Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SpiinaMt2 24.10.2014 godzina 20:00 "Zostań Bohaterem" [Dedyk] [Medium]

SpiinaMt2

Czy jesteś za wprowadzeniem dungeona na 60 poziom ?  

125 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jesteś za wprowadzeniem dungeona na 60-75 poziom ?

• Tak
      110
    • Nie
      15

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 305
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem czy to bug czy co to jest ale jeszcze za czasów nervila irytowało mnie to że mam po prostu ścięcia sekundowe jeżeli mam włączone 2 postacie i są w tym samym miejscu i to występowało tylko na nervilu i jak wiadomo tu też...

Opublikowano

Nie wiem czy to bug czy co to jest ale jeszcze za czasów nervila irytowało mnie to że mam po prostu ścięcia sekundowe jeżeli mam włączone 2 postacie i są w tym samym miejscu i to występowało tylko na nervilu i jak wiadomo tu też...

Nadal jest niestetyh Skrzynki ucznia nie sa edytowane mamy pelerynke NaN a ze szkatulki i tak dostajemy pelerynki.

Do tego b. czesto pojawia sie blad Visual C++ jest to wina Clienta. :)

image.png

Opublikowano

Nadal jest niestetyh Skrzynki ucznia nie sa edytowane mamy pelerynke NaN a ze szkatulki i tak dostajemy pelerynki.

Szczerze powiem, że ja osobiście nie moge tak grac nie wiem czy inni mają ten problem ale ja te ścięcia mam automatycznie po uruchomieniu 2 postaci powtarza się to dokładnie co sekunde

Opublikowano

Spiina moge dostac Patcher? lub plik exe bo moj klient uszkodzony jest...

Z jakiej strony pobrałeś clienta ?

Czy ten problem występuje też na innych metinach ?

Prosimy o zapoznanie się z tym poradnikiem :

Opublikowano

Z jakiej strony pobrałeś client

z Mediafire... link ze strony serwera moge dostac ten Patcher czy bo musze czekac 3h na nowego klienta...

Opublikowano

Ehe.

Dlaczego szamanka na start nie ma helmu? Nie ma dzwonka? Dzwonka nie idzie kupic u handlarza, jest tylko antyk..? Bardzo, bardzo dopasowane do gry. Do 30 zatem mam expic i bic metiny wachlarzem, to po co mi w takim razie kon? No ludzie... -_-

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Na dungeony jest wymagane pt ? 

Maksymalnie musisz posiadać jedną osobę w pt

z Mediafire... link ze strony serwera moge dostac ten Patcher czy bo musze czekac 3h na nowego klienta...

Aktualnie patcher niestety nie jest gotowy.

Jeżeli do jutra nie uda Ci się pobrać clienta postaramy się wrzucić na inny hosting.

Ehe.

Dlaczego szamanka na start nie ma helmu? Nie ma dzwonka? Dzwonka nie idzie kupic u handlarza, jest tylko antyk..? Bardzo, bardzo dopasowane do gry. Do 30 zatem mam expic i bic metiny wachlarzem, to po co mi w takim razie kon? No ludzie... -_-

Dodamy dzwonek do handlarzy po najbliższej aktualizacji będzie już ;)

Opublikowano

Maksymalnie musisz posiadać jedną osobę w pt

Aktualnie patcher niestety nie jest gotowy.

Jeżeli do jutra nie uda Ci się pobrać clienta postaramy się wrzucić na inny hosting.

Dodamy dzwonek do handlarzy po najbliższej aktualizacji będzie już ;)

No super, co mi z niego po najblizszej aktualizacji? O ile nie bedzie ona w ciagu najblizszej godziny to odpowiem wam, iz NIC...

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

przydała by się opcja z zapisywaniem passów ^^ bo ciężko, jak ktoś ma takie długie hasło jak ja ;d 

Tak, ja również jestem za, ponieważ przechodzenie między kanałami to istna masakra.

Dodam iż nie mogę iść do m2 przez teleport, nie wiem czemu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...