Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA World Trainer - Beta version

.:WrednY:.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma i nie będzie "dodawania coinsów"... 

Ciesz że trainer działa a nie jeszcze coś chcesz.

Synku... Ja się tylko pytam. Więc zamknij uprzejmie jape dobrze? I nie Ciebie się pytam.

Napisałem. Że trainer z*******y . 

A pytanie to nie grzech. Więc zamknij grzecznie mordę.

• Odpowiedzi 423
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Już mi trainer działa. Miałem starszą wersje 1.0 teraz mam 1.4 i mi pięknie śmiga. Jest tylko 1 problem z supoderem czy jak to tam się nazywa. Czasami nie kończy połączenia czyli normalnie gram mecz cały a na końcu dopiero dodaje mi gole i wychodzę z meczu.  Jeszcze jedno pytanko.  Czy będzie można spodziewać się nowych dodatków do trainera typu ;  Dodawanie COINSÓW czy coś w tym stylu. ?

A tak w ogóle to piękna robota!!! Super

Dzieki za dobre słowo :) niestety dodawania coinsów zrobić się nie da :D

:mellow:  <_<  :)  <3  :angry:  :(  :unsure:  8S  o.O  -.-  :rolleyes:  :huh:  ^_^  :O  ;)  :P  :D  xD  B)  :ninja:

Opublikowano

po aktywowaniu proces suspendera tracę połączenie z przeciwnikiem ale mecz się nie kończy przeciwnik stoi w miejscu a ja sb biegam jak to naprawić?

1356885104-U84203.png

Opublikowano

Co muszę nacisnąć, aby mieć wszystko jak na filmiku? Tzn gdy naciskam alt + tab gra całkiem minimalizuję mi się, a ja chciałbym mieć ten prostokąt i do wybrania np trainera, żeby wyświetlił się na tle fify. 

Opublikowano

Co muszę nacisnąć, aby mieć wszystko jak na filmiku? Tzn gdy naciskam alt + tab gra całkiem minimalizuję mi się, a ja chciałbym mieć ten prostokąt i do wybrania np trainera, żeby wyświetlił się na tle fify. 

Jak masz windows 7 to tak się bd dziać. On ma XP i dlatego ma inaczej. 

AWLtTwd.png.b8c418cb383347077c6bdc09f70989cb.png

Opublikowano

ściągnij 2 cheat pawellka i tam jest magic key.. Pozdro : ) Granie na 2 cheaty.. bo inaczej nie działa..

sciagłem go i uzywam tego mahic keya i nie dziala gdyz klikam gdy komentator sie odzywa i sie zawiesza i zaczyna sie cos ladowac czekam 30 min i nadal nic naprawde pomozcie mi 

Opublikowano

A ja mam pytanie. Czemu jak w suspenderze klikam na pauze, to po tych 15 sekundach gra dalej idzie??

Po jakimś czasie gre wywala i zalicza mi porażkę :/

Edit@ 

Już wszystko działa, szkoda że nie ma rozłączania w trainerze, ale ważne że za DARMO :)

Dzięki wielkie :)

Opublikowano

A ja mam pytanie. Czemu jak w suspenderze klikam na pauze, to po tych 15 sekundach gra dalej idzie??

Po jakimś czasie gre wywala i zalicza mi porażkę :/

Edit@ 

Już wszystko działa, szkoda że nie ma rozłączania w trainerze, ale ważne że za DARMO :)

Dzięki wielkie :)

jak to naprawiles?

Opublikowano

jest jakis trainer w którym mozna konczyc mecz odrazu ? np w trybie jednego gracza ?

1327749533-U104252.png

WOLNOŚĆ DLA KONOPI - KONOPIE DLA WOLNOŚCI !

Opublikowano

WrednY. Problem chyba z trainerem jest i suppspenderem . Nie działa :/  Wcześniej działało pięknie a teraz NIE. :( Proszę o odp. 

Opublikowano

a ja wam polecam cheat engine, mialem ten sam problem ze po 15s leciało dalej, no ale pobrałem cheat engine załadowałem proces fify (biała tarcza z niebieską literką F - nie mylić z niebieskim znakiem trainera) potem w settings (w cheat engine) w lewej kolumnie szukacie hotkeys - tam znajdujecie klawisz odpowiedzialny za stopowanie procesu, następnie zmieniacie na jaki chcecie - osobiście polecam (~) i dalej w sezonach online po pojawieniu się napisu EA dodajecie bramki i klikacie wybrany klawisz po czym po upływie plus, minus 20s ponownie go klikacie w celu odpauzowania procesu no i pięknie wyświetla się napis "utracono połączenie" może wydaje się skomplikowane ale takie nie jest i warto niż męczyć się z tym suspenderem

Opublikowano

a ja wam polecam cheat engine, mialem ten sam problem ze po 15s leciało dalej, no ale pobrałem cheat engine załadowałem proces fify (biała tarcza z niebieską literką F - nie mylić z niebieskim znakiem trainera) potem w settings (w cheat engine) w lewej kolumnie szukacie hotkeys - tam znajdujecie klawisz odpowiedzialny za stopowanie procesu, następnie zmieniacie na jaki chcecie - osobiście polecam (~) i dalej w sezonach online po pojawieniu się napisu EA dodajecie bramki i klikacie wybrany klawisz po czym po upływie plus, minus 20s ponownie go klikacie w celu odpauzowania procesu no i pięknie wyświetla się napis "utracono połączenie" może wydaje się skomplikowane ale takie nie jest i warto niż męczyć się z tym suspenderem

no i git :D

:mellow:  <_<  :)  <3  :angry:  :(  :unsure:  8S  o.O  -.-  :rolleyes:  :huh:  ^_^  :O  ;)  :P  :D  xD  B)  :ninja:

Opublikowano

Mam pytanie. Używałem tego trainera i było wszytko OK. Dzisiaj nagle Avast usuną mi plik twierdząc że jest to wirus. 

Czy coś się zmieniło ?

Opublikowano

dlaczego wyskakuje mi błąd sieci podczas pobierania? 1 sek do konca 0,2mb i zatrzymuje sie i wykskakuje "blad sieci" doradzilby ktos ?;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...