Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA World Trainer - Beta version

.:WrednY:.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 423
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Skad moge pobrac ten proces suppsender?

poszukaj w necie

P.S. Jest osoba z systemem 64 bitowym której trainer działa ?

:mellow:  <_<  :)  <3  :angry:  :(  :unsure:  8S  o.O  -.-  :rolleyes:  :huh:  ^_^  :O  ;)  :P  :D  xD  B)  :ninja:

Opublikowano

poszukaj w necie

P.S. Jest osoba z systemem 64 bitowym której trainer działa ?

po użyciu trainera powinien widnieć wynik 3:0 w trakcie grania? pobrałem nową wersję ale w dalszym ciągu mi nie dodaje bramek

Opublikowano

I have process suspender and I've done the same steps but it didn't work, Maybe you just edited non-base addresses!

*I hope you reply in english since I use google translate to translate polish*

Opublikowano

Hmm dziwna sprawa, pytam jeszcze raz czy trainer działa komuś oprócz mnie i mojego kumpla ? xD

The Leader, no i use base adress ;/

:mellow:  <_<  :)  <3  :angry:  :(  :unsure:  8S  o.O  -.-  :rolleyes:  :huh:  ^_^  :O  ;)  :P  :D  xD  B)  :ninja:

Opublikowano

Hmm dziwna sprawa, pytam jeszcze raz czy trainer działa komuś oprócz mnie i mojego kumpla ? xD

The Leader, no i use base adress ;/

If you aren't sure yet if the trainer working or not and think that we can't use it, I can record a video while doing the steps and prove that the trainer isn't working.

Opublikowano

zapraszam do przetestowania dwóch wersji testowych, jest opcja tylko dla gospodarza meczu.

Opublikowano

zaktualizowane, proszę o sprawdzenie. Jeśli nie działa to szukam dalej *_*

Opublikowano

Mam pytanko, czy ten trainer dziala tez w trybie jednego gracza? :P

Cofam pytanie, test.exe wcale nie odpala.

Test1.exe odpala, ale nie dodaje goli, sprawdzone tylko w trybie jednego gracza. <System Windows 8.1 x86 Enterprise>

Bez_nazwy_1.png

Opublikowano

This version works , thanks mate. ;)

But no, I passed the one match , but the result of a tie , in any event, does not work.

PL:

Jednak nie, jeden mecz mi zaliczyło, ale przy wyniku remisowym, w każdym bądź razie nie działa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...