Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA World Trainer - Beta version

.:WrednY:.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam przedstawiam wam :

FW TRAINER by WrednY 1.6

= ONLINE =

Stan na dzień 27.02.15 r.

K6MJCdG.jpg

FUNKCJE:

blokowanie pięciu bramek dla drużyny gości i gospodarzy

odświeżanie na 0 bramek gości i gospodarzy

dodawanie dowolnej ilości bramek dla gości lub gospodarzy

OPIS DZIAŁANIA:

1. Włączamy grę FIFA WORLD.

2. Włączamy trainer.                  

3. Szukamy przeciwnika.            

4.Wciskamy przycisk F1 lub F5 zależnie od tego po której stronie jesteśmy ( opcja podświetli się na czerwono ).

5. Czekamy do usłyszenia głosu komentatora i rozłączamy proces ProcessSuspenderem lub Cheat Engine'm.

6. Zgarniamy coins i exp i wciskamy jeszcze raz przycisk F1 lub F5 aby znikło podświetlenie z opcji.

7. Powtarzamy czynność.

TUTORIAL VIDEO

Download

trainer 32 and 64 bit systems

http://www.mediafire.com/download/3dcgvu0x8g937p0/FW+trainer+by+WrednY+1.6.EXE

skan

https://www.virustotal.com/pl/file/d4f70452017f11c0c4e1870a7a3ae624a75b7f39d8c234c1d12a02e3de052071/analysis/1425129889/

PROCESS SUSPENDER

http://speedy.sh/KeT8h/ProcessSuspender.exe

skan

https://www.virustotal.com/pl/file/4ac9e0f5e6e771e834a16b5753f516fc8b96293999e541995895bb9ad178acb8/analysis/

:mellow:  <_<  :)  <3  :angry:  :(  :unsure:  8S  o.O  -.-  :rolleyes:  :huh:  ^_^  :O  ;)  :P  :D  xD  B)  :ninja:

• Odpowiedzi 423
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

działa to ???

Jeżeli w nocy nie było aktualizacji gry to działa ;)

Moglbts dac link do process suspender od pawwelka wrzucic link tu lub na pw mi

Zaraz pójdzie PW

:mellow:  <_<  :)  <3  :angry:  :(  :unsure:  8S  o.O  -.-  :rolleyes:  :huh:  ^_^  :O  ;)  :P  :D  xD  B)  :ninja:

Opublikowano

Jakbyś jeszcze zrobił w nim rozłączanie to by był miód. + leci za wysiłek

Dodaj jeszcze do niego rozłączanie :P  I tak wgl. to działa on w trybie jednego gracza czy nie?

Nie bardzo wiem jak, ale postaram się zrobić rozłączanie. A w trybie jednego gracza nie próbowałem ale powinno dodawać bramki.

Opublikowano

Jakoś mi nie działa, podświetla napis na czerwono i znika po chwili

ludziska czytanie ze zrozumieniem nie boli ;) zrób tak jak pisze w instrukcji podświetlenie wskazuje na to, że prawidłowo wcisnąłeś klawisz, do godziny wrzucę filmik i będzie wszystko jasne.

Opublikowano

ludziska czytanie ze zrozumieniem nie boli ;) zrób tak jak pisze w instrukcji podświetlenie wskazuje na to, że prawidłowo wcisnąłeś klawisz, do godziny wrzucę filmik i będzie wszystko jasne.

wydaje mi się, że wszystko robię okej, ale dobra, czekam na filmik :P

Opublikowano

Filmik wrzucony, jeśli robisz wszystko po kolei to nawet po dograniu meczu do końca powinno być ok.

Opublikowano

@.:WrednY:. Robię wszystko tak jak na filmie, a goli nie dodaje... jest 0:0 i mecz kończy się remisem. (Wygraną do mojego bliansu wygranych/remisów/przegranych zalicza. Nie dodaje mi wgl punktów i goli.

AWLtTwd.png.b8c418cb383347077c6bdc09f70989cb.png

Opublikowano

Filmik wrzucony, jeśli robisz wszystko po kolei to nawet po dograniu meczu do końca powinno być ok.

No więc klikam numerki w odpowiednim momencie, z tym, że gram mecz do końca i niestety nie dolicza mi bramek. A mógłbyś Ty zagrać jakiś mecz do końca i sprawdzić czy Tobie doliczy?

Opublikowano

@.:WrednY:. Robię wszystko tak jak na filmie, a goli nie dodaje... jest 0:0 i mecz kończy się remisem. (Wygraną do mojego bliansu wygranych/remisów/przegranych zalicza. Nie dodaje mi wgl punktów i goli.

No więc klikam numerki w odpowiednim momencie, z tym, że gram mecz do końca i niestety nie dolicza mi bramek. A mógłbyś Ty zagrać jakiś mecz do końca i sprawdzić czy Tobie doliczy?

Mi również nie dodaje bramek.. :/

mi tez nie dodaje bramek robie wszystko jak na filmiku ps mam windows 7 64 bit

powodem jest chyba to iż jest to wersja 32 bit :) , dziś postaram się zrobić wersje 64bit + wersja na klawisze F, gdyż nie każdy ma numki w lapku. Pozdrawiam

Opublikowano

ok, to czekamy na nową wersje :D, jak chcesz mogę być testerem wersji 64 bit ;)

zapraszam do sprawdzenia , temat zaktualizowany

Opublikowano

Nadal nie dodaje bramek :/

pobrales wersje na 64 bit ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...