Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SpiinaMt2 24.10.2014 godzina 20:00 "Zostań Bohaterem" [Dedyk] [Medium]

SpiinaMt2

Czy jesteś za wprowadzeniem dungeona na 60 poziom ?  

125 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jesteś za wprowadzeniem dungeona na 60-75 poziom ?

• Tak
      110
    • Nie
      15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jedyne w czym ten serwer jest dobry to podkręcanie licznika ;) 1042 osoby ? hah ciekawe, w którym miejscu :D

Jeszcze administracja, która ortografii nie zna :D

Verdea.pl <3 <3 <3

• Odpowiedzi 305
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

widziałem na fp ze macie zamiar rozwinąć serwer i kazaliście napisać jakie zmiany naszym zdaniem(graczy) powinny zostać wprowadzone, a wiec ja jako gracz sie wypowiem:

1.Poprawianie dropu pereł do 89 lv ponieważ leca marnie, zero przyjemności z gry gdy widzę że musze dać 12 pereł na +2 w trucie a z jednego metka poleca mi raptem 2... rozumiem gdyby stopniowo próg dropu sie zwiekszał ale już od 90 diametralnie nas na wszystko stać to jest bezsens moim zdaniem.

2.Zmniejszenie dropu yang na mapie 90

3.Zmiana wyglądu zbroji i broni są bardzo ubogie estetycznie i psują cały klimat gry (dajcie coś klasycznego)

4.Dodanie do baronki egzo i rady bo nie ma sensu na nią chodzić (po 5)

5.Zmniejszenie o 20% DMG mobów z groty ja z perf eq grota nie uciekając padłbym przy jednym spocie.

6.Ogólnie urozmaicenie gry na każdym lv. Na 35 jest zajebiscie rady perelki metki te sprawy jest w pyte ale już 75 dostaje w dupe dopiero 90 zaczyna sie gra.

7.Usuniecie połowy dekoracji z m1 bo są strasznie irytujące

8.Dodanie dropu pereł do ripa (po 5) by opłacało się chodzić i byłoby czuć choć troche klasycznego metina ;)

9.usunięcie bossów z map typu ognisty na pustyni.. każdy niech ma swoje miejsce np, smoczek na koncu groty tp do niego przepa do dropniecia z genków :) dajcie poczuć prawdziwego metina to jara serio!!!

narazie to na tyle pewnie jeszcze jakieś pomysły sie znajdą, napisze jeszcze raz dajcie nam klasyka ludzie lubią chodzić na dc smoczki te sprawy, podkręcicie im dmg by biło sie z pt na marmach i super przyjemny sposob na zarobek!!! tak samo weźcie pod uwagę wygląd estetyczny eq bo razi w oczy serio to na tyle siemanko!!

Opublikowano

Masz ból dupy, że tobie się nie chciało posiedzieć parę godzin, aby wbić 90 lvl. Twój problem. Nie trzeba siedzie 24/7. Wystarczy po 2-4h dziennie i szybko wbijesz lvl.

Niby czemu nie może wziąć udziału w evencie ?. Przecież w m1 też dropią dynie.

Po pierwszych trzech slowach, godnych 13-latka lub czlowieka z niedorozwinietym mozgiem, dlszych wypocin nei czytalem, wybacz.

Administracja ewidentnie wie o tym liczniku wiec bug to nie jest, takze gratuluje licznika kreconego 30x :x

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

widziałem na fp ze macie zamiar rozwinąć serwer i kazaliście napisać jakie zmiany naszym zdaniem(graczy) powinny zostać wprowadzone, a wiec ja jako gracz sie wypowiem:

1.Poprawianie dropu pereł do 89 lv ponieważ leca marnie, zero przyjemności z gry gdy widzę że musze dać 12 pereł na +2 w trucie a z jednego metka poleca mi raptem 2... rozumiem gdyby stopniowo próg dropu sie zwiekszał ale już od 90 diametralnie nas na wszystko stać to jest bezsens moim zdaniem.

2.Zmniejszenie dropu yang na mapie 90

3.Zmiana wyglądu zbroji i broni są bardzo ubogie estetycznie i psują cały klimat gry (dajcie coś klasycznego)

4.Dodanie do baronki egzo i rady bo nie ma sensu na nią chodzić (po 5)

5.Zmniejszenie o 20% DMG mobów z groty ja z perf eq grota nie uciekając padłbym przy jednym spocie.

6.Ogólnie urozmaicenie gry na każdym lv. Na 35 jest zajebiscie rady perelki metki te sprawy jest w pyte ale już 75 dostaje w dupe dopiero 90 zaczyna sie gra.

7.Usuniecie połowy dekoracji z m1 bo są strasznie irytujące

8.Dodanie dropu pereł do ripa (po 5) by opłacało się chodzić i byłoby czuć choć troche klasycznego metina ;)

9.usunięcie bossów z map typu ognisty na pustyni.. każdy niech ma swoje miejsce np, smoczek na koncu groty tp do niego przepa do dropniecia z genków :) dajcie poczuć prawdziwego metina to jara serio!!!

narazie to na tyle pewnie jeszcze jakieś pomysły sie znajdą, napisze jeszcze raz dajcie nam klasyka ludzie lubią chodzić na dc smoczki te sprawy, podkręcicie im dmg by biło sie z pt na marmach i super przyjemny sposob na zarobek!!! tak samo weźcie pod uwagę wygląd estetyczny eq bo razi w oczy serio to na tyle siemanko!!

nie na wszystko 

mapa 90 jest typowo pod zarobek niech ludze sie natrudza zeby tam wbic.

56096062140461666809.png

Opublikowano

Licznik jest podkręcony lub się zepsuł, bo nie jest realne żeby z 200 graczy nagle zrobiło się 800 bez żadnej (większej) reklamy. Poza tym, efektów na serwerze nie widać. Ale tak szczerze, jakby grało 500 + na serwerze, chętnie bym na nim grał dalej bo jest genialny. 

xD 

Opublikowano

Witajcie, otóż nie którzy z was mają problem z expieniem na mapach 90, 105, 112 lub mają delikatne ściny w m1. Dzisiaj daje wam łatkę na podmianę mobów oraz miast pierwszych (oddzielnie)

Potwory :
http://www51.zippyshare.com/v/77155057/file.html
Miasta Pierwsze :
http://www57.zippyshare.com/v/98280219/file.html
Instalacja :

321507e357fa5961.png

Skan:

Ptwory : https://www.virustotal.com/pl/url/89ccc6...414929148/
Miasta : https://www.virustotal.com/pl/url/420389...414929181/
Mam nadzieje że ta łatka poprawi wasze osiągi wink.gif 
Pozdrawiam.

Opublikowano

Co 1,1k+ osób jest teraz online?

Jakoś gdy grałem na początku było 300-400 osób, więc jak to jest?

Czy ten licznik na pewno dobrze działa?

Opublikowano

Serwer bardzo dobry! Jak zrobią reklame i będzie więcej osób to będzie genialnie :)

Dejzon: 112lvl :)

Dawne czasy na ProMT2 z moją najlepszą gildią PALESTYNĄ!

Zapraszam do oglądania i komentowania :)

Pozdrawiam P0WER :)

Opublikowano

Miałem was za bardzo porządnych ludzi. Dziwne, że kilka dni temu o podobnej porze licznik wynosił 120, a teraz 1100. Tragedia. Miałem pisać, o tym że Halloween'owy event świetnie się prezentuje, ale no... Trochę się zraziłem tym licznikiem. Powodzenia.

+ Przy takim liczniku nie możliwe jest, że na forum jest zarejestrowanych tylko 210 osób.

Opublikowano

Serwer bardzo fajny mozna spkojnie sie wszystkiego dorobic wystarczy faktycznie wbic ten 90 zrobic jakiegos skila wspomagajacego na P zrobic eq z blokiem i zaczyna sie zarobek faktycznie wydaje mi sie ze event hallowen troszke zniszczyl gospodarke serwera bo ja od 90 do 98 wyciagnalem 7kkk yang z samych dyn i dlatego nagle ceny poszly w gore i nowi gracze moga nie miec zbyt latwo ale kiedy juz ktos ogarnie system zarobku to nie ma najmniejszego problemu z niczym. Serwer jest latwy i przyjemny i jedynym problemem jest mala liczba graczy i cos co mnie zniszczylo wczoraj bo okazalo sie ze mozna bugowac szarze xD wiekszych problemow nie widze troszke nie do konca zrobiona dobrze prezka bo jest kilka bledow ale mozna na to przymknac oko ^ ^ ogolnie ze swojej strony serwer bardzo polecam i mam nadzieje ze niedlugo zwiekszy sie liczba graczy taka prosbe do adminow mam wezcie wycaignijcie z 500 zlotowek dajcie jakiemus jujtuberowi ogarnietemu i niech nagrywa a to wam sie na 100% zwroci

Opublikowano

jakby bylo to 500-600osob to 

tygodniowo 5-50wyda to 30zl na sprzedaje wierzchowca itd

to sa duze zarobe oczywiscie nie liczac sms'ow za 12/24zl oraz przelewow

56096062140461666809.png

Opublikowano

Z czystej ciekawości - były kiedykolwiek jakieś raty serwerowe ;)

Bo od startu serwera jakoś nie pamiętam albo poprostu ich nie było -.-

75% kofeiny 15% nikotyny i jest kur**** moc.

Opublikowano

Z czystej ciekawości - były kiedykolwiek jakieś raty serwerowe ;)

Bo od startu serwera jakoś nie pamiętam albo poprostu ich nie było -.-

2dni były raty po 15%

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...