Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SpiinaMt2 24.10.2014 godzina 20:00 "Zostań Bohaterem" [Dedyk] [Medium]

SpiinaMt2

Czy jesteś za wprowadzeniem dungeona na 60 poziom ?  

125 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jesteś za wprowadzeniem dungeona na 60-75 poziom ?

• Tak
      110
    • Nie
      15

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 305
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

16.png

Witaj ! Jeżeli jeszcze nie zdecydowałeś się na którym serverze spędzisz

tegoroczne halloween to nie zastanawiaj się dłużej !

Server SpiinaMt2 oferuje wam bardzo ciekawe wydarzenie halloween,

które rozpoczyna się 28.10.2014  o godzinie 18:00.

Na serverze SpiinaMt2 zapadnie zmrok aż do 01.11.2014 r po pokonaniu bossa halloween !

Ze wszystkich potworów będą wypadać Dynia. Od 28.10 do 02.11.

Całe wydarzenie halloween rozpoczynasz u Czarownicy, która znajduje się

na Pustynnym Zaciszu.

2.png

Posiada ona możliwość teleportacji gracza na Pradawny Cmentarz, gdzie

grasują dusze zmarłych potworów.

3.png

Jednak żeby dostać się na Pradawny Cmentarz musisz zdobyć Głowę Halloween.

Halloweenową Głowę możesz zdobyć z Halloweenowego Kosza, który znajduje się na środku Doliny Orków.

Respi się co 10 min od jego zabicia.

1.png11.png

Po przeteleportowaniu się na Pradawny Cmentarz możesz rozpocząć przydzielone Ci zadania.

Jack Pupkin :

4.png

Poszukuje literek " H A L L O W E E N " które znajdują się w skrzynkach.

Skrzynki możesz z dobyć z potworów na cmentarzu.

9.png                  7.png

Po zdobyciu wszystkich literek udaj się do Jacka ponownie i wymień literki na księgę czarodzieja.

Posiadając 5 ksiąg czarodzieja możesz je wymienić na kostium halloween.

8.png

12.png13.png

Kolejne wyzwanie możesz przyjąć od Dyniowej Łeby :

Dniowa Łeba potrzebuje 5  Kart Maski Dyni, posiadając wystarczającą ilość 

Kart udaj się z powrotem i wymień na dyniową maskę.

Karty Maski Dyni możesz zdobyć z Jeźdźca Bez Głowy :

5.png6.png

10.png

U czarownicy także istnieje opcja wymiany 15 Czarodziejskich Różdżek na pieczęć Nibusa.

Pieczęć Nimbusa daje Ci bonus 30% na potwory Halloween jest ona na 120h.

Czarodziejskie Różdżki możesz zdobyć ze wszystkich metinów na swój poziom oraz z dyń.

14.png  17.png

Dnia 30.10.2014 o godzinie 20:00 l 22:00 l 24:00 odbędzie się konkurs OX po 10 pytań runda.

Nagrodą główną będzie :

15.png

Co posiada ?

Liczymy na to że sprawdzicie sami ;)

Opublikowano

Eventy u was są zawsze świetne (Ale powiewa ctrl c + ctrl v z nervila te eventy teraz jak i prawie cały serwer) cóż.. Mało ludzi, fajnie się gra ale z taką liczbą online to niedługo sobei pogramy.. chyba na innym privie.

­graphic.png

Opublikowano

Żeby poświęcać czas na medium i hardy musi być na serwerze trochę ludzi :) Bo każdy chce pograć dłużej a szkoda tego czasu skoro na serwerach gra właśnie 100-200osób. Jakieś reklamy się szykują w najbliższym czasie? Chętnie bym zagrał jak wbije więcej ludzi bo prezka fajna :)

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Serwer może i fajny ale żeby o godz. 12 było ledwo 90 online.

Albo Zodi ogarnie dobrą reklamę z YT albo nie pogramy za długo - kwestia tygodnia i ludzie się sami od siebie wykruszą. Szkoda takich serwerów bo ludzie nie potrafią docenić naprawdę dobrych serwerów z przyzwoitą administracją tylko grają na gównach Hoola czy innych zasranych serwerowni Ascr... itp. Teraz przykład takiego gówn.. jak eden.. (uzu tam nagrywa) tam jest więcej błędów niż ludzi a gram to naprawdę sporo osób.
Serwer polecam ze względu na administracje i mam nadzieję że ludzie doceniam naprawdę dobre serwery.

Opublikowano

Jak dla mnie ten serwer nie ma w ogóle klimatu, nawalone dekoracji na każdym kroku, drzewka, kamyczki i inne duperele nikomu niepotrzebne i psujące wspomniany klimat. Pograłem trochę i mnie ani trochę nie wciągnęło by tutaj zagościć ( nie mój klimat :D ) na dłużej - to moje osobiste odczucie, ktoś inny może mieć z goła odmienne od mojego więc ... :D 

Opublikowano

prosze bardzo

93996267000941301259.png

Czy próbowałeś uruchomić jako administrator ?

Jeżeli to jest win 8 uruchom za pomocą zgodności z win.7.

Jeżeli możesz podaj na jakim sprzęcie próbujesz włączyć grę.

Opublikowano

Próbowałem jako admin i dalej to samo, mam win 7 próbowałem zgodnoc do xp sp3 i dalej to samo

P.s potem sprawdze na laptopie z win 8 i napisze

Opublikowano

Próbowałem jako admin i dalej to samo, mam win 7 próbowałem zgodnoc do xp sp3 i dalej to samo

P.s potem sprawdze na laptopie z win 8 i napisze

masz cos z biblioteką 

Opublikowano

Kase z buffa mi pociągneło 3h expienia poszło w pizd... tylko lvl się ostał 8S

I tak czytam o ewencie czyli wychodzi że w/w ewent nie dla lvli 70 skoro body +90 nie ogarnia mobów na tej nowej mapie <_<

Ciekawe co jeszcze poginie z kont -.-

75% kofeiny 15% nikotyny i jest kur**** moc.

Opublikowano

moze na pw odpiszesz i wezmiecie sie za robote  bo juz mnie to w*****a siedza i nie  wiadomo co robia zaden gm wogole nie udziela pomocy

a nie wspomne o bugach typu nie mozna usunac postaci itp ktore sa od poczatku serwera i nic sie z tym nie robi + zbugowane misje dt spierdzielone nie ma nawet kowala... do glupiej broni 75 lv na +1 trzeba po 8 perel a helm 80 nawet po 12 wbijanie skili jak za czasow chinskich serwerow i to tutaj nie ma racji bytu na serwerze hard...

system ulepszen padaka straszna 

i chcialbym poruszym temat monet zin pong ktore rzekomo ma jadropic ze wszystkiego.. hmm do 75 uzbieralem zaledwie 20 z 2 postaci ale pewnie dlatego zeby ludzie ladowali w is i nic z tych skrzynek wartosciowego nie zdobyli

You cannot keep out your own fear

Opublikowano

moze na pw odpiszesz i wezmiecie sie za robote  bo juz mnie to w*****a siedza i nie  wiadomo co robia zaden gm wogole nie udziela pomocy

a nie wspomne o bugach typu nie mozna usunac postaci itp ktore sa od poczatku serwera i nic sie z tym nie robi + zbugowane misje dt spierdzielone nie ma nawet kowala... do glupiej broni 75 lv na +1 trzeba po 8 perel a helm 80 nawet po 12 wbijanie skili jak za czasow chinskich serwerow i to tutaj nie ma racji bytu na serwerze hard...

system ulepszen padaka straszna 

i chcialbym poruszym temat monet zin pong ktore rzekomo ma jadropic ze wszystkiego.. hmm do 75 uzbieralem zaledwie 20 z 2 postaci ale pewnie dlatego zeby ludzie ladowali w is i nic z tych skrzynek wartosciowego nie zdobyli

20 z 2 postek kurde ładnie :D  jeszcze tylko doskrobiesz 580 i peta będziesz mieć ;)xD

75% kofeiny 15% nikotyny i jest kur**** moc.

Opublikowano

Serwer świetny, lecz ilość graczy przeraża. Jakaś większa reklama by się przydała. 

Opublikowano

Czytając wcześniejsze wypowiedzi odpowiem na kilka pytań:

-Aby usunąć postać należy cały czas naciskać 00000 jako kod usuwania postaci

-Na mapie 90 perełki lecą bardzo ładnie więc takie itemki na +9 to nie problem

-Skille to też nie problem, jedynie fasolki są drogie i pozostaje tylko drop ale jak tu dropić jak padniesz i ci item wyleci :) oraz Egzo i Rady można kupić za AP :) 

-Zmianki leca w red lesie po 20 sztuk z metka oraz można wymieniać kręte klucze u nakijamy w m2 na ilosci od 1 do 4 zmianek za 2 klucze

Co mi się nie podoba na serwerze:

-Strasznie Trudna Grota: 85 lvl BM Ochronka 71% 60 ABS Strzały, 150% na Diabły, 20% blok. - Mooby biją po 1-2k 

-Drogie Fasolki na sklepie

-Obowiązkowe PT na Dungeony które spokojnie można solo wykonać

Opublikowano

Grałem na nervilu i był to naprawdę bardzo fajny serwer, a ten widzę, że jest w większości na jego plikach, więc to już jest ogromny plus dla serwera (no i Zodi w teamie :D), ale czytając wypowiedzi wyżej to tak coś... Mam nadzieję, że naprawicie bugi i DMG tych potworków z halloween, skoro 90lvl bodziak ich nie umie ubić. I o co chodzi z tym, że po śmierci itemy wypadają? Ranga na minusie działa też na +? :P

A tak to serwer polecam.

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...