Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SpiinaMt2 24.10.2014 godzina 20:00 "Zostań Bohaterem" [Dedyk] [Medium]

SpiinaMt2

Czy jesteś za wprowadzeniem dungeona na 60 poziom ?  

125 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jesteś za wprowadzeniem dungeona na 60-75 poziom ?

• Tak
      110
    • Nie
      15

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 305
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

widzę ze wieksze zainteresowanie serwerem było dwa tygodnie temu niz w dniu startu.. spodziewałem się 1000+ graczy a tu 400 czy nawet mniej.. szkoda

Opublikowano

czemu mi strona nie dziala czyzby padla?

Był atak już strona jest włączona.

Tak, ja również jestem za, ponieważ przechodzenie między kanałami to istna masakra.

Dodam iż nie mogę iść do m2 przez teleport, nie wiem czemu.

Teleportować możesz się za pomocą pierścienia teleportacji.

Na stronie wyskakuje:

"Could not connect: Can't connect to MySQL server on '5.39.16.61' (113)"

ma ktos link do klienta?

Link do clienta znajduje się na samej dole prezentacji.

Opublikowano

widzę ze wieksze zainteresowanie serwerem było dwa tygodnie temu niz w dniu startu.. spodziewałem się 1000+ graczy a tu 400 czy nawet mniej.. szkoda

Wybrali niedogodny termin na start.W ten sam dzien startowalo kilka innych serwerow.

sygnatura2lg.png
Opublikowano

Ja za to, mam brak eQ na 1 lv, brak skrzyni ucznia, nie działa mi koń, nie działa mi nazwa gildii bo jak zrobiłem to wyskoczyło "test" , Mam z 150 misji na start.

Pisałem do HA Spiiny , coś tam próbował ale teraz nie odpisuje, GO jakiś tam, nie odpisuje w ogóle. Odbugowanie postaci nie działa, nic nie można zrobić a pomocy 0.

Opublikowano

Wybrali niedogodny termin na start.W ten sam dzien startowalo kilka innych serwerow.

Termin był już był na początku października :)

Ja za to, mam brak eQ na 1 lv, brak skrzyni ucznia, nie działa mi koń, nie działa mi nazwa gildii bo jak zrobiłem to wyskoczyło "test" , Mam z 150 misji na start.

Pisałem do HA Spiiny , coś tam próbował ale teraz nie odpisuje, GO jakiś tam, nie odpisuje w ogóle. Odbugowanie postaci nie działa, nic nie można zrobić a pomocy 0.

Pomoc możesz uzyskać na naszym ts3

Opublikowano

Serwerek jest świetny! : )

Polecam oczywiście, Administracja angażuje się na maksa. : )

Opublikowano

Pomoc możesz uzyskać na naszym ts3

Napisałem Ci chyba coś na ten temat. Mam zbugowaną postać to napisałeś/łaś "Zrób nową postać" Ciężko Mi komendą dać skrzynie ucznia i naprawić konia? Czy mam SS wstawić jak mam 150 misji odpalonych itp, w sumie mówiłem, że w razie czego wejdzcie sobie na Moją postać i sami sprawdzcie co i jak. Więc nie wiem co mam Ci jeszcze powiedzieć na TS, jak powiedziałem już wszystko.

Opublikowano

Napisałem Ci chyba coś na ten temat. Mam zbugowaną postać to napisałeś/łaś "Zrób nową postać" Ciężko Mi komendą dać skrzynie ucznia i naprawić konia? Czy mam SS wstawić jak mam 150 misji odpalonych itp, w sumie mówiłem, że w razie czego wejdzcie sobie na Moją postać i sami sprawdzcie co i jak. Więc nie wiem co mam Ci jeszcze powiedzieć na TS, jak powiedziałem już wszystko.

Podejrzewam że założenie nowego konta dla ciebie jest 100 razy szybszym sposobem niż naprawianiem tego konta.

Oczywiście jeżeli Ci zależy odezwij się na ts3, jednak zalecamy tą pierwszą opcje.

Opublikowano

No  no, prezentacja z*******a :D

Pobieram clienta xD Polecam

10f6fl5.jpg

100 | 200 | 300 | 400 | 500 | 1000 | 2000 | 5000

Jeśli odpowiadasz na mój post, zacytuj go oraz oznacz mnie.

Planujesz do mnie napisać? Zapraszam na profil ;)

Opublikowano

Podejrzewam że założenie nowego konta dla ciebie jest 100 razy szybszym sposobem niż naprawianiem tego konta.

Oczywiście jeżeli Ci zależy odezwij się na ts3, jednak zalecamy tą pierwszą opcje.

Dobra.. tylko powiedz Mi, co ja mam Ci na TS powiedzieć... bo już Ci all powiedziałem/wytłumaczyłem, wiec nie widze różnicy.. :|

Opublikowano

Dzięki prezentacji zyskujecie moje uznanie bo normalnie bym napisał że ujowy serwer ale...

Ale widać że się postaraliście na serwerze aby wszystko grało, prezka fajna taka długa a co najważniejsze przejrzysta,

no cóż życzę powodzenia administracji w zyskiwaniu coraz to większej wiary na serwerze,

chętnym oczywiście polecam serwer jak najbardziej. :)

Opublikowano

Fajne prezka, zapowiadało się świetnie. Myślałem, że to będzie mój nowy server, ale 200 online? Podziękuje.. Na serverach hard/medium nie da się normalnie grać z taką liczbą. ;(

Opublikowano

Fajne prezka, zapowiadało się świetnie. Myślałem, że to będzie mój nowy server, ale 200 online? Podziękuje.. Na serverach hard/medium nie da się normalnie grać z taką liczbą. ;(

Jeśli każdy miałby takie podejście to online byłoby 0 ^^ Serwer fajny, przyjemnie się gra, czekać tylko na większe zainteresowanie :)

Opublikowano

Jeśli każdy miałby takie podejście to online byłoby 0 ^^ Serwer fajny, przyjemnie się gra, czekać tylko na większe zainteresowanie :)

Lubie jak się coś dzieje, a nie wszędzie jest pusto.. Widzę, że ty lubisz sam grać dla siebie i tyle.. Dla mnie minimum to 500 online żebym zagrał.. Ciesz się masz wszędzie wolne spoty, a jak padnie to nie płacz, że tracisz eq :(

Opublikowano

Pograłem trochę i muszę powiedzieć, że dupy nie urywa. Przeglądając prezentacje serwer zapowiadał się ciekawie, lecz konfrontacja z rzeczywistością okazjue, żę troche zawiewa nudą. Grałem na wielu serwerach i szczerze muszę powiedzieć, że bywało, że serwer wywierał na mnie dobre wrażenie po kilku minutach gry, w tym przypadku jednak tak nie jest. Ekipie życzę powodzenia, bo serwer trzyma poziom, lecz brakuje trochę pomysłu na urozmaicenie gry.

cj552_14mxpnc.jpg

Opublikowano

Serwer nawet nie najgorszy. Wybitny nie jest, lecz pod syf też nie podchodzi. Szczerze gdyby nie pewien geniusz, który stworzył jeden z najgorszych jakich widziałem systemów ulepszeń EQ +0/9 to nawet i mógł bym polecić ;] Ale tak to zupełny NEUTRAL ;p

Ps. Brak dropu Boss red las.

Misja nr. 5 zbugowana.

Pozdrawiam. NekareST

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...