Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA World Trainer - Beta version

.:WrednY:.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dlaczego chociaż w programie process suspender przewijam o 15s to i tak nie rozłącza nawet 120s nie rozłacza tylko gdy wejde do gry to nikt sie nie może ruszyć dałem 3:0 dla mnie i czekałem po meczy wyskoczyło mi że awansowałem do 3 ligi a w histori meczy i punktach mam dalej tyle samo i na dodatek przegrany mecz (nadal 4 liga)

• Odpowiedzi 423
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

też macie tak, że po dodaniu bramek czekacie i czekacie i nic się nie dzieje tylko widać skład przeciwnika i tyle ??

BLA BLA

Opublikowano

Witam

Ile razy można wygrać 1 ligę aby hajsy dodawało? Chodzi mi o ten limit.

Pozdrawiam!

Limit dzienny coinsów to było jakieś 60-70k (coś mi mówi, że jakoś tak).

AWLtTwd.png.b8c418cb383347077c6bdc09f70989cb.png

Opublikowano

dobra udało mi się jakoś to zrobić, że nie zwiesza gry po dodaniu bramek ale jak dam pause w tym cheat engine to nic się nie dzieje jak to mam rozłączyć żeby działało?? Zamiast nas rozłączyć ja gram składem gościa a jego nie ma.

BLA BLA

Opublikowano

ja wczoraj 6 razy 1 lige wygrałem i mialem 98k tak że nie wiem czy te limity są nałożone

limit coinsow to 150k ;d

Bez_nazwy_1.png

Opublikowano

limit coinsow to 150k ;d

Czyli, że zwiększyli pare dni temu bo ostatnio jak grałem (nw chyba 2 tygodnie temu) to zarobiłem 60-70k i mi już nie dodawało.

Opublikowano

Mi działało wszystko ładnie, ale dzisiaj mi suspender nie chce działać. W ogóle nie reaguje jak klikam żeby zapauzował.

Przez to muszę czekać aż padnie bramka :D

Opublikowano

Mi działało wszystko ładnie, ale dzisiaj mi suspender nie chce działać. W ogóle nie reaguje jak klikam żeby zapauzował.

Przez to muszę czekać aż padnie bramka :D

A grasz na pełnoekranowym? Ja też tak czasem mam nawet na pełnoekranowym, ale to bardzo rzadko więc pytam. :P

Opublikowano

Ten suspender czy jak to się zwie, bardzo słabo u mnie działa. Przeważnie musze naciskać po 3-5 razy aby mecz wywaliło. 

Ale tak pozatym wszystko elegancko ;>

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Pasjonat
Opublikowano

Mi nie działa..

Zanim się zacznie gra dodaje sobie 3 gole po czym zatrzymuję proces gdy gra się zaczyna i jest logo fify (po kilkanaście razy nawet) i nic się nie dzieje..

Opublikowano

Na filmiku masz tam możliwość z tym stosem kart, że nie trzeba sprzedawać a mimo to da się otwierać czy kupować.

Dlaczego nie ma tego w 1.4 ?

FB.com/groups/FIFAWorldRynek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...