Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SpiinaMt2 24.10.2014 godzina 20:00 "Zostań Bohaterem" [Dedyk] [Medium]

SpiinaMt2

Czy jesteś za wprowadzeniem dungeona na 60 poziom ?  

125 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jesteś za wprowadzeniem dungeona na 60-75 poziom ?

• Tak
      110
    • Nie
      15

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 305
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jedna z lepszych prezentacji jakie widziałem, szukam właśnie takiego serwera medium jak ten, ale czy będzie na nim sporo graczy? Mam nadzieje że tak :))

OsoInternational.jpg

Opublikowano

sa jutuberzy forum http://forum.spiinamt2.pl

Chodzilo mi o raklame na forach a nie o forum servera :P A "jutuberow" nie widzialem za bardzo, ten typ, o ktorym pisal Gord to w ogole jakis noname chyba.. Server po prezce wydaje sie byc dobry, ale boje sie o jego kondycje. A FB raczej nie jest miarodajny, bo 2000 lajkow moze dac 50 graczy...

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Powiem Ci Zodi,ze swego czasu bardzo Cie szanowalem.Na swoich serwerach nie miales duzo graczy jednak staly ale gdy wylaczyles wszystkie po czym sie ukrywales zmienilem zdanie.Mam nadzieje,ze spina podzieli losy poprzednikow.

sygnatura2lg.png
Opublikowano

ja chcę już 20:00 :D mam nadzieję że długo postoi bo zostane tu do 120lvla i dłużej moim zdaniem konkurencji nie macie same easy teraz wychodzą ;-)

Nasz server jest czystej klasy medium :)

Bedzie możliwość doładowania sm  przelewem 

Będzie aktywna po 22

Powiem Ci Zodi,ze swego czasu bardzo Cie szanowalem.Na swoich serwerach nie miales duzo graczy jednak staly ale gdy wylaczyles wszystkie po czym sie ukrywales zmienilem zdanie.Mam nadzieje,ze spina podzieli losy poprzednikow.

Każdemu może czasem coś nie wyjść i każdy ma prawo popełnić błąd.

Ludzie po takich sytuacjach mają gdzieś że na NerviLu już nikt nie grał.

Na każdym serverze chodziło mi najbardziej o graczy mam nadzieje że na serverze Spiiny się to uda :)

Opublikowano

Chodzilo mi o raklame na forach a nie o forum servera :P A "jutuberow" nie widzialem za bardzo, ten typ, o ktorym pisal Gord to w ogole jakis noname chyba.. Server po prezce wydaje sie byc dobry, ale boje sie o jego kondycje. A FB raczej nie jest miarodajny, bo 2000 lajkow moze dac 50 graczy...

Miałeś chyba na myśli puste lajki bo np przy fanpage ok 6k fanów daje ok 1k graczy

33748387117269464751.png

Opublikowano

zmiencie te sztylety na ninje zwlaszcza 3 tragedia i ten 5 set broni mogl by byc inny,czesto sie powtarza

You cannot keep out your own fear

Opublikowano

Miałeś chyba na myśli puste lajki bo np przy fanpage ok 6k fanów daje ok 1k graczy

Znajdź mi Fanpage gdzie jest 6k like i wszyscy są cały czas aktywni ^^ poza tym, to jest kwestia serwera jeżeli się spodoba to z 100 like może przyjść nawet 20 osób ; d 

xD 

Opublikowano

Znajdź mi Fanpage gdzie jest 6k like i wszyscy są cały czas aktywni ^^ poza tym, to jest kwestia serwera jeżeli się spodoba to z 100 like może przyjść nawet 20 osób ; d 

a prosze bardzo np jeden serwer na s ma ponad 7k lajków all z metina ;)

33748387117269464751.png

Opublikowano

a prosze bardzo np jeden serwer na s ma ponad 7k lajków all z metina ;)

Boshe, to że jakiś serwer na FanPage ma 7k like to nie oznacza, że wszyscy co dali tego like są aktywni, sam mam zalajkowanie tyle tych fanpage a na połowę nawet nie zwracam uwagi. 

Edix : Dam radę Mentalem bez buffa na nowych mapach ? 

xD 

Opublikowano

Dam radę mentalem na tych nowych mapach, czy nie za bardzo ? bo nie wiem czy buffa robić. 

Zależy od tego jakie eq zrobisz, każdą klasą postaci możesz grać bez buffa :)

Sorka nie doczytałem skad skile G , P

U npc znajdują się książki i zwoje, kamienie trzeba dropić.

Dropią ze wszystkiego co możliwe :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...