Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA World Trainer - Beta version

.:WrednY:.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 423
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ogolnie to dziś EA miało lub ma jakieś problemy, bo nawet grajac normalnie meczy nie zalicza, nawet przegranych xD

a co do zasady uzywania trainera to jest wszystko wyjasnione na filmiku i w pierwszym poscie.

:mellow:  <_<  :)  <3  :angry:  :(  :unsure:  8S  o.O  -.-  :rolleyes:  :huh:  ^_^  :O  ;)  :P  :D  xD  B)  :ninja:

Opublikowano

Zrobisz później wersje na laptopy ? :D

słabo mi się robi jak czytam te komentarze ? po co wersja na laptopy chłopie nie masz Numerycznych numerów na lapku  ?? ...

Opublikowano

słabo mi się robi jak czytam te komentarze ? po co wersja na laptopy chłopie nie masz Numerycznych numerów na lapku  ?? ...

Nie w każdym są klawiatury numeryczne.

ogolnie to dziś EA miało lub ma jakieś problemy, bo nawet grajac normalnie meczy nie zalicza, nawet przegranych xD

a co do zasady uzywania trainera to jest wszystko wyjasnione na filmiku i w pierwszym poscie.

Czyli nie tylko mi się tak działo. :P

Zobaczymy jak dzisiaj. Zalicza. :) Dzięki wielkie @.:WrednY:.

AWLtTwd.png.b8c418cb383347077c6bdc09f70989cb.png

Opublikowano

Wszystko idealnie działa, jeżeli ktoś ma problemy co do trainera to z chęcią wytłumaczę wszystko i pokażę (jeżeli będzie trzeba poprzez skype'a np.)

Ale są dwa minusy:

- Dodaje tylko 3 gole a co za tym idzie ? mało kasy w wygranej i mało xp

- Niby awansuję z 10 ligi do 9 a co się okazuje jestem od nowa w 10 lidze

Może Autor sprosta tym wyzwaniom i naprawi to :) "jeżeli się da"

76561198034439306.png

Opublikowano

Oczywiście, że mam, ale wtedy nie mogę używać starego magic hotkey..

Wszystko idealnie działa, jeżeli ktoś ma problemy co do trainera to z chęcią wytłumaczę wszystko i pokażę (jeżeli będzie trzeba poprzez skype'a np.)

Ale są dwa minusy:

- Dodaje tylko 3 gole a co za tym idzie ? mało kasy w wygranej i mało xp

- Niby awansuję z 10 ligi do 9 a co się okazuje jestem od nowa w 10 lidze

Może Autor sprosta tym wyzwaniom i naprawi to :) "jeżeli się da"

Kasy i tak mało będzie.. sam sobie dodałem ze 100 i tak kasy mało ;)... a drugi błąd to problem Fify.. polecam tylko awansować, bez mistrzostwa :)

Opublikowano

Wszystko pięknie działa własnie zgarniam 200 tys :D Wina leżała po stronie EA że nie zaliczało :)

Skąd te 200 tys? ^^ Dokładnie wszystko fajnie działa żeby tylko był jeszcze wbudowany Magic do rozłączania to by było spoko, ale i tak jest dobrze.

AWLtTwd.png.b8c418cb383347077c6bdc09f70989cb.png

Opublikowano

Nie w każdym są klawiatury numeryczne.

Czyli nie tylko mi się tak działo. :P

Zobaczymy jak dzisiaj. Zalicza. :) Dzięki wielkie @.:WrednY:.

haahhahahaha nie ma Numerycznych to ja jeszcze nie widziałem  to niech kupi 2 klawiature..

Opublikowano

Ludzie ja mam do was pytanie nie macie ostatnie od 4-5 dni tak że na szukanie przeciwnika czekacie około 5 minut nawet ? Ostatnio właśnie taki problemy mi się zaczeły że musze czekać po 5 min a wcześniej elegancko trainerowałem i rywala w kilka sekund wyskakiwało prosze o odpowiedź

Opublikowano

Ludzie ja mam do was pytanie nie macie ostatnie od 4-5 dni tak że na szukanie przeciwnika czekacie około 5 minut nawet ? Ostatnio właśnie taki problemy mi się zaczeły że musze czekać po 5 min a wcześniej elegancko trainerowałem i rywala w kilka sekund wyskakiwało prosze o odpowiedź

liczba trainerowców drastycznie malała i ciezko było kogoś znaleźć, ogolnie w godzinach nocnych też jest problem :)

:mellow:  <_<  :)  <3  :angry:  :(  :unsure:  8S  o.O  -.-  :rolleyes:  :huh:  ^_^  :O  ;)  :P  :D  xD  B)  :ninja:

Opublikowano

Ale to zaczęło sie jakieś 4-5 dni temu i to nawet na zwykłym koncie gdzie gram normalnie rywala szuka mi strasznie długo niewiem czy to jest spowodowane tym że oni coś namącili czy tym że mało ludzi gra . Ale wydaje mi się że oni coś namącili ponieważ cały czas wyszukiwało mi około 30 sekund i tak nagle od 4 dni takie bajeczne rzeczy sie dzieją

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...