+ ponieważ serw z*******y <3

Opublikowano

Super serwer, tylko liczba graczy ;/ Grajcie ludzie, bo dobry serwer jest

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png

Opublikowano

25 min = około 20 metków ubitych :)

białego lwa mam na 500h daje 30% expa mam wraz z kolegą 75 i 65lvl nie wydając ani grosza na IS więc serwer fajny :) tylko szkoda, że tylko około 200/300 osób :( mam nadzieję, że admini ogarną reklamę i będzie te 600+ ponieważ serw z*******y <3

a skad takiego masz? :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Sposob na kopiowanie kd

Potrzebujemy 200 strzał, kdka ktorego chcemy skopiowac oraz dowolną bron/zbroje w zaleznosci od kdka.

Przeciagamy kdka na bron/zbroje, wyskakuje okienko, zamieniamy miejscami 200 strzal z ta bronia/zbroja, i klikamy tak.
Rozdzielamy strzaly i w kazdej z nich mamy tego kdka, po czym z kazdej z osobna mozemy go wyciagnac.

Kdki mozna wyciagac u npc "mistrz" obok handlarki.

Miłej zabawy.

rYD9JSA.png

Opublikowano

Sposob na kopiowanie kd

Potrzebujemy 200 strzał, kdka ktorego chcemy skopiowac oraz dowolną bron/zbroje w zaleznosci od kdka.

Przeciagamy kdka na bron/zbroje, wyskakuje okienko, zamieniamy miejscami 200 strzal z ta bronia/zbroja, i klikamy tak.

Rozdzielamy strzaly i w kazdej z nich mamy tego kdka, po czym z kazdej z osobna mozemy go wyciagnac.

Miłej zabawy.

Jeśli ten bug działa to mógłbyś go zgłosić na PW Administracji, ale widać, że chcesz zaszkodzić serwerowi ;) 

Opublikowano

Sposob na kopiowanie kd

Miłej zabawy.

Jesteś śmieszny, takie głupoty pisać. Dowody, pokaż dowody a nie rzucasz takimi kłamstwami.

Bug został sprawdzony przed startem i na wszelki wypadek został sprawdzony teraz, NIE DZIAŁA.

xb4c9CP.png

Serwer, który sprawi, że przypomnisz sobie dlaczego zacząłeś grać w metina :) 

Opublikowano

Jeśli ten bug działa to mógłbyś go zgłosić na PW Administracji, ale widać, że chcesz zaszkodzić serwerowi ;)

Pisalem, admin olał sprawe.

Bug działa, korzystalem dzis z niego i bawilem sie okolo godziny.

Ale skoro wiecie lepiej, nic tu po mnie.

rYD9JSA.png

Opublikowano

Pisalem, admin olał sprawe.

Bug działa, korzystalem dzis z niego i bawilem sie okolo godziny.

Ale skoro wiecie lepiej, nic tu po mnie.

Uwielbiam jak ktoś bez dowodów coś próbuje komuś wmówić :D

Typowy "polaczek" - będziesz miał ssy/dowody pokaż.

Jeżeli pisałeś do Administracji to na pewno nie zostałeś olany. 

xb4c9CP.png

Serwer, który sprawi, że przypomnisz sobie dlaczego zacząłeś grać w metina :) 

Opublikowano

Mi tam iks w grze praktycznie zawsze odpowiada, jak zgłaszam jakiś bug. Akurat kontakt z Administracją serwera jest 10/10 może to przez to, że gra mało osób i jest w stanie odpowiadać ;).

Opublikowano

Za każdego znalezionego buga i zgłoszonego zapewne dostanie się nagrodę więc też warto takie coś zgłaszać.

Jeszcze raz serdecznie zapraszam na serwer ! Administracja pierwsza klasa, pomocni, da się pogadać a przede wszystkich chcą słuchać głosu graczy więc czego chcieć więcej ! :)

Opublikowano

Uwielbiam jak ktoś bez dowodów coś próbuje komuś wmówić :D

Typowy "polaczek" - będziesz miał ssy/dowody pokaż.

Jeżeli pisałeś do Administracji to na pewno nie zostałeś olany. 

Napisalem na wolaju zeby odezwal sie jakis admin.

Napisal do mnie "iks"

Spytalem co dostane za powiedzeniu mu o dosc znaczacym bugu

odpisal

"..."

I tyle.

szkoda ze nie zrobilem ss.

Ja nie musze wam niczego udowadniac, ja sie bugiem bawie, kto kumaty pewnie tez.

Nie mam nic wiecej do dodania, powodzenia.

A i jestem polakiem, nie wiem co w tym złego.

rYD9JSA.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...