Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SpiinaMt2 24.10.2014 godzina 20:00 "Zostań Bohaterem" [Dedyk] [Medium]

SpiinaMt2

Czy jesteś za wprowadzeniem dungeona na 60 poziom ?  

125 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jesteś za wprowadzeniem dungeona na 60-75 poziom ?

• Tak
      110
    • Nie
      15

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 305
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W reklamę servera będziemy inwestować na bieżąco, aż w końcu się przebijemy :)

Nasze aktualizacje testujemy na serverze testowym, jednak trochę czasu minie za nim będziemy je wprowadzać.

Tak tylko na tej mapie.

Czas na ich ponowne zrespienie jest mniejszy.

Poprawimy przy następnej aktualizacji.

i własnie tego nie mogę zrozumieć robicie event trwający np kilka dni jest jakieś zadanie w tym przypadku na wierzchowca który bedzie działał przez te 4 dni o ile ktos w 1 dzien wydropi ja mam dopiero 4 a zostal 1 dzien więc jaki jest sens tej nagrody? 

i jak zdobywa się te punkty pvp? mam ponad 150 i 0 punktów i gdzie się je wymienia?

You cannot keep out your own fear

Opublikowano

"[Przypuszczenia]Podejrzane EQ oraz 20k z Hita SpiinaMt2 Proszę o opinie"

A więc podczas gry zauważyłem gracza z x5 itemków perf, a wiem iż na tym serwerze tak łatwo nie jest o bony perfekcyjne, nie wiem ile on zarabia ale nawet jak by zarabiał miliony yang, to ciężko jest wbić takie bony kolejną podejrzaną rzeczą jest to iż bije on po 20k z hita bez kryta w BM 87 lvl ochronka P + all wspomagacze typu roski. Co jest najlepsze to iż na serwerze gra mało ludzi co jest równoznaczne z tym iż są małe zarobki z is a moja hipoteza jest taka iż administracja sprzedaje eq aby się odrobić oczywiście jest to tylko hipoteza więc proszę o opinie :) 

https://www.youtube.com/watch?v=czaFkjIMGbY&feature=youtu.be

Opublikowano

A więc podczas gry zauważyłem gracza z x5 itemków perf, a wiem iż na tym serwerze tak łatwo nie jest o bony perfekcyjne, nie wiem ile on zarabia ale nawet jak by zarabiał miliony yang, to ciężko jest wbić takie bony kolejną podejrzaną rzeczą jest to iż bije on po 20k z hita bez kryta w BM 87 lvl ochronka P + all wspomagacze typu roski. Co jest najlepsze to iż na serwerze gra mało ludzi co jest równoznaczne z tym iż są małe zarobki z is a moja hipoteza jest taka iż administracja sprzedaje eq aby się odrobić oczywiście jest to tylko hipoteza więc proszę o opinie :)

Drogi kolego, w tych bonach nie ma nic dziwnego.

Nie posiadają te przedmioty nadprzyrodzonych bonów to że ktoś potrafi stworzyć dobry ekwipunek nie oznacza że otrzymuje go od administracji.

Oczywiście twoje przypuszczenia były by słuszne gdyby w przedmiocie pokazał się bon którego nie ma, jednak takie przedmioty są możliwe do wymiksowania.

Twoje przypuszczenia są błędne, mimo małej ilości graczy server potrafi się utrzymać i dlatego będzie stał długo.

Jeżeli chcesz wystawiać dalej swoje hipnozy szukaj dalej.

i własnie tego nie mogę zrozumieć robicie event trwający np kilka dni jest jakieś zadanie w tym przypadku na wierzchowca który bedzie działał przez te 4 dni o ile ktos w 1 dzien wydropi ja mam dopiero 4 a zostal 1 dzien więc jaki jest sens tej nagrody? 

i jak zdobywa się te punkty pvp? mam ponad 150 i 0 punktów i gdzie się je wymienia?

Wierzchowiec oczywiście nie zniknie po evencie.

W grudniu przedmioty halloween zostaną zablokowane.

Opcja z pkt pvp została chwilowo wyłączona.

Opublikowano

Drogi kolego, w tych bonach nie ma nic dziwnego.

Nie posiadają te przedmioty nadprzyrodzonych bonów to że ktoś potrafi stworzyć dobry ekwipunek nie oznacza że otrzymuje go od administracji.

Oczywiście twoje przypuszczenia były by słuszne gdyby w przedmiocie pokazał się bon którego nie ma, jednak takie przedmioty są możliwe do wymiksowania.

Twoje przypuszczenia są błędne, mimo małej ilości graczy server potrafi się utrzymać i dlatego będzie stał długo.

Jeżeli chcesz wystawiać dalej swoje hipnozy szukaj dalej.

Człowieku rozumiem eq mógł zrobić ale czy normalne jest to iż uderzył mnie 2 razy i miałem -23k hp? Bił hitami... nie miałem jak tego nagrać gdyż rozpoczął się OX, a gdy mnie bił nie miałem nic włączonego do nagrywania, czy chciał bym oczerniać serwer bez podstaw który sam promowałem i werbowałem graczy? Miałem nawet ogarnąć Reklame u YTbera który ma +12k widzow no ale cóż brnij w swoje lub wytłumacz mi jak to jest możliwe :) 

Opublikowano

Szczerze coś w tym jest ja przez 3 dni mixuje mieczyk na 35 lvl z ręką na sercu poszło mi już z 750kk i 1x trafiłem śr 40 więc jak czytam że gościu zrobił pare itemków perfekt to mi się grać odechciewa nom skumam 1 (fartem) bo tylko taka opcja wchodzi w gre <_< ale pare itemków -.-  toć on (biorąc przykład z siebie) miliardami musi sypać  -.-

Głupie wklepanie w stal 50 ataku 3k hp 10 do pż 15 strzały wyniosło mnie koło 500kk a to tylko 4 bony o.O a tu ,mowa o 5 itemkach perfekt <_<

75% kofeiny 15% nikotyny i jest kur**** moc.

Opublikowano

Up nie porównuj broni ze średnimi do zwykłych itemów. Tutaj nie jest jakiś wyczyn wbić perfekty, bo bony wchodzą maxy. Mi osobiście za 47 zmianką wbiło w truciaku 44 średnie. To zależy od farta.

W 2h dropu dropłem prawie 400dyń, a z dyń dropło 15sztabek po 50kk. Więc da sie zarobić szybko.

Opublikowano

Robić konta!

Dawne czasy na ProMT2 z moją najlepszą gildią PALESTYNĄ!

Zapraszam do oglądania i komentowania :)

Pozdrawiam P0WER :)

Opublikowano

ciekawe bo dopiero od 90 sie zarabia a 2 dni temu widzialem go i nie mial nic z tego eq

You cannot keep out your own fear

Opublikowano

napisze wam jak zrobic perf eq w 3/4dni

wbijasz 90lvl w 3dni bicia mobow po 5/6h dziennie masz 15kkk + 1k kazdej perly

i mixujesz

56096062140461666809.png

Opublikowano

Takie eq jest do wbicia także nie rozumiem w ogóle tych podejrzeń.

Na serverze nie ma żadnych przekrętów i nie będzie, administracja nie ma po 13 lat.

Opublikowano

Serwer fajny ale szkoda ze tak mało ma reklamy wiem ze u Zodiego liczą się gracze i dba o nich wiec polecam :)

Opublikowano

a wiec jest cos do zrobienia

wylaczyc server ....

nowy start .

ci co wbili 90 + dac po 30\50sm 

do tego

1zmienic nazwe ( youtuberzy nie nagrywaja z powodu zje.. nazwy info od ytbera.)

2REKLAMA .... dostalem info od HA ze reklamy na yt nie bedzie bo sie nie oplaca jedynie metin2list na ktorego nikt nie wchodzi

na YT minimalnie 500-700zl  w pierwszy tydziej wydajcie

56096062140461666809.png

Opublikowano

Ten licznik Online na stronie działa poprawnie?  o.O

A w Mikolaja tez wierzysz? :D

Ten server, mimo ze zdawal sie byc ciekawy, od poczatku mial problemy z iloscia online.. Do tego posty administracji niektore odrzucaja. Event tylko dla wysokich lvli bo przeciez kazdy siedzie 24/7 zeby miec ten bodajze 90? i wziac sobie udzial w evencie.. sprawiedliwosc pelna para. A teraz ten licznik o.O

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

A w Mikolaja tez wierzysz? :D

Ten server, mimo ze zdawal sie byc ciekawy, od poczatku mial problemy z iloscia online.. Do tego posty administracji niektore odrzucaja. Event tylko dla wysokich lvli bo przeciez kazdy siedzie 24/7 zeby miec ten bodajze 90? i wziac sobie udzial w evencie.. sprawiedliwosc pelna para. A teraz ten licznik o.O

Masz ból dupy, że tobie się nie chciało posiedzieć parę godzin, aby wbić 90 lvl. Twój problem. Nie trzeba siedzie 24/7. Wystarczy po 2-4h dziennie i szybko wbijesz lvl.

Niby czemu nie może wziąć udziału w evencie ?. Przecież w m1 też dropią dynie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...