Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ZAKREA - Czas zrobić Bang! START 17:00 [Dedyk] [Medium]

CreatiVe01

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 979
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie tylk

Jakich postów? że ludzie mają problem z zalogowaniem się? xD

nie chodzi mi o logowanie ale bugi  wystepujące w tej grze

Opublikowano

Mi niestety client nie działa już od wczoraj , gdy ładuje mi sie mapa to nagle wywala . Muszę pobrać od nowa clienta niestety z moim internetem trochę zejdzie mi to . Szkoda , że ten client nie był gotowy już wcześniej . Adtministracja na starcie miała problemy . Wy sobie pewnie już gracie ja muszę pobierać tak że powodzenia

Opublikowano

Polecam, Administrator się interesuje wszystkim, wszystkie bugi mają być naprawione przy następnej aktualizacji. 

Nicki na serwerach Metin2:

BooMbel

Hisoka

Opublikowano

Można polecić,ale ta tania maszyna jest jedynym problemem.Tak to spoko.Pozdrawiam ~Flourine.

Opublikowano

Miał być bang, ale coś Wam nie wyszło. ;( Świeci pustkami.

Opublikowano

To zagrajcie, a nie patrzycie na licznik, nigdy nie będzie dużo ludzi skoro każdy patrzy na ilość graczy. Z godziny na godzinę jest coraz więcej osób. Polecam serwer ;).  

Opublikowano

mam problem nie moge wejsc na serwer bo mi sie nie pokazuja postacie i mnie wywala co mam zrobic? pachuje i casly czas paczuje mi sie to samo .. latke wrzucilem co robic?

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Ogarnijcie te bugi bo sie grac wgl nie da, kruk na 1 lvl zbugowany wejsc sie na niego nie da a jak sie wejdzie to juz zejsc nie mozna... misje h,ujowo wyswietla itd.

Opublikowano

mam problem nie moge wejsc na serwer bo mi sie nie pokazuja postacie i mnie wywala co mam zrobic? pachuje i casly czas paczuje mi sie to samo .. latke wrzucilem co robic?

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Bez promotora albo dobrego sponsora który zapewnia tez reklamę... nie opłaca się stawiać już serwerów mt2... przykre ale prawdziwe... Lol morduję gry. 

Serwer oczywiście polecam. 

Invoriabanenr.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...