Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA World Trainer - Beta version

.:WrednY:.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak po 150 około. Jak chcesz więcej to musisz chwilę pograć zdobyć więcej posiadania piłki, celne strzały itd. Wszystko się na to składa.

Trainer działa @.:WrednY:. Good Job :D

AWLtTwd.png.b8c418cb383347077c6bdc09f70989cb.png

• Odpowiedzi 423
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Już działa :) Zna ktoś jakiś inny program do rozłączania meczów oprócz Process Susspendera ? ;)

Cheat Engine

:mellow:  <_<  :)  <3  :angry:  :(  :unsure:  8S  o.O  -.-  :rolleyes:  :huh:  ^_^  :O  ;)  :P  :D  xD  B)  :ninja:

Opublikowano

Panowie mam problem wywala mnie do pulpitu lub gdy włączam suspendera to przez 10 s jest pauza ale nie rozłącza mi meczu tylko kontynuuje. Może coś źle robie

Opublikowano

Panowie mam problem wywala mnie do pulpitu lub gdy włączam suspendera to przez 10 s jest pauza ale nie rozłącza mi meczu tylko kontynuuje. Może coś źle robie

bo masz pewnie windowsa 8 a suspender nie działa na windowsie 8

Opublikowano

bo masz pewnie windowsa 8 a suspender nie działa na windowsie 8

w tym wypadku polecam cheat engine

:mellow:  <_<  :)  <3  :angry:  :(  :unsure:  8S  o.O  -.-  :rolleyes:  :huh:  ^_^  :O  ;)  :P  :D  xD  B)  :ninja:

Opublikowano

Ja mam ten sam problem, tzn robie jak na filmiku i rozłączam susponderem, czekam ok 10 sekund i mecz tak jakby dalej był, tylko że ani ja ani przeciwnik nic nie możemy zrobić - pozostaje alt f4

Win7 64 bity ofc.

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Opublikowano

cóż pozostaje wam cheat engine tak jak mówię, lub stary trainer od pawellka z magic hotkeyem :)

Opublikowano

Mieliście dziś coś takiego, że wyskoczyła Wam weryfikacja w grze czy nie jesteś robotem? :D Przy tym samym wcięło mi 90k coinsów a jak wpisałem poprawną treść w weryfikacje to i ich nie zwróciło. o.O Musiałem wejść jeszcze raz do gry.

AWLtTwd.png.b8c418cb383347077c6bdc09f70989cb.png

Opublikowano

Nie działa refresh goal wielki minus

no to masz problem bo tylko tobie nie działa ... ehh

Opublikowano

Już wszystko dobrze ;)

...........................................

Było , po 2 meczach to samo , ehhh

cos jest problem z zapisywaniem składu, mam to samo, wina lezy po stronie EA ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...