Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ZAKREA - Czas zrobić Bang! START 17:00 [Dedyk] [Medium]

CreatiVe01

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 979
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ile teraz online ??

Osób przybywa z sekundy na sekunde szczerze mówiąc, ja obstawiam na 300-400, bo wystarczy spojrzeć na m2 ile botków lata za metinami :D

Serwer polecam gra się naprawde przyjemnie, dawno czegoś takiego nie było.... ;)  No i to jest jedyny serwer który jest taki ''wygodny'' dla gracza, bo wszelkie informacje nt misji itp podane na tacy :D

Opublikowano

10 ku i co 1s

a podalbys mi jeszcze ceny ku? ostrze, aura, silne, pomoc, wir, berek, blogo, strach.. te podstawowe :) Bylbym bardzo wdzieczny!

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

OX porażka, tylko na 1 ch działa przez co niektorzy gracze stracili rundę, admin nic nie wspominał że na ch1 tylko działa ;-

wjub1h.jpg

Opublikowano

Prezentacja zachęca, pobieram.
Zobaczymy na jak długo zostanę.

Opublikowano

OX porażka, tylko na 1 ch działa przez co niektorzy gracze stracili rundę, admin nic nie wspominał że na ch1 tylko działa ;-

Był to nasz błąd, który zostanie naprawiony i przy najbliższym OX już będzie wszystko normalnie.

Było jeszcze 2 rundy OX, więc w sumie mogłeś przeoczyć tylko 1/3 eventu :) 

a tutaj SS z konkursu.

r8ORWwO.png

xb4c9CP.png

Serwer, który sprawi, że przypomnisz sobie dlaczego zacząłeś grać w metina :) 

Opublikowano

Fajniutki serwer, prezentacja aż cieszy oko.

Polecam oraz życzę powodzonka :)

Potwierdzam i zapraszam na serwer ! Warto tutaj zagrać naprawdę ! :)

Opublikowano

Czy ten serwer jest warty wbicia na niego i się dobrze bawić i jeszcze jedno ile gra ludzi gra tam chociaż 300-500 graczy ?

@Edit

Jaka sprawa jest z ulepszaniem chodzi mi o drop ulepek na bronie 65+ i stalki aż po eq ? I obawiam się że może być ciężko bo jest tylko bodzio jak by był i metal to by było super.

I Jak jest z bonowaniem eq czy bonusy do pvp ładnie wchodzą czy trzeba się pomęczyć ?

ddz8gi.png

Opublikowano

Czy ten serwer jest warty wbicia na niego i się dobrze bawić i jeszcze jedno ile gra ludzi gra tam chociaż 300-500 graczy ?

@Edit

Jaka sprawa jest z ulepszaniem chodzi mi o drop ulepek na bronie 65+ i stalki aż po eq ? I obawiam się że może być ciężko bo jest tylko bodzio jak by był i metal to by było super.

I Jak jest z bonowaniem eq czy bonusy do pvp ładnie wchodzą czy trzeba się pomęczyć ?

Serwer godny uwagi, duzo nowosci i mily klimat. Graczy jest 300-500, jest reklama u Kei'a wiec bedzie coraz wiecej.

tumblr_mxao8uPws31qadhufo1_540.jpg

Opublikowano

Serwer godny uwagi, duzo nowosci i mily klimat. Graczy jest 300-500, jest reklama u Kei'a wiec bedzie coraz wiecej.

skąd masz takie info? dzisiaj admin pisał po południu, że jest 183 online

Opublikowano

Odstraszyły Mnie pustki, czekam na porządną reklamę, mimo wszystko mogę serwer polecić, wrócę przy lepszej ilości graczy, tak jak moi znajomi.

Opublikowano

Pusta bo wszyscy expią... Myślicie że na starcie serwera wszyscy będą wystawać w m1? To nie easy serwery gdzie w m1 stoi milion postaci z włączonymi bsami. Expowiska pozajmowane, metki cały czas ktoś wybija, gra się naprawdę przyjemnie pomimo tego niewypału ze startem :)

OsoInternational.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...