Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SpiinaMt2 24.10.2014 godzina 20:00 "Zostań Bohaterem" [Dedyk] [Medium]

SpiinaMt2

Czy jesteś za wprowadzeniem dungeona na 60 poziom ?  

125 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jesteś za wprowadzeniem dungeona na 60-75 poziom ?

• Tak
      110
    • Nie
      15

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 305
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ilosc ludzi nie powala spodziewalem sie wiecej

My także jednak jesteśmy wytrwali. 

Na pozostałych serverach które dziś startowały jest tak samo, my posiadamy większą siłę woli :)

Opublikowano

Perły możesz zdobyć z metinów, bossów i skrzynek :)

Surą WP bije metki od 1lv. Od ok. 60lv. expie z rękawicą złodzieja. Mimo to pereł nie starczy nawet na full eq +4 ;]

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

Dobra, coś ode mnie, takie małe podsumowanie. Zawiodłem się troszkę. Mało ludzi, sporo na wh (uznam jednak, że to nie wina adminstracji). Wbiłem 75 lvl i tak:
1) Exp niedopasowany do rozgrywki, dużo za duży,

2) Bronie na 35 lvl niby fajne urozmaicenie, ale poświęcając 3h można wyexpić na spokojnie od 1 do 80, a jak wiadomo w av2 lecą bronie 75 z zinów. Koniec końców, kampienie na odrodonego wodza to tylko strata czasu.
3) Waleczny FMS +9 ma 386 ataku (screen z prezentacji) a waleczny RIB na +9 ma 212? Coś jest nie halo.
4) Drop byłby fajnie zrobiony (rady, egzo), gdyby nie wysoki exp,

5) System ulepszeń- gratulacje dla człowieka, który to wymyślił. Takiej bomby to jeszcze nigdzie nie było.

6) Mało graczy, serwer nie zrobił efektu "boom". Nie ma czegoś, co przyciąga.

Na plus na pewno stabilność, nie ma lagów. WIększych bugów też nie widziałem. Ja swoją rozgrywkę tu kończę, bo nie ma w niej nic ciekawego. Powodzenia mimo wszystko.

Opublikowano

Dobra, coś ode mnie, takie małe podsumowanie. Zawiodłem się troszkę. Mało ludzi, sporo na wh (uznam jednak, że to nie wina adminstracji). Wbiłem 75 lvl i tak:

1) Exp niedopasowany do rozgrywki, dużo za duży,

2) Bronie na 35 lvl niby fajne urozmaicenie, ale poświęcając 3h można wyexpić na spokojnie od 1 do 80, a jak wiadomo w av2 lecą bronie 75 z zinów. Koniec końców, kampienie na odrodonego wodza to tylko strata czasu.

3) Waleczny FMS +9 ma 386 ataku (screen z prezentacji) a waleczny RIB na +9 ma 212? Coś jest nie halo.

4) Drop byłby fajnie zrobiony (rady, egzo), gdyby nie wysoki exp,

5) System ulepszeń- gratulacje dla człowieka, który to wymyślił. Takiej bomby to jeszcze nigdzie nie było.

6) Mało graczy, serwer nie zrobił efektu "boom". Nie ma czegoś, co przyciąga.

Na plus na pewno stabilność, nie ma lagów. WIększych bugów też nie widziałem. Ja swoją rozgrywkę tu kończę, bo nie ma w niej nic ciekawego. Powodzenia mimo wszystko.

1.Doświadczenie wraz z poziomem jest coraz mniejsze.

2.Z czasem ludzie zaczną tworzyć dropki i zdecydowanie ta broń im się przyda.

3.DMG broni na 35 poziom zostało poprawione już wcześniej.

4.Tak jak z  punktem pierwszym.

5.To jest komplement czy aluzja ?

6.Będziemy się starać o ilość graczy.

Dziękujemy.

Opublikowano

1.Doświadczenie wraz z poziomem jest coraz mniejsze.

2.Z czasem ludzie zaczną tworzyć dropki i zdecydowanie ta broń im się przyda.

3.DMG broni na 35 poziom zostało poprawione już wcześniej.

4.Tak jak z  punktem pierwszym.

5.To jest komplement czy aluzja ?

6.Będziemy się starać o ilość graczy.

Dziękujemy.

Co do powiększonego podpunktu to się zgadzam w 100%, lecz zmieniłbym początek. Dużo dropków już jest, a szczególnie dookoła m1. 6 lvl z rangą przyjazny, dobry, napierdzielają wilczki, pieski i dziki :DD. Przez kilka minut spotkałem sporo botów.

@Edit

+ podpunkt nr.5

Radzę dowiedzieć się co to sarkazm i takie tam ;)

cj552_14mxpnc.jpg

Opublikowano

Witam właśnie z ekipą zakończyliśmy gre tutaj ludzi na wh pełno GM nawet bana nie potrafi dać a dam mu póżniej rozj.. mnie ten teks ,mało dropi pereł,kamoli

metiny resp  jak na globalu a jak już się znajdzie to co na wh juz go ktos jedzie ,dowody hmm wystarczy pojeżdzić po m2 jinno   a i pozdrawiam Avengers nobków na wh.

I zróbcie żeby górnika oddawało sie w całości a nie po 1 szt bo komu bedzie sie chciało klikać po 50x np: skamieniałe drzewo.Serwer jest spoko jeżeli ktoś lubi grać z ludzmi na wh.

Opublikowano

Nie widziałem lepszego serwera tego typu od 2 lat. Polecam i zagram na 100%. Mam nadzieję że będą częste eventy.

To chyba nie byłeś na MPC od 2 lat;)

Opublikowano

Dlaczego na screenie fms waleczny ma większe obrażenia niż rib waleczny w grze? 

Opublikowano

te perły spoko niech będą tylko że one dropia jak krew z nosa z metka 85 dropna 2.... czyli przeanalizować resp metków + ksucie to trzeba spędzić z 5 godzin zeby wbic stal na 9 a gdzie reszta tego pierdolonego eq patola..

Opublikowano

te perły spoko niech będą tylko że one dropia jak krew z nosa z metka 85 dropna 2.... czyli przeanalizować resp metków + ksucie to trzeba spędzić z 5 godzin zeby wbic stal na 9 a gdzie reszta tego pierdolonego eq patola..

A nie lepiej robic w dt? 85% na pomyslne ,idziesz na 4 konta i yolo :D

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Nie podoba mi się to że zbroja jest dla pierwszych 4 osób bo to wygląda że serw pod is, ale mimo to zagram luknę  co tu macie 

post-1016012-0-13904800-1414262383.jpg    

zxc

Opublikowano

Zdajemy sobie sprawę że każdy chce osiągnąć wszystko w jeden dzień, niestety nie chcemy aby kariera graczy zakończyła się po 3 dniach gry.

Tutaj liczą się twoje umiejętności, jeżeli jesteś cierpliwy i potrafisz grać na serverze postawionym na pewnym stopniu rozgrywki z pewnością dasz sobie radę jak inni.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...