Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA World Trainer - Beta version

.:WrednY:.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pawellek to ciota w porównianiu do ciebie WrednY :) Łapczywy na kaske sie zrobił a ty dalej trainery robisz dla nas za free. Dzięki wielkie +

• Odpowiedzi 423
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Trainer działa, ale jak daję  Set 5 home goals to dodaje je gościom :) Kiedy dam 5 goli gościom, a ja jestem gospodarzem to jest w porządku. :)

haha xD zapisalem sobie odwrotnie adresy xD  mysle ze w nocy to poprawie xD

:mellow:  <_<  :)  <3  :angry:  :(  :unsure:  8S  o.O  -.-  :rolleyes:  :huh:  ^_^  :O  ;)  :P  :D  xD  B)  :ninja:

Opublikowano

Kiedy można się spodziewać 64x?

Trainer miodzio :)

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Kiedy można się spodziewać 64x?

Trainer miodzio :)

To bez różnicy czy 64 czy 32 bitowy. Ja mam Win7 64 i ta wersja 32 działa bez zarzutu.

AWLtTwd.png.b8c418cb383347077c6bdc09f70989cb.png

Opublikowano

Bardzo dobrze działa :) Dziękuje bardzo :D Aaa.. i mam pytanie/problem :( Jak i jakim programem robic to wywalanie meczu? Bo reszta jest ok tylko to wywalanie :(

Z góry Thx :D

Opublikowano

Bardzo dobrze działa :) Dziękuje bardzo :D Aaa.. i mam pytanie/problem :( Jak i jakim programem robic to wywalanie meczu? Bo reszta jest ok tylko to wywalanie :(

Z góry Thx :D

Process Suspender w "najlepszej odpowiedzi" jest.

AWLtTwd.png.b8c418cb383347077c6bdc09f70989cb.png

Opublikowano

Pawellek to ciota w porównianiu do ciebie WrednY :) Łapczywy na kaske sie zrobił a ty dalej trainery robisz dla nas za free. Dzięki wielkie +

bo może ty jesteś ciota :) udostępnił trainer matka ci 10 zł nie da na SMS biedaku ? za free tylko szukacie na łatwize jesteś cwany to zrób takiego trainera nie jest trudno jak znasz CE ... każdy polaczek tylko na gotowca czeka

Opublikowano

Ok mam ten ProcessSuspender i co robić ? Klikac resume czy pause ? :D Z góry thx :P

A.. I czy zrobisz dla nas auto rozłączanie meczów ? :) Troche schodzi z tym rozłączaniem przez Process Suspender.. Ale ogólnie.. PRO.!

Opublikowano

Jak rozłączam mecz w process suspender to mecz mi zalicza i wygrywa tylko że nie pojawia się okineko że utranoco połączenie i muszę reloga robić

Opublikowano

Już poprawione,powinno być normalne, link w temacie :)

:mellow:  <_<  :)  <3  :angry:  :(  :unsure:  8S  o.O  -.-  :rolleyes:  :huh:  ^_^  :O  ;)  :P  :D  xD  B)  :ninja:

Opublikowano

@.:WrednY:.

Wszystko ok, ale może by zrobić rozłączanie na zasadzie programiku który jest w trainerze automatycznym, bo tutaj nie zawsze rozłącza i jeszcze długo trzeba czekać, a tam od razu.

Opublikowano

Mógłby mi ktoś pomoc z tym trainerem? gdy wciskam set home goals lub away,niechce sie wczytac mecz.jest okno skladu przeciwnika i tak ciagle z gory dzieki :)

jak uzywasz trainer pawelka do rozłączania, to wyłączaj to co w nim powłączasz.

Ja mam za to taki problem . Gdy naciskam na numerycznej ; 1 , 4 , 7 , 0 Nie podkreśla się i nie działa. 

trainer działa na F1 ...

Opublikowano

Powie Mi ktoś dlaczego jak dodam bramki i przerwę suspenderem pawełka to mogę dalej grać i nie opuszcza mi meczu? Muszę wyłączyć grę i włączyć za każdym razem. Helpnie ktoś?

Opublikowano

bo może ty jesteś ciota :) udostępnił trainer matka ci 10 zł nie da na SMS biedaku ? za free tylko szukacie na łatwize jesteś cwany to zrób takiego trainera nie jest trudno jak znasz CE ... każdy polaczek tylko na gotowca czeka

Nikt cie o zdanie nie pytał wyskrobie j****y

Opublikowano

Już mi trainer działa. Miałem starszą wersje 1.0 teraz mam 1.4 i mi pięknie śmiga. Jest tylko 1 problem z supoderem czy jak to tam się nazywa. Czasami nie kończy połączenia czyli normalnie gram mecz cały a na końcu dopiero dodaje mi gole i wychodzę z meczu.  Jeszcze jedno pytanko.  Czy będzie można spodziewać się nowych dodatków do trainera typu ;  Dodawanie COINSÓW czy coś w tym stylu. ?

A tak w ogóle to piękna robota!!! Super

Opublikowano

Już mi trainer działa. Miałem starszą wersje 1.0 teraz mam 1.4 i mi pięknie śmiga. Jest tylko 1 problem z supoderem czy jak to tam się nazywa. Czasami nie kończy połączenia czyli normalnie gram mecz cały a na końcu dopiero dodaje mi gole i wychodzę z meczu.  Jeszcze jedno pytanko.  Kiedy można spodziewać się nowych dodatków do trainera typu ;  Dodawanie COINSÓW czy coś w tym stylu. ?

A tak w ogóle to piękna robota!!! Super

Nie ma i nie będzie "dodawania coinsów"... 

Ciesz że trainer działa a nie jeszcze coś chcesz.

;-) ;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...