Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA World Trainer - Beta version

.:WrednY:.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie działa mi przycisk "1" znaczy nie podświetla się. Co z tym zrobić ? :)

Ogólnie wszystkie przyciski od dodawania bramek nie działają. Jak naciskam to słychać taki dźwięk od windowsa,że nacisnąłem nieprawidłowy przycisk :)

Pomoże ktoś ? ;)

• Odpowiedzi 423
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wy jesteście pojebańcy idioci .. na prawdę .. OD PAWEŁKA MOŻECIE WZIĄŚĆ STAREGO TRAINERA a nie spamicie w każdym poscie process suspender.. ja p******e 0 inteligencji ..

Opublikowano

Wszystko.dziala.ale.masz.jakis.trainer.zeby.rozlaczalo.mecz??bo.ten.susspender.od.pawellka.mi.nie.dziala.klikam.f4.w.celu.rozlaczenia.meczu.to.mi.do.pulpitu.wywala:)

PS.Albo.jakbys.zrobil.jeszcze.trainer.na.zamrazanie.kontraktow.to.byloby.super:)

tobie też trzeba powtarzać 100 razy ? nie będzie na ZAMRAŻANIE KONTRAKTÓW boże nauczcie się czytać na forum ..

Opublikowano

Ogólnie wszystkie przyciski od dodawania bramek nie działają. Jak naciskam to słychać taki dźwięk od windowsa,że nacisnąłem nieprawidłowy przycisk :)

Pomoże ktoś ? ;)

Przy włączonej fifie włącz jeszcze raz trainera.

AWLtTwd.png.b8c418cb383347077c6bdc09f70989cb.png

Opublikowano

@lizaczek321    @.:WrednY:.  możecie podać linka do suspendera?

Trainer działa, ale zauważyłem, że jeśli się gra mecz to jak strzelam bramki to ich nie dodaje (jeśli trainer dodaje 3, a ja strzelam 3).

Tak, liczba bramek jest stała. Po wciśnięciu home lub away +3 blokuje się na trzech bramkach. 

:mellow:  <_<  :)  <3  :angry:  :(  :unsure:  8S  o.O  -.-  :rolleyes:  :huh:  ^_^  :O  ;)  :P  :D  xD  B)  :ninja:

Opublikowano

mi nie dziala tylko dodawanie goli na wyjeździe

Pomoże ktoś ? ;)

Spróbujcie włączyć i wyłączyć trainera i fifę, jak dalej nie zadziała to napiszcie PW

:mellow:  <_<  :)  <3  :angry:  :(  :unsure:  8S  o.O  -.-  :rolleyes:  :huh:  ^_^  :O  ;)  :P  :D  xD  B)  :ninja:

Opublikowano

Dodasz Proces Magic Hotkey ? Dodawanie Bramek Działa ! Wiem wiem Powelka Magic nadal dziala ale gdy włącze 2 trainery to nic się nie dzieje :(

Opublikowano

niestety magic hotkey to dla mnie magic póki co :D nie wiem jak do tego się zabrać, powyżej masz link do process suspendera ;)

Opublikowano

Siema,

mam pewien problem, mianowicie po dodaniu bramek, usłyszawszy dźwięk komentatora zatrzymuje Fife "ProcessSuspenderem" a po 15s, czyli po odpauzowaniu, mecz się rozpoczyna lecz moim składem kieruje komputer jak i składem przeciwnika również kieruje komputer, nie ma nic prócz mapy z interfejsu, a po strzelonej bramce, po ukończonej połowie, czy po czymkolwiek jedynym wyjściem z gry jest alt-f4. Czytałem cały post i nie zauważyłem nigdzie podobnego problemu, wiesz może co może być nie tak? A może ja coś źle robię? Pozdrawiam

nfsw_SZESZELE.png
Opublikowano

Siema,

mam pewien problem, mianowicie po dodaniu bramek, usłyszawszy dźwięk komentatora zatrzymuje Fife "ProcessSuspenderem" a po 15s, czyli po odpauzowaniu, mecz się rozpoczyna lecz moim składem kieruje komputer jak i składem przeciwnika również kieruje komputer, nie ma nic prócz mapy z interfejsu, a po strzelonej bramce, po ukończonej połowie, czy po czymkolwiek jedynym wyjściem z gry jest alt-f4. Czytałem cały post i nie zauważyłem nigdzie podobnego problemu, wiesz może co może być nie tak? A może ja coś źle robię? Pozdrawiam

Hmm, to co ty uważasz za kierowanie składem przez komputer to zwykły automatyczny pressing ;p Jeżeli mecz jest w toku a ty przykładowo poszedłeś po herbatę to twoi zawodnicy i tak będą biegać i stosować pressing ;p U Ciebie jest to samo ;p Dziwne, że tak Ci się zacina. Postaraj się wyłączyć grę i trainer, Zastosować się do wskazówek jakich udzieliłem w temacie głównym (czytaj pierwszy post) i powinno zadziałać.

Witam czy tylko mi nie zalicza meczy ? Tzn wygrywam mecz dostaje coins i exp a w lidze dalej 0 meczy:?

Dużo tych meczy zagraleś ? czasem tak jest, że przez 2 lub 3 mecze nie dodaje punktów, tzn. punkty dodaje ale ty ich nie widzisz, dograj ligę do końca i zobacz czy wygrasz ją szybciej niż wskazuje na to pasek z punktami.

Opublikowano

Siema,

mam pewien problem, mianowicie po dodaniu bramek, usłyszawszy dźwięk komentatora zatrzymuje Fife "ProcessSuspenderem" a po 15s, czyli po odpauzowaniu, mecz się rozpoczyna ...

Spróbuj w trybie borderless window, mnie suspender czy pauzowanie wogóle nie działa jak gram w oknie samym a to co opisujesz potrafiło mi się robić nawet bez trainerowania jak kiedyś w tą grę jeszcze grałem :).

Opublikowano

Dzięki stary jesteś wielki dal tych co mówią ze nie da się poauzować suspenderem otóż da się tylko wtedy gdy gra nie jest uruchomiona w oknie tzn musicie grac na fuul scren tez miałem kłopoty ale trochę się pobawiłem i wszystko gites.

o widzisz to znalazło się wyjaśnienie sprawy :)

Opublikowano

Ziomeczki, nie wiem czemu ale normalnie wszystko bramki mi dodaje, hajs jest ale pkt za mecz wgl nie dostaje zagrałem tak 6 meczy i nic 0 pkt

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...