Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ZAKREA - Czas zrobić Bang! START 17:00 [Dedyk] [Medium]

CreatiVe01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym wiedzieć jak  z zmianą profesji? istnieje możliwość? czy całkowite wykluczenie tej opcji?

• Odpowiedzi 979
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Myslalem ze sobie normalnie pogram ale jak widac nawet sie zalogowac nie idzie, wiec juz gierka w smietniku...
Gierka dla wybranych i tyle wbija co trzeba ale im dacie co trzeba i odpalicie dla wszystkich a oni beda latac bog wie w czym,tyle i zegnam.

Opublikowano

Sprawdziłeś teraz czy opierasz swój post o wiedzą sprzed kilku godzin?

Opieram się na czasie teraźniejszym, nie działa i tyle. Nie wiem czy problem jest u mnie czy u was, no ale mam " zostaniesz połączy z serwerem" i dalej nie idzie. 

xD 

Opublikowano

Client pobrany, root wrzucony do packa, uruchamiam przez patchera = zostaniesz połączony z serwerem :) Ogarnijcie do jutra bo nie wiem czy opłaca mi się tak zaglądać w ten temat.

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Client pobrany, root wrzucony do packa, uruchamiam przez patchera = zostaniesz połączony z serwerem :) Ogarnijcie do jutra bo nie wiem czy opłaca mi się tak zaglądać w ten temat.

jutro bedzie za pozno, skopali start = skopali sobie "kariere", a teraz jeszcze olewka.. jutro jesli ogarna to ile myslisz osob wbije 100, 150? 

Kolejny dobry z prezentacji server, rzekomo robiony dlugi kawalek czasu, a w efekcie kupa. Szkoda

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Mi serwer normalnie działa... Mam pobranego klienta ze str głównej rooty i autopatchera. Ustawiłem zgodności i wszystko śmiga.

Pomogłem lub starałem się pomóc? Like mile widziany ;)

687_logo5_bez_t_a_tn.jpg

Opublikowano

jutro bedzie za pozno, skopali start = skopali sobie "kariere", a teraz jeszcze olewka.. jutro jesli ogarna to ile myslisz osob wbije 100, 150? 

Kolejny dobry z prezentacji server, rzekomo robiony dlugi kawalek czasu, a w efekcie kupa. Szkoda

Nie zupełnie, racji w 100% nie masz.

Udany start oczywiście musi być :P lecz sam się przekonałem że nawet udany start wszystko ok nie da ci graczy na serwerze.

Da jakieś tam uznanie lecz nic więcej.

Co do serwera trudno, walczcie bo szkoda waszego czasu który poświęciliście na projekt. 

3_1.png

Opublikowano

Cl2n7BK.jpg

Więc tak, pobrany client z strony z linku na mega.co.nz. Mi tam wszystko działa, loguje ładnie, na czacie ludzie piszą wiec działa wszystko. ;)

Opublikowano

Mam taki sam problem co gość na ss. Też nie moge usunąć postaci ale tak to serwer wydaje się być spoko póki co chociaż. Jak będzie więcej ludzi to będzie można ocenić dokładniej.

Pomogłem lub starałem się pomóc? Like mile widziany ;)

687_logo5_bez_t_a_tn.jpg

Opublikowano

Mam taki sam problem co gość na ss. Też nie moge usunąć postaci ale tak to serwer wydaje się być spoko póki co chociaż. Jak będzie więcej ludzi to będzie można ocenić dokładniej.

Nie będzie więcej ludzi bo większość na serwer wejść nie może...  :angry:

Opublikowano

O 24.00 ma zostać przeprowadzony restart w celu przeprowadzenia drobnych poprawek. Wtedy zapewne już zostanie poprawione logowanie aby wszyscy mogli wejść. Więc wrzućcie trochę na luz i poczekajcie na oficjalne informacje co się dzieje. Człowiek to nie maszyna, też trzeba to zrozumieć. 

Opublikowano

My jakoś z ekipą problemu z tym nie mamy, by się zalogować do gry. Client + rooty i śmigamy aż furczy, nie wiem dlaczego wy nie umiecie się zalogować do gry, nieudolność?

Serwer w sam sobie póki co bardzo przyjemny lecz... 34 osoby online, damn. Tak nie powinno być.

Ściągajcie clienta, wrzucajcie rooty i grajcie bo warto!

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Czekam, czekam i czy się doczekam możliwości wejścia na serwer ?. Zapowiadało się super, ale teraz jestem zażenowany

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...