Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cutler

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy tylko ja tam mam, że po tp do m1 buguje się postac, a client crashuje ?  I juz nie idzie się zalogowac na postacie ?

Miałem tak samo kilka razy ale przy logowaniu, wydaje mi się, że to zależy od kompa i gdy jest za dużo ludzi w m1 to po prostu wywala.

• Odpowiedzi 351
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Okej wszystko działa. Ostatnio robiłem Reinstall systemu więc nie mam niektórych programów. Gram w Chunjo żółci nick: Ciner89. Pozdrawiam miło się gra

Opublikowano

Czy tu są max bony ? i co z 6/7? są ? a jak są to bony na klasy ?

Nie, nie ma max bonow. Abs moze wejsc 10/15 a reszta bonow o połowe wartosci mniej.

6/7 równiez nie ma. (Z czego sie cieszę :))

Słyszałem jakieś info że jest nowy client. Wie coś ktoś na ten temat?

Mnie jeszcze sluch nie doszedl na temat nowego clienta takze nie pomoge

Bootleg

Zuke

Opublikowano

Takiego pytania sie nie spodziewalem normalnie nogi sie pode mną ugięły...

Ale prosze oto jak wygląda najlepszy pet do PVM, daje on 40% na potwory.

Kosztu takiego peta nie potrafie okreslic bo teraz ostatnio rynek wariuje ale od 5 do 10kkk

post-597903-0-04782100-1414071083.jpg

Bootleg

Zuke

Opublikowano

Takiego pytania sie nie spodziewalem normalnie nogi sie pode mną ugięły...

Ale prosze oto jak wygląda najlepszy pet do PVM, daje on 40% na potwory.

Kosztu takiego peta nie potrafie okreslic bo teraz ostatnio rynek wariuje ale od 5 do 10kkk

Stary dzięki za dobre chęci ale jak widać nie zrozumiałeś mnie ;] chodzi mi jak wygląda on na handlu ;] żebym nie został zrobiony w bambuko. Chodzi mi o slot.

I jak wygląda jakiś pet do PVM do 1 kkk?

Opublikowano

Wystarczy że znasz nazwe peta ^^ Teraz po update jest już o tyle spoko w handlowaniu, że pety mają swój opis bonów które dają, bo wcześniej była tylko nazwa peta widoczna po najechaniu na item. Teraz jest normlany opis, więc po prostu nie da się zrobić kogoś w bambuko, bo wszystko jest git majonez opisane. 

Peta do pvm teraz na rynku za 1kkk nie dostaniesz. Najtaniej ( o ile dostaniesz jeszcze w takiej cenie bo wątpie ) to 1.5kkk, a teraz myślę że już jako minimalną cene którą trzeba dać za peta do pvm ( baby azrael ) to jest 2kkk+ 

Opublikowano

Pets:
Rentierjunges-Siegel.png Rentierjunges-Siegel --> 60 Magischer Angriff --> (PvP-Tunier)
images-i79879bx1bpp.png Bambi-Siegel --> 5% TP 25%EXP (KEINE Chance auf EXP) --> (Weihnachts-Event)
Boney-Siegel.png Boney-Siegel --> 150 AW --> Halloween-Truhe (Halloween-Event)
Jadeph%C3%B6nix-Siegel.png Jadephönix-Siegel --> 1500 TP --> Yamachun (Flammenrun-Boss)
Feuerph%C3%B6nix-Siegel.png Feuerphönix-Siegel --> 500 TP --> Sechseckige Schatztruhe 
Eisph%C3%B6nix-Siegel.png Eisphönix-Siegel --> 20% TP absorb --> Eishexe
Baby-Azrael.png Baby-Azrael -->20% Monster --> Itemshop/Fischerevent
images-i79882bdcey9.png Rufus-Siegel -->1000 TP --> Sensenmann/Blauer Tod
images-i79882bdcey9.png Rufus-Siegel (Schwarz) -->18 Dex & 10% Schaden --> herstellbar bei Huahn-So
images-i79882bdcey9.png Rufus-Siegel (Blau) -->18 Dex & 12% Schaden --> Blauer Ebenholzkasten [(Itemshop: Drachen-Coins (Lagerverwalter)]
images-i79882bdcey9.png Rufus-Siegel (Gold) -->18 Int & 12% Schaden --> Gelber Ebenholzkasten [(Itemshop: Drachen-Coins (Lagerverwalter)]
images-i79883b3miic.png Leonidas-Siegel -->100 AW --> Riesenspinnentruhe
images-i79883b3miic.png Leonidas-Siegel (Schwarz) -->18 Str & 10% Schaden --> herstellbar bei Huahn-So
images-i79883b3miic.png Leonidas-Siegel (Blau) -->18 Str & 12% Schaden --> Blauer Ebenholzkasten [(Itemshop: Drachen-Coins (Lagerverwalter)]
images-i79883b3miic.png Leonidas-Siegel (Gold) -->2500 TP & 15% Schaden --> Truhe der Könige (Itemshop)
images-i79880bvj3ut.png Khan-Siegel -->30% Chance auf Exp Bonus --> Truhe des Milon/der Athene
images-i79880bvj3ut.png Khan-Siegel (Schwarz) -->18 Int & 10% Schaden --> herstellbar bei Huahn-So
images-i79880bvj3ut.png Khan-Siegel (Blau) -->2500 TP & 15% Schaden --> Truhe des ewigen Winters (Itemshop)
images-i79880bvj3ut.png Khan-Siegel (Gold) -->2500 TP & 15% Schaden --> Truhe der Macht (Itemshop)
images-i79881btv2l6.png Porky-Siegel -->75 AW --> Truhe des Azrael
images-i79881btv2l6.png Porky-Siegel (Schwarz) -->1000TP & 10% Schaden --> herstellbar bei Huahn-So
images-i79881btv2l6.png Porky-Siegel (Blau) -->2500 TP & 15% Schaden --> Truhe des ewigen Winters (Itemshop)
images-i79881btv2l6.png Porky-Siegel (Gold) -->1000 TP & 12% Schaden --> Gelber Ebenholzkasten [(Itemshop: Drachen-Coins (Lagerverwalter)]
Leonidas-Siegel.png Knuud-Siegel (Eisbär) --15% Schaden & 1500 TP --> Itemshop / OX (Zeitlich begrenzt)
Leonidas-Siegel.png Bao Bao-Siegel (Panda) -->15% Schaden & 1500 TP --> Itemshop / OX (Zeitlich begrenzt)
Leonidas-Siegel.png Kleiner-Henker-Siegel (g) --> 40% Mob --> Itemshop
Sheldon-Siegel.png Sheldon-Siegel --> 15% Schden & 1500 TP --> Itemshop

Bootleg

Zuke

Opublikowano

Konkretny serwer. Dużo z PL gra ? ^.^ Może mnie przygarniecie ? :D

Polaków niby tak średnio, w chunjo jest ich dość sporo, gorzej u reszty. Gildia jest taka sobie, troche mało rozmowna ale myśle że miejsce się znajdzie :)

Opublikowano

Konkretny serwer. Dużo z PL gra ? ^.^ Może mnie przygarniecie ? :D

Chunjo, gildia MPCForum. Różnie bywa z frekwencją, czasem masa ludzi, czasem 2 - 3 osoby ale generalnie każdy doświadczony pomoże początkującemu ;)

Opublikowano

Serwer szybko się nudzi. Malo polaków gra ;/

Znudził Ci się bo?

Zgaduje, wbiłes lvl a masz skille na M1 i nie masz eq. Zgaduje dalej, stoisz w miejscu i nie potrafisz znaleźć sobie zajęcia albo miejsca na zarobek licząc na to że ktoś coś może da, albo wbiłes lvl masz wszystko perf eq, alchemie i się nudzisz bo nie masz co robić, idź jakiegoś bossa ubij, idź się pobić w m1, a jestem pewien w 100% że wszystkiego nie osiągnąłeś. :)

Bootleg

Zuke

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...