Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ZAKREA - Czas zrobić Bang! START 17:00 [Dedyk] [Medium]

CreatiVe01

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 979
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mi wisi "Zostaniesz połączony z serwerem " a niektórzy grają o co w tym chodzi ile osob na starcie było albo wystartujcie od nowa np o 22-23

Opublikowano

Mi wisi "Zostaniesz połączony z serwerem " a niektórzy grają o co w tym chodzi ile osob na starcie było albo wystartujcie od nowa np o 22-23

150 z tego co pisali, potem padlo ^_^

Kolejny dobry server, kolejny fail.. szkoda..

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Ostatnim wyjściem jest wypowiedzenie sie GM serwera co dalej z serwem albo od nowa all i start jutro rano dzis noc albo kappa z serwem

Opublikowano

Ale po co tutaj wogole grac skoro koledzy administacji sobie expia nie wiadomo jak... a serwer nie dziala... na serwerze bylo tylko 100 graczy....... co to ma byc?!

Opublikowano

Ale po co tutaj wogole grac skoro koledzy administacji sobie expia nie wiadomo jak... a serwer nie dziala... na serwerze bylo tylko 100 graczy....... co to ma byc?!

No, a za miesiac przyjdzie do Ciebie swiety Mikolaj.. Server byl chwile ON, obstawaim ze jada na isie i zdolali szybko wbic te kilka lvli, a Ty snujesz teorie spiskowe ze tylko koledzy administracji moga grac. Dzieki za poprawe mi humoru, dostajesz tytul "beka dnia".

Czy doczekamy sie jakiegos info adminsitracjo?

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

nikomu nie działa :O koleś po prostu ma lwa vipa + to pd na godzine co tutaj jest w is...ogarnijcie :O

Taa. Tylko jak sobie wchodzę na strone, co jakiś czas, żeby sprawdzić, to top1 ma za każdym razem wyższy lvl.

Pozdrawiam, nie pogram.

Szkoda ludzi, którzy pomagali przy tym projekcie. 

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Opłaca się tutaj zagrać? Ile osób gra :)?

niby na początku było z 150 ale teraz to nwm czy ktoś gra bo nikomu nie działa i 0 info

Opublikowano

Niby w topce cały czas te same osoby i co chwile z większym lvlem xD mi serwer nie działał od początku :) Admin nic nie piszę, więc myślę że taki fajny projekcik będzie można spisać na straty :D

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Witam
Z przyczyn niezależnych od nas, musimy przełożyć czas startu serwera na godziny 20:00.

Jeżeli do tej pory nie zostanie uruchomiony serwer, start odbędzie się jutro o godzinie 16:00

Rekompensatą będzie +30% expa na 12h. 

Przepraszamy za opóźnienie oraz pozdrawiamy administracja.

Czytać nie umiecie ...?

ravia4.gif

Opublikowano

Główne spoty zajęte więc widać że jest zainteresowanie. Nie rozumiem kompletnie o co wam chodzi ... ktoś może podać jakieś konkretne argumenty ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...