Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ZAKREA - Czas zrobić Bang! START 17:00 [Dedyk] [Medium]

CreatiVe01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

My jakoś z ekipą problemu z tym nie mamy, by się zalogować do gry. Client + rooty i śmigamy aż furczy, nie wiem dlaczego wy nie umiecie się zalogować do gry, nieudolność?

Serwer w sam sobie póki co bardzo przyjemny lecz... 34 osoby online, damn. Tak nie powinno być.

Ściągajcie clienta, wrzucajcie rooty i grajcie bo warto!

Już wszystkiego próbowałem więc daruj sobie z tą nieudolnością. Pierwszy raz na priv nie gram. Grajcie sobie dalej w 34 osoby zobaczymy jak się serwer spłaci z tym logowaniem ;).

• Odpowiedzi 979
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Już wszystkiego próbowałem więc daruj sobie z tą nieudolnością. Pierwszy raz na priv nie gram. 

No to powiedz mi, dlaczego mnie i chłopaków łączy a was nie? Jesteśmy wyjątkowi? xD

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Już byłem dzisiaj zalogowany, ale wywaliło mnie z gry przez DDoS i od tej pory mam ciągle "Zostaniesz połączony z serwerem".

Opublikowano

Klikajcie ch1/ch2 na zmianę aż was w końcu zaloguje!

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

My jakoś z ekipą problemu z tym nie mamy, by się zalogować do gry. Client + rooty i śmigamy aż furczy, nie wiem dlaczego wy nie umiecie się zalogować do gry, nieudolność?

Serwer w sam sobie póki co bardzo przyjemny lecz... 34 osoby online, damn. Tak nie powinno być.

Ściągajcie clienta, wrzucajcie rooty i grajcie bo warto!

Najwyrazniej Ty jestes nieudolny, skoro takie tezy stawiasz. Daruj sobie, bo smieszne to :)

/EDIT - wlasnie sie zalogowalem, wow.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Klikajcie ch1/ch2 na zmianę aż was w końcu zaloguje!

Kolega dobrze mówi. Również przez chwilę miałem "zostaniesz połączony..." lecz wystarczyło spróbować połączyć się z innym CH. Próbowałem kilka razy aż w końcu wbiłem na ch4, więc wystarczy próbować. 

Opublikowano

Z moich obserwacji zauważyłem, żeby zalogować się na serwer trzeba:

- Uruchomić aktualnego clienta gry

- Wpisać dane do logowania jeżeli nie są wyświetlone
- Zmieniać między ch1 a ch2 kilkakrotnie (ja zmieniam 4-5 razy)
- Kliknąć "Zaloguj"

0LsM05U.png

Opublikowano

Po kilkukrotnej próbie działa! 
Super serwer, ale mało ludzi.

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png

Opublikowano

1. Mało ludzi

2. Bug ze skilami na healerze na P

3. Bug z tą kurą

4. Bug z logowaniem

5. Nuda na serwerze

6. BS zbugowany

Masakra

Opublikowano

Wielki serwer miał być, pozostał wielki przypał. Tyle w temacie.

Nie spodziewałem się tego po takim teamie, że oleją to. 

Nie wiem dlaczego serwer cały czas działa, skoro można było go wyłączyć, ogarnąć wszystko i jutro wystartować. :/ 

Poza tym zbugowany jest ten struś, którego dostaje się na początku. Jak się zakłada, to jest tylko w EQ, na konia można wsiadać, etc. Po rlgu, jesteś na strusiu, który jest ściągnięty :P I trzeba jeszcze raz logać. 

Czekam na info... 

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Wiec tak. Logowanie dziala caly czas lecz na OVH jest tak ze jak firewall sie wlacza i zaczyna sie filtrowanie pakietow podczas atakow to wtedy odrzuca zawsze 1 ,2 lub nawet trzecie polaczenie. Dlatego was moze nie laczyc bo wisicie na "zostaniesz polaczony" zamiast odpalic z 3 binki na raz i jeden po drugiej sie logowac az wpusci ip. Tyle. Sadze ze administracja na pewno ogarnie sprawe ze wszystkim co jest do poprawy. Chwila cierpliwosci.

Opublikowano

Po prezentacji serwer wyglądał genialnie, lecz jak wszedłem do gry szybko zmieniłem zdanie. Nie mój gust, ponadto ilość graczy jest strasznie niska, może z 100-200 osób max. No ale powodzenia. 

xD 

Opublikowano

Serwer zaje*isty tylko bugów sporo jak na ponad pół roku pracy nad nim, a do tego była też beta (nie wiem co ludzie tam robili, chyba bawili się zamiast testować) 

Opublikowano

Na serwerze jest kilka bugów ale nie wpływają one na gre ;p gra się przyjemnie 

Nicki na serwerach Metin2:

BooMbel

Hisoka

Opublikowano

Prezentacja przyjemna zobaczymy jak wbije na serwer ; ) 
Pozdrawiam.

10       50      100    150       200      250      300       350      370      400

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...