Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cutler

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 351
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Graj według poradnika Cutlera. Gra na tym serwerze wymaga w miarę szerokiej wiedzy o grze i jako takiego doświadczenia. Gildia MPCForum w Chunjo, możesz pospamować na wołaj czy ktoś jest online, albo jak kogoś zobaczysz to poprosić o dodanie. W gildii każdy pomaga na tyle, na ile może.

Opublikowano

Jak zmienic jezyk? Podales info ale nie podales jak to zrobic :)

Gdybyś doczytał poradnik do końca byś zobaczył, że napisałem ^^  " normalnie w grze wchodzimy w opcje systemowe i tam mamy możliwość wyboru języka "

Opublikowano

Ogólnie pustka się zrobiła ...

Siedzialem dzisiaj 3/4 dnia i zywej duszy w gildi nie widzialem( w sensie tych bardziej ogrnnietych i z wiekszym lvl) jedynie co to osoba 55 lvl wbila ktora prawie nic nie wiedziala :D

Opublikowano

@Skurwensyn.

W spolszczeniu jest naprawiony handel.

@Wreav

Podmienia plik locale.cfg (podejrzewam, że to powoduje, że client działa z wgranym spolszczeniem), dodaje opcję zapisania haseł dla 4 kont i zmienia wygląd menu logowania.

Opublikowano

Poważnie myślę nad ponownym zaczęciu graniu na tym serwerze. :) Mam sure 75lv BM i moim pytaniem do was jest czy mam robić jakiegoś WP'ka zeby najpierw zarobic a potem inwestować BMa? czy Bm tez jakoś podropie/zarobie? :)

Opublikowano

Poważnie myślę nad ponownym zaczęciu graniu na tym serwerze. :) Mam sure 75lv BM i moim pytaniem do was jest czy mam robić jakiegoś WP'ka zeby najpierw zarobic a potem inwestować BMa? czy Bm tez jakoś podropie/zarobie? :)

Bm'em nie zarobisz 

Najlepiej zrobic wp i wp zarabiac sam tak robilem

Bootleg

Zuke

Opublikowano

Czyli ogólnym zarobkiem tutaj jest dropienie na którym lv 90/100? Już nie ogarniam. :D

Opublikowano

Ogolnie to jak przekierowywuje mnie do pobrania wh to wywala ze bład 404 ;// Ma ktoś inny link?

Opublikowano

truta+7 do mixu bez kd ile warta? :D sorka ze tu pisze ale nikogo w ghrze znalezc nie moge

Opublikowano

truta+7 do mixu bez kd ile warta? :D sorka ze tu pisze ale nikogo w ghrze znalezc nie moge

Do 1kkk, lepiej szukać od razu +9 (1,5kk do mixu, 2kkk porządna wymixowana).

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...