Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SpiinaMt2 24.10.2014 godzina 20:00 "Zostań Bohaterem" [Dedyk] [Medium]

SpiinaMt2

Czy jesteś za wprowadzeniem dungeona na 60 poziom ?  

125 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jesteś za wprowadzeniem dungeona na 60-75 poziom ?

• Tak
      110
    • Nie
      15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zdajemy sobie sprawę że każdy chce osiągnąć wszystko w jeden dzień, niestety nie chcemy aby kariera graczy zakończyła się po 3 dniach gry.

Tutaj liczą się twoje umiejętności, jeżeli jesteś cierpliwy i potrafisz grać na serverze postawionym na pewnym stopniu rozgrywki z pewnością dasz sobie radę jak inni.

Wyobrażasz sobie expić Smoka, Daggera, Archera, Bodego expiącego w V1-2 <> Av1-2 w bojowej tarczy +9?

A do tego ich zmuszacie ;p Do tego biegać w Stalce +1/4, Biżu w podobnym stanie. Troszkę przesada.

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

• Odpowiedzi 305
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wyobrażasz sobie expić Smoka, Daggera, Archera, Bodego expiącego w V1-2 <> Av1-2 w bojowej tarczy +9?

A do tego ich zmuszacie ;p Do tego biegać w Stalce +1/4, Biżu w podobnym stanie. Troszkę przesada.

To jest server medium, wystarczy stanąć na lvl i zarobić na dobre eq.

Nikt nikomu nie każde wbijać się od razu do topki.

Opublikowano

Nigdzie nie widziałem gorszego systemu ulepszeń. I jeszcze pier****sz, za przeproszeniem o cierpliwości. Przez tą waszą "cierpliwość", to wam wkrótce ucieknie połowa graczy, o ile już jej nie ma. Życzę powodzenia.

cj552_14mxpnc.jpg

Opublikowano

Nigdzie nie widziałem gorszego systemu ulepszeń. I jeszcze pier****sz, za przeproszeniem o cierpliwości. Przez tą waszą "cierpliwość", to wam wkrótce ucieknie połowa graczy, o ile już jej nie ma. Życzę powodzenia.

dokładnie, zbroje z m2m to zły pomysł, nie nadają się na medium, ostatni set z pla też do dupy.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Oczywiście że tak :

Bardzo ładna zapowiedz eventu.

Hmm... chyba zawitam i troszkę pogram, ciekawość zżera ^^

Może to być dość ciekawy i przyjemny Halloween :)

837341413742376668518.png

Opublikowano

38 perełek na 1 item troszke przesada jak dla mnie ^_^ i drop ich troszke mizerny  z 2 strony szybciej zrobie tu eq niż na Plu z tą różnicą że PL nie padnie po 2 latach jak ten da rade chociasz roczek ;)  :D

Co do ewentów tupu OX itp itd etc  poprosze o wcześniejsze info nie wiem forum tu czy strona główna serwera ;)

Dziękuje

P.s gra się  nawet nawet :)

75% kofeiny 15% nikotyny i jest kur**** moc.

Opublikowano

troszke za bardzo placzecie dziennie mam na tyle perel ze moge zrobic x3/4 item na+9

a rad/egzo minimalnie 50szt dziennie oraz ok 100kk 

to wszystko na 55lvl nie wiem o co wam chodzi

56096062140461666809.png

Opublikowano

No można powiedzieć, że serwer zrobił na mnie wrażenie.

Mimo to można by zmienić parę rzeczy.

Ale ogólnie polecam na nim grę.

Pozdrawiam. 

837341413742376668518.png

Opublikowano

Całkiem ciekawy serwer, może zagram. Szkoda tylko że max 125 lvl.

Z czasem poziom będzie coraz większy. Mamy naprawdę wiele możliwości i zamiast robić server s1/2 będziemy rozwijać cały czas jeden.

Opublikowano

ile ludzi teraz gra ? :)

kazde ch na zaciszu po 10/20 ludzi, expowiska pełne, metki ciezko spotkac... pozytwynie nie patrz na "ile gra" tylko wejdz i zobacz ze sie opłaca bo jest kogo bic i z kim pogadac

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...