Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA World Trainer - Beta version

.:WrednY:.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Włącz tryb pełnoekranowy, próbuj do skutku. No chyba, że masz Win8 to suspender chyba nie działa na nim.

ok wszystko pięknie działa na trybie pełno ekranowym :)

• Odpowiedzi 423
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jakim skrótem przełącza się w trybie pełno ekranowym? Biore windows + tab ale strasznie laguje, znaczy nie chce zmieniać się miedzy programami. Tak samo ciężko fifa world się minimalizuje gdy włączam menadżer zadań.

Mam dobrego kompa, nawet za jak na tą gre :D. W czym problem?

Gdy dodaje bramki, ciągle jest skład piłkarzy przeciwnika, kółko się kręci i kręci...

Opublikowano

Czy można dodać same bramki na grze z botami? (tzn. sezony gracza)

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Jakim skrótem przełącza się w trybie pełno ekranowym? Biore windows + tab ale strasznie laguje, znaczy nie chce zmieniać się miedzy programami. Tak samo ciężko fifa world się minimalizuje gdy włączam menadżer zadań.

Mam dobrego kompa, nawet za jak na tą gre :D. W czym problem?

Gdy dodaje bramki, ciągle jest skład piłkarzy przeciwnika, kółko się kręci i kręci...

zaraz sprawdzę u siebie

Czy można dodać same bramki na grze z botami? (tzn. sezony gracza)

musisz sprawdzić xD

:mellow:  <_<  :)  <3  :angry:  :(  :unsure:  8S  o.O  -.-  :rolleyes:  :huh:  ^_^  :O  ;)  :P  :D  xD  B)  :ninja:

Opublikowano

Jak wytłumaczysz to, grając z przeciwnikiem przegrywałem 0:2 (zresetowałem jego wynik i dla siebie dodałem 3 gole), wiem troche chamskie no ale... gdy mecz skończył się w wyniku pokazał mi się 0:3 dla niego (Walkover)

I tu pytanie dlaczego?

Opublikowano

Jak wytłumaczysz to, grając z przeciwnikiem przegrywałem 0:2 (zresetowałem jego wynik i dla siebie dodałem 3 gole), wiem troche chamskie no ale... gdy mecz skończył się w wyniku pokazał mi się 0:3 dla niego (Walkover)

I tu pytanie dlaczego?

bo widocznie zamiast sobie, dodałeś 3 bramki jemu ... nie ma w tej grze walkowerów ludzie ... pozatym nie musze Ci niczego tłumaczyc

:mellow:  <_<  :)  <3  :angry:  :(  :unsure:  8S  o.O  -.-  :rolleyes:  :huh:  ^_^  :O  ;)  :P  :D  xD  B)  :ninja:

Opublikowano

bo widocznie zamiast sobie, dodałeś 3 bramki jemu ... nie ma w tej grze walkowerów ludzie ... pozatym nie musze Ci niczego tłumaczyc

Spokojnie, jestem pewien że dodałem sobie 3 bramki. Ale dobra nieważne.

Opublikowano

Siemanko.

Wredny jest taki problem z twoją najnowszą wersją trainera,wszystkie "przyciski" działają jak powinny oprócz F1 i F5 które odpowiadają za dodawanie bramek. Po kliknięciu jednego z klawiszy słyszę takie " piiip xD" w moim kompie, może to jest moja wina lub mojego kompa ale wersja 1.2 działała poprawnie i bez zarzutów.Jak to wina mojego komputera lub moja to powiedzcie mi co zrobić aby się tego pozbyć.

Opublikowano

Siemanko.

Wredny jest taki problem z twoją najnowszą wersją trainera,wszystkie "przyciski" działają jak powinny oprócz F1 i F5 które odpowiadają za dodawanie bramek. Po kliknięciu jednego z klawiszy słyszę takie " piiip xD" w moim kompie, może to jest moja wina lub mojego kompa ale wersja 1.2 działała poprawnie i bez zarzutów.Jak to wina mojego komputera lub moja to powiedzcie mi co zrobić aby się tego pozbyć.

Ja mam tak samo :(

Opublikowano

Siemanko.

Niestety również mam tak samo. ;/

Bez_nazwy_1.png

Opublikowano

Już powinno być wszystko OK.

Opublikowano

Trainer działa, ale jak daję  Set 5 home goals to dodaje je gościom :) Kiedy dam 5 goli gościom, a ja jestem gospodarzem to jest w porządku. :)

AWLtTwd.png.b8c418cb383347077c6bdc09f70989cb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...