Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA World Trainer - Beta version

.:WrednY:.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 423
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Siemanko mam pytanko czy wy też zostajecie w meczu gdy użyjecie suspender a potem niemozecie nic zrobic ani wyjść z meczu ani nic ? a przeciwnika nie ma ? 

Opublikowano

jak chcesz pograć to przed rozpoczęciem mecz jak masz wylosowanego przeciwnika to na samym dole w polecanych jest podany nick obecnie dobranego gracza i możesz sprawdzić jego profil i ocenić czy trainowiec czy nie co wcale trudne nie jest działa w 99% przypadkach

Opublikowano

Cześć, ktoś mi wytłumaczy dlaczego jak wpisuje w wyszukiwarkę na tym forum "fifa world trainer" to pokazuje mi się tylko word destructor pawellka ? nie pokazuje mi się ten temat ani żaden inny oprócz tamtego. Wy też tak macie? jak zrobić żeby było tak jak wcześniej?

Opublikowano

Mógłbym ci ogarnąć porządną szatę graficzną,ty tylko byś zakodował.

Czy  ten trainer dobrze działa?Wszystko śmiga?

Opublikowano

Mógłbym ci ogarnąć porządną szatę graficzną,ty tylko byś zakodował.

Czy  ten trainer dobrze działa?Wszystko śmiga?

Działać. działał. Po aktualizacji gry już nie działa. (Trzeba czekać, aż  będzie aktualizacja cheata)

W między czasie polecam: 

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Nie działa mi :/

Robię tak jak pisze i ścina mnie i gościa i później są piłkarze i nie można się ruszać ani nic... i nie pisze, że rozłączyło...

@Edit

Działa tylko, że trzeba z fify wychodzić za każdym razem zrób coś z tym proszę.

GPU: MSI GeForce GT 730

CPU: INTEL Q8200 2.33 GHz x4

RAM: 6 GB

Opublikowano

Nawet w fife musicie czitowac? Rozumiem ze to forum o czitach, ale czitowanie do fify jest chamskie. Grajcie mecze, jesli umiecie to dojdziecie do wielkich lig i wielkich ilosci coinsow,,.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

:mellow:  <_<  :)  <3  :angry:  :(  :unsure:  8S  o.O  -.-  :rolleyes:  :huh:  ^_^  :O  ;)  :P  :D  xD  B)  :ninja:

Opublikowano

Jak to uruchomić aby na pełnym ekranie miał podgląd na precess suspender i trainer, bo na oknie nie działa, a na pełnym ekranie muszę wychodzić do pulpitu i rainer nie działa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...