Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SpiinaMt2 24.10.2014 godzina 20:00 "Zostań Bohaterem" [Dedyk] [Medium]

SpiinaMt2

Czy jesteś za wprowadzeniem dungeona na 60 poziom ?  

125 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jesteś za wprowadzeniem dungeona na 60-75 poziom ?

• Tak
      110
    • Nie
      15

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 305
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer bardzo fajny mozna spkojnie sie wszystkiego dorobic wystarczy faktycznie wbic ten 90 zrobic jakiegos skila wspomagajacego na P zrobic eq z blokiem i zaczyna sie zarobek faktycznie wydaje mi sie ze event hallowen troszke zniszczyl gospodarke serwera bo ja od 90 do 98 wyciagnalem 7kkk yang z samych dyn i dlatego nagle ceny poszly w gore i nowi gracze moga nie miec zbyt latwo ale kiedy juz ktos ogarnie system zarobku to nie ma najmniejszego problemu z niczym. Serwer jest latwy i przyjemny i jedynym problemem jest mala liczba graczy i cos co mnie zniszczylo wczoraj bo okazalo sie ze mozna bugowac szarze xD wiekszych problemow nie widze troszke nie do konca zrobiona dobrze prezka bo jest kilka bledow ale mozna na to przymknac oko ^ ^ ogolnie ze swojej strony serwer bardzo polecam i mam nadzieje ze niedlugo zwiekszy sie liczba graczy taka prosbe do adminow mam wezcie wycaignijcie z 500 zlotowek dajcie jakiemus jujtuberowi ogarnietemu i niech nagrywa a to wam sie na 100% zwroci

na wybonowanie 1tarczy wydasz 20kkk xD to coci  z tych 7kkk

56096062140461666809.png

Opublikowano

To ja zadam pytanie tu bo na forum to Ruski miesiąc :) bede czekać .

Śnieżny kryształ do czego jest ??? Lotnoł z Azraela i wkur.. mnie to że łatwiej go ubić niż nieb.Śmierć choć w obu przypadkach drop o kant chu.. <_<

Gdzie jest zombi i pies z qwestów bo nie w katakumbach <_<

Jakie bony na mape 90  mooba  i bossy

typu Zodi Beran itd

bo nie wiem czy mi się serwery nie pomyliły ale na Berana chyba 2 bony działały i tu mam zgryz :unsure:

Dziękuje

75% kofeiny 15% nikotyny i jest kur**** moc.

Opublikowano

Hejoo ! Mamy dla was informacje, dnia 08.11.2014 o godzinie 12:00 zostaną włączone raty +30% ! Będą one aktywne do godziny 23:59 tego samego dnia. Serdecznie zapraszamy !

Opublikowano

Dlaczego licznik tak bardzo podbity nagle? Cały czas grało ledwo 150 graczy online a teraz niby jest 650? O co chodzi panowie?

Opublikowano

Dlaczego licznik tak bardzo podbity nagle? Cały czas grało ledwo 150 graczy online a teraz niby jest 650? O co chodzi panowie?

Niby się zepsuł. :)

Opublikowano

Podkrecili celem przyciagniecia graczy, a wmawiaja ze sie zepsul, smieszne to troche, ale co zrobisz?

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Podkrecili celem przyciagniecia graczy, a wmawiaja ze sie zepsul, smieszne to troche, ale co zrobisz?

Zepsół*

Ogólnie co do serwerów zodiego, to nie wiem czy one są jakieś pechowe, ale zawsze jest mało graczy :D

579571423327107377857.png

Opublikowano

Zepsół*

Ogólnie co do serwerów zodiego, to nie wiem czy one są jakieś pechowe, ale zawsze jest mało graczy :D

No chyba nie, nawet łap linka:

http://sjp.pwn.pl/szukaj/zepsuć.html

Jak nie wiesz to nie poprawiaj, z gory dzieki :)

A czy pechowe.. Slaba reklama, nazwa, ktora na pierwszy rzut oka odrzuca, bo przez to serwer wyglada, jakby byl robiony przez 12-latkow. Kilka czynnikow sie na to sklada..

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

No chyba nie, nawet łap linka:

http://sjp.pwn.pl/szukaj/zepsuć.html

Jak nie wiesz to nie poprawiaj, z gory dzieki :)

A czy pechowe.. Slaba reklama, nazwa, ktora na pierwszy rzut oka odrzuca, bo przez to serwer wyglada, jakby byl robiony przez 12-latkow. Kilka czynnikow sie na to sklada..

No sorry, ale chyba mnie mózg oszukał xD.

Ciekawe, że u nikogo reklamy nie załatwiają.

579571423327107377857.png

Opublikowano

Caly czas szukaja malych yt'bero Zodi zapewnial ze dostanie kase za sms'y to wszystko wyda na reklame ( a calkiem sporo tego bedzie )

kilka osob maja itemy warte 200zl z is

56096062140461666809.png

Opublikowano

Nie wiem jak można jeszcze tam grać. Administracja to jacyś dyslektycy ''hoc'' ''bendzie'' ''morze'' morze to ja mam za domem :D

Verdea.pl <3 <3 <3

Opublikowano

Zodi, Zodi, Zodi .... Gdyby nie to, że on tam coś z tą niby spiną serwer byłby z*******y. Ale cóż, skopiował nervil, wgrał is i dziękuję do tego ta dziecinna nazwa...

Zrób coś w końcu porządnego,b o nie ma gdzie grać. Dziękuję ..

­graphic.png

Opublikowano

nie widze sensu dalej probowac zachecac graczy pelno bugow. zodi ma totalnie wyja**ne na server wchodzi raz na tydzien na 15min

ta Spiine widzialem raz na starcie przez 5minut  i to tyle

kazdy lata na wh i nic z tym nie robia evnenty co 2dni

do tego jak mowia ze raty na 1dzien to daja na minimum 3dni bo zapominaja a na serv nikt nir wchodzi:D

http://scr.hu/13ap/fx0s8 pozdrawiam

56096062140461666809.png

Opublikowano

nie widze sensu dalej probowac zachecac graczy pelno bugow. zodi ma totalnie wyja**ne na server wchodzi raz na tydzien na 15min

ta Spiine widzialem raz na starcie przez 5minut  i to tyle

kazdy lata na wh i nic z tym nie robia evnenty co 2dni

do tego jak mowia ze raty na 1dzien to daja na minimum 3dni bo zapominaja a na serv nikt nir wchodzi:D

http://scr.hu/13ap/fx0s8 pozdrawiam

hehe jakbys zrobił ten mieczyk na 120 lvl to byś bił 3x więcej co truta :D

pozdro :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...