Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cutler

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 351
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Gość Lajk™
Opublikowano

Polskie spolszczenie z działającym handlem jest? 

No tak. Poprawiłem handel i śmiga aż miło ! :D

­

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Prezentacja wydała mi się fajna i chciałem zobaczyć jak ten serwer wygląda tak z wewnątrz ale mam problem ze zrobieniem konta. wszystko uzupełniam, klikam i nie pojawia się żadna informacja czy konto zrobione czy nie i w sumie konta nie ma.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Siema, po zmianie języka na angielski metek się nie włącza ;] jest wybór postaci, kilam enter ładuje się do końca i go wyłącza, ktoś coś może wiedzieć ?

6a988de14ac30.jpg

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jak mam się skontaktować z tą polską gildią ?

...................\/...................

Opublikowano

Szczerze mówiąc to nie mam pojęcia czy ktoś z naszych jeszcze tam gra w ogóle. Teraz w niedziele wbiłem zobaczyć jak tam sytuacja wygląda, to mi szczena opadła bo w jinno gdzie zawsze był mega lag i w 3 dupy sklepów + ludzi bijących się to teraz wyglądało to tak : 

http://zapodaj.net/d29fb96133f07.jpg.html

Także nie wiem co się stało, ale mega dużo ludzi chyba przestało grać o.O 

Opublikowano

Na stronie niby 2k + online jest :) Fake ?

Opublikowano

Na stronie niby 2k + online jest :) Fake ?

Wiesz co teraz to już raczej faktycznie ' fake '. Ogólnie jako takiego licznika ten serwer nigdy nie miał, a te 2000+ online to była informacja taka ogólna, że tylu ludzi gra i faktycznie jeszcze do 6/7 miesięcy wstecz tyle ludzi grało co też pokazywały  ss'y które robiłem gdy wtedy jeszcze tam grałem. Przewinęło się przez serwer też wielu Polaków, przez to też własnie w niedziele wszedłem zobaczyć czy po takiej przerwie dalej tam coś żyje.. No ale tak jak widać na powyższym zdjęciu, raczej nie bardzo. :O 

Bardziej interesuje mnie co się stało z tym serwerem przez ten czas, bo gdy ja kończyłem z Zuke tam grać, to wtedy jeszcze nowością była ta cała aktualizacja + Ice Run itp. Troche odrzucał fakt, że znacząco zmniejszyli drop yang i ja jeszcze zdążyłem się wtedy mega dorobić, ale nowi już mieli znacznie ciężej na dropienie yangów, więc może też to się przyczyniło do odejścia ludzi. 

Ja nie ukrywam, że sam szukam teraz typowego Old'a z 99 lvl'em max, ale żeby było w piernika ludzi, no ale póki co ciężko.. 

Opublikowano

Mam ciągły błąd przy odpalaniu klienta, dotyczy plików python22.dll i python27.dll, niby nie może znaleźć, ale pliki są. Podmieniam je z plikami z innego .de serwera i dalej to samo, usuwam i patchuje klienta, gdzie ściąga mi je od nowa i dalej to samo. Ktoś miał ten problem? NET framework najnowszy pobrany i zainstalowany, nie ma błędów rejestru.

Opublikowano

Musiałeś zmienić język klienta, musi być na niemieckim bo jak nie to nie pograsz.

Opublikowano

Mam ciągły błąd przy odpalaniu klienta, dotyczy plików python22.dll i python27.dll, niby nie może znaleźć, ale pliki są. Podmieniam je z plikami z innego .de serwera i dalej to samo, usuwam i patchuje klienta, gdzie ściąga mi je od nowa i dalej to samo. Ktoś miał ten problem? NET framework najnowszy pobrany i zainstalowany, nie ma błędów rejestru.

Jak zmiana języka nie pomogła to doinstaluj net framweroka 3.5 mimo, że masz najnowszego i jeszcze też spróbuj zainstalować  Visual C++. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tak jak pisałem wyżej, nie wiem co się stało, że serwer się tak posypał, bo nie grałem w tym czasie.. Ale ! Jutro wstawię ( a przynajmniej mam zamiar ) prezentacje nowego serwera, który na pierwszy rzut oka wydaje się być dośc przyjemnym serwerem. Nie powiem dokładnie teraz jaki to serwer ( taka nutka tajemnicy .. :P ), ale tak jak mówię serwer wydaje się fajny, a szczegóły poznacie w prezentacji gdy zbiorę do kupy podstawowe info :P 

Opublikowano

Tak jak pisałem wyżej, nie wiem co się stało, że serwer się tak posypał, bo nie grałem w tym czasie.. Ale ! Jutro wstawię ( a przynajmniej mam zamiar ) prezentacje nowego serwera, który na pierwszy rzut oka wydaje się być dośc przyjemnym serwerem. Nie powiem dokładnie teraz jaki to serwer ( taka nutka tajemnicy .. :P ), ale tak jak mówię serwer wydaje się fajny, a szczegóły poznacie w prezentacji gdy zbiorę do kupy podstawowe info :P

Czekamy czekamy :)

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...