Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cutler

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ludzi nadal grubo jest, idzie pograć, zarobki tak jak jest w poradniku na 1 stronie, metki w m2 i w red lesie [wszedzie] jest bardzo zwiekszony resp w 1h mozna miec 55 egzo i rad ;) a instrukcje u instruktorów. Tylko wilkołak musi sobie dropic ku.

• Odpowiedzi 351
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak wygląda obecnie serwer? 

Opłaca zaczynać się grać? Ile ludzi średnio online?

71e6d390a9ea69700661668b284f3652a2f3e5d1

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

NIE TRACIE CZASU... na servie gra może max 100 ludzi zero polaków niezle na stronie głównej niby 2k graczy..haha fake

Tam jest tylko napisane "ponad 2tysiące graczy" czy coś takiego. Szkoda trochę bo serwer był fajny ;)
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Obrazków nie odświeżę, bo nie mam już tej prezentacji. Ogólnie serwera już nie polecam, nie warto zaczynać, a ludzie ( Niemcy ) też uciekają / wyprzedają eq. Zaraz wejdę do gry, bo mam klienta jeszcze to zrobie Ci ss i wstawie jak wygląda sytuacja. 

Jinno:  To właściwie wszyscy objęci FIZYCZNI gracze, cała reszta to sklepy offline, gdzie np. Sura stojący pod drzewem ma takich sklepów 7 wystawionych, a przynajmniej 7 jest podpisanych jego nickiem ;x  Więc tak jak mówię, zdecydowana większość wyprzedaje eq i zdecydowana większość tych graczy na ss'ach to już 105 lvl'e  baardzo ciężko znaleźć kogoś poniżej 90 poziomu, a te 90 to zwykle jakieś postaci tych 105. Serwer umarł jakiś czas temu, wprowadzili aktualizacje - Likana, sklepy offline i inne pierdoły, by odżył serwer ale i tak jest dupa zbita, a innych powodów dlaczego nie polecam wypisywać już nie będę, bo już nie mają znaczenia. 

krkei0rsq0mp.jpg

Shinso:

bvh9gwe5p9x8.jpg

Chunjo : 

blf8ztuc3fh8.jpg

Opublikowano

Obrazków nie odświeżę, bo nie mam już tej prezentacji. Ogólnie serwera już nie polecam, nie warto zaczynać, a ludzie ( Niemcy ) też uciekają / wyprzedają eq. Zaraz wejdę do gry, bo mam klienta jeszcze to zrobie Ci ss i wstawie jak wygląda sytuacja. 

Jinno:  To właściwie wszyscy objęci FIZYCZNI gracze, cała reszta to sklepy offline, gdzie np. Sura stojący pod drzewem ma takich sklepów 7 wystawionych, a przynajmniej 7 jest podpisanych jego nickiem ;x  Więc tak jak mówię, zdecydowana większość wyprzedaje eq i zdecydowana większość tych graczy na ss'ach to już 105 lvl'e  baardzo ciężko znaleźć kogoś poniżej 90 poziomu, a te 90 to zwykle jakieś postaci tych 105. Serwer umarł jakiś czas temu, wprowadzili aktualizacje - Likana, sklepy offline i inne pierdoły, by odżył serwer ale i tak jest dupa zbita, a innych powodów dlaczego nie polecam wypisywać już nie będę, bo już nie mają znaczenia. 

Shinso:

Chunjo : 

to kiepsko bo na stronie pisze 2k+ ..  dzieki za info bo chciałam ściągac ;D

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

No niestety te 2k+ to im pisze cały czas, nawet jak serwer był bliski upadkowi jak w m1 jinno stało z 20 sklepów pisało 2k +... 

• 4 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

@ jarekb tak z 400/500 paczając po m1 o 21

Wbiłem na serwer popaczyć co na nim porobili i jest dużo nowości typu wilkołak,sklepy offline i inne duperel tylko nwm dlaczego prawie wszystkie moje konta są pobanowane oprócz sury 105 ;/

aztRRou.jpg

iSeeYou  

Opublikowano

@ jarekb tak z 400/500 paczając po m1 o 21

Wbiłem na serwer popaczyć co na nim porobili i jest dużo nowości typu wilkołak,sklepy offline i inne duperel tylko nwm dlaczego prawie wszystkie moje konta są pobanowane oprócz sury 105 ;/

Nie tylko Twoje. Moje 3 konta po prostu nie istnieją, mój sura z perfekt eq, petami itd. został goły i dostęp mam tylko do głównej postaci ( o ile jeszcze mam ten dostęp ). Ogólnie od tamtej pory nie polecałem serwera, bo to jakaś wewnętrzna robota, skoro ludzie tak jak Ty, albo mają bany na koncie, albo tak jak ja w ogóle konto nie istnieje. Najlepsze jest to, że xxx czasu temu lista zbanowanych  w ogóle nie pokazywała kont tych, którzy zostali zbanowani. 

Opublikowano

Nie tylko Twoje. Moje 3 konta po prostu nie istnieją, mój sura z perfekt eq, petami itd. został goły i dostęp mam tylko do głównej postaci ( o ile jeszcze mam ten dostęp ). Ogólnie od tamtej pory nie polecałem serwera, bo to jakaś wewnętrzna robota, skoro ludzie tak jak Ty, albo mają bany na koncie, albo tak jak ja w ogóle konto nie istnieje. Najlepsze jest to, że xxx czasu temu lista zbanowanych  w ogóle nie pokazywała kont tych, którzy zostali zbanowani. 

Ja dostałem głownie bany na shopki i zabaki 90/75/55 ;/

aztRRou.jpg

iSeeYou  

Opublikowano

Dawno tutaj nie grałem, ale coś mnie tknęło żeby zobaczyć co się tutaj dzieje postanowiłem pobrać sobie nowego klienta, spatchowałem, odpalam i po zalogowaniu we wszystkich itemach nagle są kd +2 zamiast +4

Czy ktoś orientuje się co się stało i dlaczego tak jest, a nie inaczej?

Opublikowano

Też mam takiego buga, aczkolwiek w dmg chyba się nic nie zmieniło, bo normalnie ubijałem ludzi nawet bez alchemii włączonej. 

• 7 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...