Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cutler

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nigdy nie był nic warty ;p czasem widywałem po 50kk wystawione ale :

1. 50kk  to są  3? spoty w v2  ;p 

2. Musiały trochę postać żeby zeszły, o ile w ogóle zeszły ;p 

• Odpowiedzi 351
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nigdy nie był nic warty ;p czasem widywałem po 50kk wystawione ale :

1. 50kk  to są  3? spoty w v2  ;p 

2. Musiały trochę postać żeby zeszły, o ile w ogóle zeszły ;p 

dzięki za info :D

Opublikowano

Zapraszam do obejrzenia. Jest to odcinek Prezentujący serwer. Z tego serwera od jutra no moim kanale będzie prowadzona cała seria od 0 -105 lvl ! Odcinki będą wrzucane co 2-3 dni ... Nie patrzec na nick MPC -.- Na głownym koncie nie mogę, ponieważ nie mam 50 postów.

https://www.youtube.com/watch?v=34Q2EkYvCRc&feature=youtu.be

Za obejrzenie z góry DZIĘKI!!!!!!

Bardzo fajnie ^^  Od zawsze brakowało kogoś kto by nagrywał coś z tego serwera ;p 

Prawdopodobnie nie będzie zbyt wielu oglądających, ale tym się nie przejmuj i jeśli będziesz miał zamiar grać do 105 lvl'a to możesz śmiało nagrywać ;p Poprzednik, który miał nagrywać, nagrał chyba z 2/3 odcinki i to takie po których mi osobiście bardziej by się odechciało grać... xD  Tak czy siak myślę, że nowy który będzie chciał sobie zobaczyć jak wygląda ten serwer to pewnie poogląda odcinki ^^ Powodzonka ^^

Opublikowano

17 białych perełek 10 nieb i 7 red [ jakieś 1kkk ] stracone w ciągu 1min na ulepszanie złodzieja za 20kk [ kupiony +6 ] - koniec ulepszania = Złodziej +1 :) pozdrawiam z*******e bodzie od handlarki...........................

Opublikowano

Dlatego zawsze mówimy by kupować gotowce ^^  Robienie czegokolwiek samemu jest po prostu nieopłacalne ;p no chyba, że chcesz mieć jakieś wyjątkowe bony no to wtedy wiadomo musisz sam tyrać ;p 

Opublikowano

Nom prawda Cutler a takie pytanie ile musze dać za czystą trute +0 +9 Najlepiej do mixu? Opłaca się sprzedać 2 x Metal zeby kupic trute dla mentala ? A i czy może mnie ktoś do gildi dodać :D

Opublikowano

Co do cen - musiałbyś dorwać kogoś kto gra i robi eq, bo ja to już od dłuższego czasu nie znam rynku .. :P 

A co do gildii no to ja aktualnie nie gram, więc póki co jedynie tutaj się udzielam ;p 

Opublikowano

Kd są +3 u rybaka i możesz je ulepszać do +4 u seona w m1. Szansy w % to Ci nie podam bo nie mam pojęcia ;p

Opublikowano

Cutler wyczyść skrzynke odbiorczą. Masz może na shiro jakąś trute na zbyciu może być +0 mix jak by co moge zapłacić - jak to mówią nic za darmo :D ???

Wiesz co ja z takich rzeczy to tak jak w sytuacji ogarniania rynku - nie mam od dłuższego czasu ;p Ja postacie wszytkie tam miałem gotowe już od dawna i nowym jeśli chodziło o pomoc to robiłem np. fms'y albo ulepszałęm im ich tarcze - czyli w sensie pomoc byłą na takich typowo low lvl'ach, bo zarabiać to zarabiałem na legendarnych kamieniach, a jak nie zarabiałem to tylko się biłem ;p Dlatego zero wiedzy o tym co po ile stoi i brak itemów do rozdawania bo nie chodziłem już na bossy ;p  A pozostałą '' wiedze '' serwerową zamieściłem w poradniku ;p 

Opublikowano

Legendary lecą na Ice Run'ie z bossa. 

Co do gildi, przekazywać nie ma czego tak naprawdę bo ludzie przestali grać Ci co byli u mnie w gildii. Musiałbyś pospamować na wołaczu  ( przypominam czat jest połączony i każde królestwo widzi co kto pisze ) czy ktoś gra z Polski itd. 

Opublikowano

Tu chyba nie ma mozna handlowac, ale jak ktos chce kupic to mam na sell wp 69lv 2xP truta+9, stal+9, nasior 60lv, ebo kolce+9, ebo branza+9, quliny+9, lwia tarcza+9, pet 25% na moby, lew bodajze 350 ataku, 3.8kkk itp. buff 2xP za doladowanie.

Opublikowano

Ja póki co nie wracam :P 

Co do smoka.. Smoka masz tak jak wszędzie na końcu av2, przenosi Cię duch sury / woja ( nie pamietam dokładnie który z nich tam stoi ).

Czy ciężko? jeśli masz dajmy na to 100 lvl, full eq ( przynajmniej takie jakie wypisałem w poradniku ) i full biolog do 100 to na 2 konta zrobisz go spokojnie. Jeśli miałbyś jeszcze do tego eq dodatkowo hmr (  halbomond ring czy jakoś tak a na nasz język - medal bohatera ) + Heńka ( henker gold <- i tu uważaj bo jest zwykły henker i henker gold więc jak będziesz kupować to tylko golda ) to zrobisz smoka solo.  Taktyke na smoku to już każdy sam sobie obiera taką jaka mu odpowiada.  I najważniejsze każdego bossa czy cokolwiek będziesz bić na marmie, bij z wierzchowca. Czyli jesli masz lwa 350 ataku i idziesz na jakiegoś bosa to robisz tak : przemieniasz się w marma i wchodzisz na lwa i z lwa bijesz. Jedyne o czym musisz wtedy pamiętać to o tym, że z wierzcha na marmie nie idzie bić na spacji tylko musisz ustawić  ' auto ' na mobie i wtedy będzie bić. 

Procentowo o przedmiotach nie mam pojęcia bo ja kupowałem gotowce ( najbardziej opłacalne ). Niebianke to jeśli patrzysz pod kątem pvp to nie ma sensu w ogoóle brać bo na 105 i tak musisz zmienić na tą co jest na 105.  No chyba że masz full kasy no to możesz sobie kupić niebianke ( robić nie warto bo  ulepszanie i biolog na tym serwie to mega hard i naprawdę uwierz lub nie kupe ludzie kończyło gre przez to że jarali co chwile rzeczy i wydawali full kasy na metale ) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...