Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SpiinaMt2 24.10.2014 godzina 20:00 "Zostań Bohaterem" [Dedyk] [Medium]

SpiinaMt2

Czy jesteś za wprowadzeniem dungeona na 60 poziom ?  

125 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jesteś za wprowadzeniem dungeona na 60-75 poziom ?

• Tak
      110
    • Nie
      15

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 305
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dla niedowiarków z OX :D

1hbeyv.jpg

Czytaj uwaznie pytanie..

Czy Zielarz ma smoka na polecach a nie PLECACH..

Co do serwera zmieniam zdanie jakie wyrazilem wczesniej.

Nie polecam a dlaczego ?

- Adminsitracja DNO

- GameMasterzy DNO

- 0 konktaktu z graczmi

- Olewanie

rozumiem, ze macie swoje zycie ale zeby na glupie odpisanie czekac 2h to chyba jest cos nie tak ;>

Verdea.pl <3 <3 <3

Opublikowano

Czytaj uwaznie pytanie..

Czy Zielarz ma smoka na polecach a nie PLECACH..

Co do serwera zmieniam zdanie jakie wyrazilem wczesniej.

Nie polecam a dlaczego ?

- Adminsitracja DNO

- GameMasterzy DNO

- 0 konktaktu z graczmi

- Olewanie

rozumiem, ze macie swoje zycie ale zeby na glupie odpisanie czekac 2h to chyba jest cos nie tak ;>

Właśnie siedzimy 3h z graczami i dyskutujemy, nie wiem gdzie się podziewasz ;)

Pozdrawiamy.

Opublikowano

Właśnie siedzimy 3h z graczami i dyskutujemy, nie wiem gdzie się podziewasz ;)

Pozdrawiamy.

Mnie to nie obchodzi gdzie siedziecie.

Ja mam sprawę w grze czekam, aż szanowny pan Ptoros mi odpisze i się nie doczekałem. :)

Verdea.pl <3 <3 <3

Opublikowano

Kase z buffa mi pociągneło 3h expienia poszło w pizd... tylko lvl się ostał 8S

I tak czytam o ewencie czyli wychodzi że w/w ewent nie dla lvli 70 skoro body +90 nie ogarnia mobów na tej nowej mapie <_<

Ciekawe co jeszcze poginie z kont -.-

naucz sie grac kolego mam bodziaka 92lv prawie biore najwieksze spoty na mapie 90 bez buffa

56096062140461666809.png

Opublikowano

event dla graczy 90+ a reszte maja w d***e ja nie wiem co oni maja w tych glowach,glupie to teraz....

You cannot keep out your own fear

Opublikowano

event dla graczy 90+ a reszte maja w d***e ja nie wiem co oni maja w tych glowach,glupie to teraz....

Jeżeli nie pasuje Ci tak server zawsze możesz iść na easy na którym jedyne co osiągniesz to wymyślenie własnego nicku.

Metin ma jakiś poziom żeby gra była ciekawa, trzeba ruszyć d... i zacząć grać, a nie jak ta łajza stać w m1 i narzekać że ma się mały lvl.

Nie rozumiem takiego myślenia. Weź się w garść, albo zmień server... 

Opublikowano

Czy wy w końcu zajmiecie się reklamą? Im dłużej zwlekacie tym mniej ludzi tu będzie grać w przyszłości z reklamą ...

tak btw. Skąd bambus/truta? @Dokładnie tak nie chcę mi się prezki czytać

­graphic.png

Opublikowano

Jeżeli nie pasuje Ci tak server zawsze możesz iść na easy na którym jedyne co osiągniesz to wymyślenie własnego nicku.

Metin ma jakiś poziom żeby gra była ciekawa, trzeba ruszyć d... i zacząć grać, a nie jak ta łajza stać w m1 i narzekać że ma się mały lvl.

Nie rozumiem takiego myślenia. Weź się w garść, albo zmień server... 

ja nie pisze o sobie ale o innych graczach 30-60 tam nawet nic nie zdziałaja i co Ci sie nie podoba w moim nicku? ukradłem go?

serwer nie jest zły ale malo sie na nim robi gm-owie olewaja graczy to jak do k***y ma ich przybywac?

Opublikowano

ja nie pisze o sobie ale o innych graczach 30-60 tam nawet nic nie zdziałaja i co Ci sie nie podoba w moim nicku? ukradłem go?

serwer nie jest zły ale malo sie na nim robi gm-owie olewaja graczy to jak do k***y ma ich przybywac?

Takim graczom widocznie jest dobrze na takim lvl, jeżeli sam wbijałeś to sam wiesz jak się expi.

Nie wiem czy zrozumiałeś, ale najwidoczniej nie że to był przykład.

Wczoraj spędziliśmy 4h na obsłużenie wszystkich graczy od 20:00 do 00:00, pomagamy graczom jak to jest tylko możliwe w grze nie ma za bardzo możliwości się dogadać.

Jeżeli masz konkretny problem wejdź na ts-a uzyskasz odpowiedź błyskawiczną, możesz napisać na fb lub na naszym forum.

Sam widzisz że sposób na kontakt z nami jest praktycznie wszędzie.

Ty wybierasz gdzie Ci jest wygodnie.

Opublikowano

Takim graczom widocznie jest dobrze na takim lvl, jeżeli sam wbijałeś to sam wiesz jak się expi.

Nie wiem czy zrozumiałeś, ale najwidoczniej nie że to był przykład.

Wczoraj spędziliśmy 4h na obsłużenie wszystkich graczy od 20:00 do 00:00, pomagamy graczom jak to jest tylko możliwe w grze nie ma za bardzo możliwości się dogadać.

Jeżeli masz konkretny problem wejdź na ts-a uzyskasz odpowiedź błyskawiczną, możesz napisać na fb lub na naszym forum.

Sam widzisz że sposób na kontakt z nami jest praktycznie wszędzie.

Ty wybierasz gdzie Ci jest wygodnie.

mam nadzieje ze usprawnicie jeszcze ten serwer i dodacie cos nowego zeby utrzymac graczy

ps.ta pieczec z eventu dziala tylkop na potwory halloween?

Opublikowano

A mi się serwer bardzo podoba.. dlatego też zapraszam wszystkich którzy jeszcze się nie zdecydowali! :)

Dawne czasy na ProMT2 z moją najlepszą gildią PALESTYNĄ!

Zapraszam do oglądania i komentowania :)

Pozdrawiam P0WER :)

Opublikowano

mam nadzieje ze usprawnicie jeszcze ten serwer i dodacie cos nowego zeby utrzymac graczy

ps.ta pieczec z eventu dziala tylkop na potwory halloween?

W reklamę servera będziemy inwestować na bieżąco, aż w końcu się przebijemy :)

Nasze aktualizacje testujemy na serverze testowym, jednak trochę czasu minie za nim będziemy je wprowadzać.

Tak tylko na tej mapie.

Resp metinów jest zwiększony?

Czas na ich ponowne zrespienie jest mniejszy.

baronka (dungeon 80) zbugowane wejscie.. pisze ze mozna od 80 a da sie wejsc tak naprawde od 81..

Poprawimy przy następnej aktualizacji.

Opublikowano

Nie wiadomo czy zaczynać grać z takim online, bo jak każda administracja gdy gracze pytają o reklamę : " pracujemy nad tym" , " niedługo" itp. zamiast TERAZ. A później i tak serwer pada.

Opublikowano

Nie wiadomo czy zaczynać grać z takim online, bo jak każda administracja gdy gracze pytają o reklamę : " pracujemy nad tym" , " niedługo" itp. zamiast TERAZ. A później i tak serwer pada.

opłaca się ten serwer ma kilka dni a nie miesięcy wiec zamiast wszyscy spamić "zrobcie reklame" to zacznijcie grać, gdyby każdy zagrał co ma chęć i nie patrzył na liczbę online to na dzień dzisiejszy byłoby 2x wiecej graczy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...