Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ZAKREA - Czas zrobić Bang! START 17:00 [Dedyk] [Medium]

CreatiVe01

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 979
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@adams9422

amB9BmX.png

@topic

Świetnie zapowiadający się serwer, czas odpocząć od LoLa i zawitać w stare klimaty, mam nadzieję, że się nie zawiodę =)! Pozdrawiam.

A69JQBD.png

Lastivia s2 | Szaman Smok   |   Shatan  |  60 | CannabiS | Shinsoo | Sprzedam!

Moyes | Szaman Smok | Shatan | 75+ | Salvation | Shinsoo | Off

Opublikowano

Ludzi na razie mało, powyżej 200. Ale jeżeli ktoś szukał dobrego serwera medium to niech wbija :) Fajnie się gra, miła atmosfera a gracze przyjdą z czasem :)

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Ludzie nie patrzcie na to ile ludzi gra tylko wchodźcie i grajcie, jak każdy będzie patrzył tylko na to, to nigdy nie będzie dużo ludzi grało. A opłaca się zagrać, fajny serwer ;).

Opublikowano

Ludzie nie patrzcie na to ile ludzi gra tylko wchodźcie i grajcie, jak każdy będzie patrzył tylko na to, to nigdy nie będzie dużo ludzi grało. A opłaca się zagrać, fajny serwer ;).

Dokladnie, tylko ludzi potrzeba... przyznam wczesniej ze serw mi sie nie podobal ale jak sie pogra to jest calkiem spoko.

Opublikowano

Mi w ogóle client się włącza, a nic nie blokuje pierwszy raz takie coś mam ;x

Edit// już działa, dziwne też pierwszy raz widzę żeby pliki osobno były wrzucane -.-

Opublikowano

Mi w ogóle client się włącza, a nic nie blokuje pierwszy raz takie coś mam ;x

Edit// już działa, dziwne też pierwszy raz widzę żeby pliki osobno były wrzucane -.-

Po prostu pobrałeś pewnie klienta, który nie posiadał plików root.

Jeżeli ktoś ma podobny problem jak pan wyżej to odpalcie klienta przez plik autopatcher.exe

Dzisiaj odbęzie się między godziną 17 a 18 konkurs OX, więc zapraszamy ;) 

xb4c9CP.png

Serwer, który sprawi, że przypomnisz sobie dlaczego zacząłeś grać w metina :) 

Opublikowano

Miłe zaskoczenie na start zbugowany kurak. Używasz pieczęci dodaje bonusy, ale się na niego nie wchodzi. Po relogu jesteś na nim i nie możesz zejść po czym znowu musisz relogać..

Opublikowano

Miłe zaskoczenie na start zbugowany kurak. Używasz pieczęci dodaje bonusy, ale się na niego nie wchodzi. Po relogu jesteś na nim i nie możesz zejść po czym znowu musisz relogać..

Jak bys czytal strone glowna serwera to bys wiedzial ze bedzie skasowany, a zejsc mozna klikasz na kuraka i sie tepasz i juz na nim nie siedzisz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...