Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA World Trainer - Beta version

.:WrednY:.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

masakra jest ogólnie z tą fifą world, tryb ultimate się nie odświeża, zmiany w zespole też się nie zapisują, przeciwnika szuka długo. Za chwile zamkną tą bete :D

:mellow:  <_<  :)  <3  :angry:  :(  :unsure:  8S  o.O  -.-  :rolleyes:  :huh:  ^_^  :O  ;)  :P  :D  xD  B)  :ninja:

• Odpowiedzi 423
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Własnie bardzo mnie to wszystko niepokoi ponieważ przed Fifa 15 zainteresowanie Fifa World było o wiele większe niż Fifa 14 .. a teraz całkowicie olali Worlda i wzieli się za Fife 15 . Nadomiar złego coś się zrypało z Szukaniem przeciwnika i niestety też mam obawy że lada moment zamknął Bete

Opublikowano

Jednak problem z łączeniem sie z przeciwnikami tkwi w moim IP albo internecie kiedy podpinam sie pod internet sąsiada wyszukuje normalnie być może przez to że strasznie dużo trainerowałem EA jakimś sposobem utrudnia mi grę ponieważ rywala szuka mi nawet do 5 min gdzie 5-6 dni temu rywal szukany był w 20 sekund niewiem co jest grane ..

Opublikowano

zobaczymy w ogóle czy będzie się dało ;p jeśli ściągną bete i wejdzie pełna wersja już to polecam zmieniać IP i nie trainerować na głównych kontach xD

:mellow:  <_<  :)  <3  :angry:  :(  :unsure:  8S  o.O  -.-  :rolleyes:  :huh:  ^_^  :O  ;)  :P  :D  xD  B)  :ninja:

Opublikowano

Panowie nie we wszystko trzeba wierzyć, ta aktualizacja chyba przyniosła nowy silnik, sam nie wiem, bo pobieram, ale premiera gry jest przewidziana w 2015 roku. ;)

Opublikowano

Dodawanie bramek po aktualizacji nie działa zarówno po stronie gości jaki i gospodarza.

@.:WrednY:. kminisz już coś w tym kierunku? :D

jeszcze nie narazie obczajam ten nowy silnik xD czasem zawodnicy mają lepsze przyśpieszenie od dobrej klasy ścigacza :D

Opublikowano

jeszcze nie narazie obczajam ten nowy silnik xD czasem zawodnicy mają lepsze przyśpieszenie od dobrej klasy ścigacza :D

To jak już ogarniesz to spróbuj coś wykombinować, żeby znów działał.

AWLtTwd.png.b8c418cb383347077c6bdc09f70989cb.png

Opublikowano

spoko, około północy powinno być już wszystko zrobione :) narazie czasu nie mam i tak po 5 minut przy kompie siedzie :)

Opublikowano

Spoko Ziomek :)

Jakbyś zrobił jeszcze ten Magic Hotkey to by było z*********e ;) Jakbyś mógł to spróbuj. Jakby ci coś nie wychodziło to Ci w tym pomogę :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...