Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA WORLD - MiniTrainer+ Cheat Engine bez Crash!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a wiec przechodzimy do rzeczy;p

1-Odpalamy fife world

2-Odpalamy cheat engine

3-wybieramy w Ce ten zielony kwadracik co sie swieci czyt.proces i znajdujemy fifeworld.exe

4-w Ce wchodzimy Edycja-ustawienia-przyciski-i mamy zboku spauzuj zaznaczony proces wybieramy sobie pod jakim klawiszem chcemy pauzowac fife;p i dajemy ok

5-odpalamy minitrainera;p

6-wyszukujemy przeciwnika dodajemy sobie bramke w minitrainerze

7- gdy uslyszymy komentatora pauzujemy gre przyciskiem ktory wybralismy w Ce do pazowania

8-czekamy 5-10 s i naciskamy ten sam przycisk by odpauzowac

9 tracimy polaczenie z przeciwnikiem 3pkt i kasa dla nas bez crash. Oczywiscie mistrz ligi to crash bo to wina fify ,

Ps-- Admin usun mi ostrzezenia;) z gory dzieki

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wiesz nawet nie mogłem sprawdzić trafiłem na 7 trainów pod rząd ;_; A jest trainer do single?

:ninja: JESTĘ NINJĘ  :ninja:

Opublikowano

Ad. 7. W zasadzie mozemy wlaczyc pauze kiedy chcemy jesli nie gramy na trainera, nawet w 90 minucie zadziala.

Ad. 8. Tu nie ma reguly, ja np. musze czekac 15 sekund zeby wywalilo. ;)

Opublikowano

pauzując grę muszę jeszcze raz włączać fifę, da się to jakoś ominąć, żeby wyskakiwało, że utracił połączenie?

Daj + nic ci się nie stanie

Opublikowano

jeszcze raz włączać fife?

tak, bo mi nie wyświetli się po pauzie, że utracił połączenie z serverem jak spauzuje grę i odpauzuję. Gram jakby cały mecz i jedyna opcja to włączyć grę jeszcze raz. Ale za to nie ma crasha.

Daj + nic ci się nie stanie

Opublikowano

gdy usłyszę komentatora pauzuje czekam 10-15 sec odpauzowywuje i nic gra leci dalej

musisz cos zle robic... bo dziala na 100%

poradnik ok, ale zapomniałem napisać ,że gra musi być na fullscreenie. W innym przypadku gra się złapie buga

najlepiej grac w oknie tak jak ja zapomnialem dodac :)

Opublikowano

zajebiście działa  jeden zrobi trainer drugi patent na crashe  szacunek dla was

mam tylko prymitywne pytanie ;D jak włączam pauzowanie gry to u przeciwnika sie zawiesz tak samo :D ?

Opublikowano

zajebiście działa  jeden zrobi trainer drugi patent na crashe  szacunek dla was

mam tylko prymitywne pytanie ;D jak włączam pauzowanie gry to u przeciwnika sie zawiesz tak samo :D ?

dokladnie tez mu sie wiesza;P i mu pisze utracono polaczenie tak samo xD

Opublikowano

he ;D to nie wiedziałem że tak będzie działać :D czyli praktycznie bana nie moge dostać za sztuczne lagi ale i tak bede grał na 2 koncie ;D

dzięki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...