Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cutler

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja mam taki problem.

Pobrałem klienta + spolszczenie.

W kliencie w folderze PACK nic nie ma...

Nie mogę uruchomić patchera - wyskakuje komunikat, że jako administrator, też nic nie działa.

Te spolszczenie wklepać do folderu pack czy głównego?  Próbowałem tu i tu i nic nie działa.

Pewnie jest nowy client i nie dyga z moim spolszczeniem :c

@Cutler grasz jeszcze? ;)

• Odpowiedzi 351
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pakera  - czyli chodzi o patchera? .. xD  Jeśli tak to jako, że nie napisałeś po co Ci, czy chcesz przez patchera pobrać całego klienta czy co to powiem tylko, że jeśli nie masz klienta pobranego Shiro2 i chcesz pobrać przez patchera to ja to odradzam, bo od zawsze był problem, że po pobraniu przez patcher Shiro2 się nie uruchamiał, więc i tak trzeba było pobierać całego klienta.  Chyba, że teraz coś się zmieniło i ktoś to w ostatnim czasie robił, ale tak jak mówię i Ja i dużo innych osób pisało mi na pw gdy pobierali klienta przez patcher, że im się metin nie uruchamia. 

Opublikowano

nie chcę patchera  chcę unpakera  do rozpakowania plików ;d 

iż chciałem sobie zrobić wh a aktualny download nie działa 

Opublikowano

aaa o rany okej sorry xD 

No Wh tutaj robił tylko L.ike, ale nawet nie mam pojęcia czy On jeszcze tam gra ;p 

Opublikowano

aaa o rany okej sorry xD 

No Wh tutaj robił tylko L.ike, ale nawet nie mam pojęcia czy On jeszcze tam gra ;p 

Nie gram bo nie mam czasu ;x Ituria .. ;x

Opublikowano

Jest tutaj jeszcze jakas polska gildia??

Graliśmy na serwerze na T easy był taki ;d tyrona bodajże, jak tam gra na shiro?

Ponoć jest w chunjo, ale to musi ci potwierdzić cutler czy jest czy nie.

Siedzi Anonn & DejmieN i Hax1or na ławce...

Podchodzi do nich Bóg xMateo i mówi co tam leszcze?

Oni odpowiadają nie bij ziomek bo się boimy już przez Cb mieliśmy sprawę w sądzie.

xMateo ucieszony i mówi dawać szmal.

Oni wyjmują wszystko co mają i uciekają ;)

Opublikowano

Ja już nie pamiętam dokładnie, ale w grze masz możliwość zmiany języka.  Tylko jesli dobrze pamiętam, to przy zmianie języka w grze nie działał handel ( chyba że już to naprawili ), także jeśli byś chciał handlować musiałbyś zmienić z powrotem na ich język.  Ale tak jak mówię, sprawdź sobie czy czasem nie naprawili tego buga, bo może na ang. wersji już idzie handlować :P 

Opublikowano

Powinny być normalnie zioła albo u handlarki, albo u babki ze sztabkami, albo u babki co stoi przed murem w chunjo ( nie wiem gdzie stoi ta kobita w innych królestwach ;p ). Ale tak w ogóle to koń jest zbędny, bo masz wierzchowce które zdobywasz na 5 lvl z misji :P  

Opublikowano

Mnie tam już w sumie dawno nie było, ale jeśli liczba graczy w dalszym ciągu się utrzymuje taka jaka była, to warto w porównaniu do innych serwerów. 

Gdy ja zaczynałem z Zuke to było bardzo dużo Niemców ' wykoksanych '' na full, natomiast myślę że mogę zaryzykować i powiedzieć, że spokojnie co niektórych dogoniliśmy z eq itp. Także walczyło się całkiem fajnie. Fajne jest własnie to, że każdy gracz bez wydawania kasy na IS ma to samo. Wszystko dostępne w grze. 

Opublikowano

Ja już niestety tego nie wiem :P  Nie mam pojęcia czy jeszcze gildia MPCForum działa tam coś, choć zakładam że nie. Także trzeba by czekać na odpowiedź kogoś grającego tam, lub ewentualnie pospamować na czacie ( bo czat jest jeden wspólny więc nie ma problemu z porozumiewaniem się ) i wyłapać Polaków :P 

Opublikowano

Chyba to spolszczenie co jest z prezce już nie działa, także za moment zaktualizuję informację o braku spolszczenia.. ;x 

Opublikowano

zmieniła się tylko ilość graczy, strasznie dużo odeszło i nie pozostałe tak wielu jak kiedyś. 

zresztą tutaj pvp i wojny i tak nie miały sensu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...