Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SpiinaMt2 24.10.2014 godzina 20:00 "Zostań Bohaterem" [Dedyk] [Medium]

SpiinaMt2

Czy jesteś za wprowadzeniem dungeona na 60 poziom ?  

125 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jesteś za wprowadzeniem dungeona na 60-75 poziom ?

• Tak
      110
    • Nie
      15

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 305
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja nie rozumiem, dlaczego Zodi nic nie robisz, by zdobyć graczy, kompletnie na serwerze nie ma żadnej reklamy a zamiast więcej osób jest coraz mniej. Straszna lipa. 

xD 

Opublikowano

Zondi troszkę zawiodłem się na tobie widzę ze nawet na prezentacji  nic nie piszesz ile graczy gra na serwerze ? Macie jakaś reklamę ? 

Opublikowano

Zondi troszkę zawiodłem się na tobie widzę ze nawet na prezentacji  nic nie piszesz ile graczy gra na serwerze ? Macie jakaś reklamę ? 

Tu nie ma żadnej reklamy oprócz MPC, miał być dobry serwer a nie zmieniony Nervil, zawiodłem się na Zodim i mam nadzieję, że wypuści jeszcze kiedyś dobry serwer. 

Opublikowano

Tu nie ma żadnej reklamy oprócz MPC, miał być dobry serwer a nie zmieniony Nervil, zawiodłem się na Zodim i mam nadzieję, że wypuści jeszcze kiedyś dobry serwer. 

Ten serwer miał wymiatać ale co zrobisz tak jak inne nie maja reklamy i padają trzeba wiedzieć co chcą gracze i czego szukają tak to jest :(

Opublikowano

Ten serwer miał wymiatać ale co zrobisz tak jak inne nie maja reklamy i padają trzeba wiedzieć co chcą gracze i czego szukają tak to jest :(

Też myślałem, że w końcu ogarną jakiś serwer i będzie sporo online, a tu taka samo sytuacja jak na Nervilu. Serwer polecam, no ale sensu gry nie widzę. 

xD 

Opublikowano
10805807_580529842076771_907852006609545

Aktualizacja gry

Mirror 1 :

Mirror 2 :

Cały client gry (Zaktualizowany dnia 14.11.2014)

Mirror 1 :

Mirror 2 :

Nie wymagane :

Zaktualizowana paczka ze zmianą mobów :

Miasta pierwsze tradycyjne :

Skany :

Aktualizacja :

83276133515748022849.png

Client : 

83276133515748022849.png

Moby :

83276133515748022849.png

Miasta Pierwsze : 

83276133515748022849.png

Opublikowano

I co Wam po tej reklamie? Są serwery, które nie mają wcale reklamy a ludzi masa. A były też takie gwiazdki jak Vixa, która miała przeogromną reklamę i co? Jak serwer słaby to i reklama nie pomoże.

Opublikowano

I co Wam po tej reklamie? Są serwery, które nie mają wcale reklamy a ludzi masa. A były też takie gwiazdki jak Vixa, która miała przeogromną reklamę i co? Jak serwer słaby to i reklama nie pomoże.

To lepiej siedzieć i patrzeć jak reszta graczy ucieka z serwera...Pomyśl trochę, w dzisiejszych czasach bez reklamy nic nie zdziałasz.

Zbliżają się wybory. Czy zagłosujesz na tego, który jest wypromowany, posiada  setki reklam, czy na takiego co pierwszy raz widzisz to nazwisko?!

Opublikowano

To lepiej siedzieć i patrzeć jak reszta graczy ucieka z serwera...Pomyśl trochę, w dzisiejszych czasach bez reklamy nic nie zdziałasz.

Zbliżają się wybory. Czy zagłosujesz na tego, który jest wypromowany, posiada  setki reklam, czy na takiego co pierwszy raz widzisz to nazwisko?!

Wybory są samorządowe, więc zagłosuję na kandydata, którego znam osobiście i jestem pewien co do jego przekonań i kierunku działań. A setki plakatów wiszących na słupach jedynie mnie zniechęca do głosowania na danego kandydata, bo nie szanuje on przestrzeni publicznej. 

Wystarczy zrobić dobry serwer a gracze sami przyjdą. Popatrz po starych serwerach, gdzie ciągle są gracze mimo tego, że topka dawno wbita a reklamy nie ma wcale. Ten serwer jest po prostu słaby, i żadna reklama mu nie pomoże. Zrezygnowałem z gry po jednym dniu, co opisałem w poście na poprzednich stronach.

Opublikowano

Aha to TY glosuejsz na tego, kto posiada setki reklam? Czyli jakiegos kretacza z PO lub PiSiora? To juz wiem czemu oni dalej sa u wladzy, skoro w tym panstwie zyja debile Twojego pokroju...

Jak dla mnei server nudny, administracja sie nie postarala wiec mala ilosc online jest i raczej juz nie wzrosnie, szkoda wiec na niego czasu

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Po uj wy się pchacie z tymi filmikami w prezentacje ? macie swój dział ? a później płacz, że są ostrzeżenia 

@ Może i na serwerze nie gra dużo osób ale za to grają ogarnięte 

Opublikowano

Aha to TY glosuejsz na tego, kto posiada setki reklam? Czyli jakiegos kretacza z PO lub PiSiora? To juz wiem czemu oni dalej sa u wladzy, skoro w tym panstwie zyja debile Twojego pokroju...

Jak dla mnei server nudny, administracja sie nie postarala wiec mala ilosc online jest i raczej juz nie wzrosnie, szkoda wiec na niego czasu

Uważasz, że krętacze to osoby z PO lub z PiS? Z innych partii pewnie są świeci i trzeba lecieć i na nic głosować. Może gdyby zmniejszyli płace dla nich do 1500 zł to by tak się nie pchali do koryta...

Zuo o 19 zapraszam !!!

Opublikowano

Zapraszamy wszystkich na wydarzenie zuo o godzinie 19:00 !

Dolina orków :

DOLINA ORKÓW

ch1 przedział 01-50lv

ch2 przedział 51-75lv

ch3 przedział 76-99lv

ch4 przedział 100-120lv

Złamanie przedziału poziomowego jest karane blokadą konta !

Zapraszamy TeamSpiinaMt2

Opublikowano

Uważasz, że krętacze to osoby z PO lub z PiS? Z innych partii pewnie są świeci i trzeba lecieć i na nic głosować. Może gdyby zmniejszyli płace dla nich do 1500 zł to by tak się nie pchali do koryta...

Zuo o 19 zapraszam !!!

Nie zrozumiales. Napisalem tylko o nich ze wzgledu na to, ze to najczesciej ich mordy widzimy na billboardach i to najwiecej POPiS wydaje na reklamy przedwyborcze. Wiadomo, ze komunisci z SLD czy przydupasy z PSL to jedno i to samo srodowisko, ale jednak oni nie maja takiego budzetu na reklamy. Ale mysle, ze to nie temat na rozmowy o polityce :P

Tak czy tak nie polecam servera :D

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Jak widać Administracja cały czas pracuje nad serwerem, przykładem jest nowy Dungeon - Świątynia Gondolin.  

Oczywiście polecam! Pracowite osóbki! : >

Opublikowano

Kilka uwag:

-Aby zrobić peta potrzeba ulepki + 600 AP- Przez całą grę nie uzbieramy 600AP za misje. Widać zrobione po to by kupować z is pety .

-Miało być losowanie wierzchowca u stajnianego za pomocą losu, który miał dropić z bossów 75 +. Nie ma nic takiego na serwerze...

-Ilość monet Zin-pong np 5000 jest nie możliwa jak dropią po 1-3 monety z bossa.(Chyba, że po pół roku siedzenia na bossach)

-50 szt roślin. Komu się będzie chciało zbierać 50 szt, aby zrobić 1 miksturę. Zmniejszyć do 20

-Nie potrzebny drop z mobów na platynie typu bronie nie pamiętam na który lvl, siano marchew  i inne zbędne rzeczy.(Dropi tego multum, ciężko podnieść perły )

-Hity mobów w Av2 są zbyt duże. Dużo osób właśnie skoczyła grę na  80lvl, ponieważ nie dawała sobie rady z 2 grupkami.

- Perfekcyjnym Kamieniem ,który pewnie nigdzie nie dropi znając was...

-Wymiana AP na wierzchowca lub kostium 700 szt pozdro dla was... - Wiem, że robicie tak, aby się nie dało tylu nabierać przez całą grę.

-Zbroja do expa, która miała być za event dla jednej osoby...? Wolałbym, aby się ją z czegoś wytwarzało niż czekać na event który będzie raz na 2 miesiące.

-No i reklama, której i tak pewnie nie będzie. Zaczekam do 20.11.2014, bo taka odpowiedź padła na asku

"Będzie jakaś lepsza reklama. Youtuberzy 5k widzów + ?
odp: Wszystko się ruszy po 20.11.2014r"

Na razie tyle. Jak coś mi się przypomni to dopiszę

Pozdrawiam!

Opublikowano

Serwer fajny lecz, jeżeli to jest medium czemu biologa się nie robi samemu, jest zbyt łatwo, exp jest zbyt łatwy wszystko jest zbyt łatwe... A graczyz dnia na dzien czyli start bylo 200 teraz jest 30 +/-

Opublikowano

Serwer fajny lecz, jeżeli to jest medium czemu biologa się nie robi samemu, jest zbyt łatwo, exp jest zbyt łatwy wszystko jest zbyt łatwe... A graczyz dnia na dzien czyli start bylo 200 teraz jest 30 +/-

Czemu uważasz, że exp jest zbyt łatwy. Jaki osiągnąłeś poziom, że tak uważasz?. Myślę, że exp jest w miarę dobry jak na serwer typu medium. na 110 lvl wbija się w około 3h  lvl . 

Opublikowano

Czy liczba graczy online spadła tak drastycznie? Z 600+ zrobiło się 60? Czy jakiś problem z licznikiem xD?

Nigdy nie bylo 600online tylko licznik byl zepsuty i za duzo ludzi wskazywal teraz poprawnie dziala xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...