Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cutler

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 351
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na obecną chwilę seria z Shiro2 jest zakmnięta z powodu małej aktywności polaków na tym serwie a bez ekipy to nie gra ;/

Ja gram :)

Opublikowano

ja też pogrywam nie codziennie bo realne życie jest  ważniejsze ale jakies 2 moze 3 h poświęcam niestety mam narazie 91 lv bo jakoś nie moge zebrać się do expienia  więc jak coś pisać do FrediKruger mam swoją gildię (RuchOporu) wiec jak ktoś ma ochotę zapraszam , a tak na marginesie jaki bug jest z vote ??.

Opublikowano

Grałem na serverze kiedyś, ale niestety okradziono mnie przy wymianie eq na psc i skończyłem z serverem, ale mam wielką chęć zagrać znowu, więc zasysam clienta robie nowe konto i widzimy się w grze!

@ Mój nick VTEC

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

mam tutaj 105 mental z full eq na 105 +9 i full eq wojenne +9

do tego wp 105 pod drop tez eq +9 cale, pety ,piescienie i wierzchy, kto tam chce pisać pw

Opublikowano

Ja mam taki problem.

Pobrałem klienta + spolszczenie.

W kliencie w folderze PACK nic nie ma...

Nie mogę uruchomić patchera - wyskakuje komunikat, że jako administrator, też nic nie działa.

Te spolszczenie wklepać do folderu pack czy głównego?  Próbowałem tu i tu i nic nie działa.

c3e3677f25827.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...