Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cutler

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 351
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Prawdopodobnie teraz wróci masa ludzi + chyba dodali do klienta polski język.

• prawdopodobnie polski język
  • wilkołak
  • zmiana szybka chaneli
  • nowe biżu
  • nowy handel i większy slote i limit yang
  • sklepy offline
  • 6 skill dla woja ninji
  • MEGA AKTUALIZACJA
Opublikowano

Jeśli ten update to prawda, to albo zmieniła się ekipa w administracji, albo zmienili drastycznie ' poglądy ' i  próbują za WSZELKĄ cenę, jakim tylko się da sposobem ożywić serwer... 

I nawet gdyby znowu wróciło na serwer ponad 2k graczy, to już tam nie wrócę.. 

Opublikowano

mi wszystko działa normalnie 

Tak na marginesie gdyby ktoś się bawił Wilkołakiem polecam wbijać w statystykach Int i zręczność a jeśli chodzi o skile to podstawą są buf Dusza purpurowego wilka daje sporo do ataku ten 2 jest mniej ważny ale też przydatny 

Opublikowano

Witam.

Męczyłem się troche aby zabrać w końcu głos w tym temacie bo 50 postów.. wracając do rzeczy.

Shiro2.net dostał kopa, nową aktualizacje która ma moim zdaniem więcej minusów niż plusów.

-Dlaczego?

-Już śpiesze z odpowiedzią: nowi gracze (Ci co założą sobie postać z 1lvl) dostają: Pierścień pół księżyca (ppk) na 7 DNI (30% potwory, 50%exp 2hp) + PETA  (lis 10% na zwierzaki) + potem amulet z hp itd. wiec 1lvl na starcie ma 40% na mooby. Oczywiście starzy gracze nie dostają nic z tych rzeczy (a pierscienia pol ksiezyca nie da sie przelozyc chyba ze ktos umie to piszcie!!).

-Pamiętasz vote-coins?

-To zapomnij tego juz nie ma jest kompletnie inny system to co miales zniknęło! są nowe rzeczy i nowe monety! :)

-Dostaliśmy możliwość wyboru języka!

-SUPER! tylko szkoda że jak damy język Polski to znikną nam budynki (mi zniknęły w m1 wszystkie budowle, same mpc zostały).

-Nowa klasa na serwerze wilkołak!

-Super opcja szkoda że eq wojenne i wszelakie abs trzeba zmienić bo nowa postać

PLUSY

-Wiele nowych/starych graczy na serwerze

-Rynek rozwija się, ceny są optymalne na wydawanie jak i na zarabianie

-Nowe misje (niestety ich nie rozumiem) na youtubie są filmiki nagrody nawet-nawet

-Nowe możliwości handlu: możliwość wystawienie itemu za 2kkk itd.

-Dobór języka POLSKI NIE DZIAŁA

-Kolor czcionki na czacie

-Łatwiejszy zarobiek na niższym lvlu robimy nowe postacie i dropimy

-Eventy dalej są częste.

NIE WYPISZĘ WSZYSTKIEGO BO PO PROSTU NIE UMIEM TEGO UŁOŻYĆ JAK COŚ PISAĆ TU LUB PW.

GRAM NA SHIRO NIE ZAWSZE ALE GRAM NICK : DISTANCE - GŁÓWNA POSTAĆ. <3

Opublikowano

TEMATEM  JUŻ  SIĘ  NIE  ZAJMUJĘ, TAKŻE  PROSZĘ  DO  MNIE  NIE   PISAĆ  W  ZWIĄZKU  Z  SERWEREM.

Opublikowano

Fajny by było gdyby ktoś postawi prawie identyczny serwer ale po polsku z małymi poprawkami.

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jeśli ktokolwiek wie jak ulepszyć te pieprzone kd na +4 to prosze pisac.

Bo mi non stop pali na +3/4 (na roznych kontach) i wiem jak je zrobic na +4 trzeba dropnac z bossa taka kulke.

NA +3 polecam bodziami bo kd sie nie traci.. gdzie ulepszacie KD I W JAKI SPOSÓB PROSZE NAPISZCIE TU LUB A PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...