Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cutler

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 351
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Z tego co wiem gracie w żółtych :D? Będę stać z nickiem Misiowaty na ch1 żółci m1 start :]

Zdecydowanie jest lepiej pisać do konkretnej osoby, bo ja np. na ch1 wchodze tylko gdy idę się tłuc, a tak to na innych ch sie siedzi i mysle ze reszta też :P  

Opublikowano

Jak zarobić bodziakiem? Najlepiej na którym lvl? Mam 33 lvl z Aurą P? Co polecacie?

Zależy co wolisz, metki w m2 jeżeli potrzebujesz rad i egzo i lubisz jeździć po mapie i ubijać metki,  a jeżeli chcesz mieć gotowe yangi i v2 Cię nie nudzi, to wbij 55lvl i zarabiaj na 4. i 5. spocie w v2 ;) Pamiętaj, żeby podnosić marmury. Polecam też zbierać 5 bony (Geheminsvole Thruhe), bo potem może zabraknąć. 

Dziki sługa to "Wilder Ergebener", ale zbieraj wszystkie. Ja wystawiam sługi po 40kk, a inne po 20kk i schodzą w niecałą godzinę.

A, i pamiętaj o biciu Best. Kapitanów ;) Z około co piątego leci Kość Palca (jedna = około 70 - 80kk), a respią się 2 kapitany na CH co 10 minut :)

PS. Kupię ebonitową bransę, mam na sell 4x Magiczny Metal. PW w grze: CiemnaStrefa, BLAZEDATSH1T

Opublikowano

Metki w m2. Szybko będziesz je ubijał, drop: rady/ egzo/ kamyki, itp. Możesz dużo zarobić :D Lub dobij 55 i do v2 wraz z buffem drop yangi.

Albo vote na HotSpocie <3

Kto ma zbędne eq i chęci żeby mi podexpić postać? :D

Opublikowano

Fajnie się gra na serwerze tylko nie chce się dropić aż 55 rad i ego aby zrobić skilla na g1 potem nie wiadomo ile egzo aby skill wszedł na P ;p.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Ja przypominam, że to nie jest easy tylko medium, a dla niemców poniekąd hard .. :P Cieszcie się, że jest taki wielki wysyp metków na mapach a nie zwykły resp, bo wtedy można by dopiero narzekać na dropienie egzo i rad + do tego jest vote codziennie - czyli dziennie 10 rad/ egzo do przodu :P 

Egzo z G do P to 36 - wszystko pisze w poradniku, wystarczy tylko minute poczytać ;p 

Odnośnie ts'a. Jest ts gildijny, z którego i tak bardzo mało graczy korzysta bo w gildi wolą pisać na czacie. 

Opublikowano

Lion chyba jako jedyny często jest na ts'ie i czeka na ludzi ;p a tak to byś musiał z gildią gadać kto siedzi itd. bo mnie to nie interesi w ogóle ;p

Opublikowano

na poprzedniej stronie Above dodał poradnik co do vote, ale jak to działa i czy jest szybciej faktycznie niż normlanie to nie wiem. U Above jeśli dobrze pamiętam zagłosowanie trwa koło 40 sekund tym programem. U mnie normalnie jak kiedyś głosowałem trwało kolo 2 minut. Musiałbyś sprawdzić sobie ten poradnik. 

Opublikowano

'' All P server ''  ?  jeśli to, to ja właśnie przez to po 2 minutach dopiero jakos mogłem zagłosować by wyskoczyło w końcu '' succesfulll vote '', nie wiem czy da się to jakoś ominąć czy to specjalne przez nich zabezpieczenie takie.. nie mam pojęcia.

Opublikowano

2 pytania:

- skąd dropnąć tą branse ebonitową i naszyjnik na 60lvl bo szukam od 2 dni na sklepach i nie ma ;<

- jakie set pod pvp dla szamana? ;p

Ebo bransa wiem, że dropiła na kluczach w dt. Natomiast nasior to już ciężej bo nie pamiętam, ale chyba z jakichś szkat z bosów, ale no tak jak mówię nie pamiętam zbytnio ;p 

Pod pvp dla szamana to tradycyjny raczej, chyba że pytasz o coś konkretnego :P 

Opublikowano

Hmmm ta strona jest chyba przeciążona  bez kitu nie moge głosować tzn nie otwiera mi sie strona :(

Hmmm ta strona jest chyba przeciążona  bez kitu nie moge głosować tzn nie otwiera mi sie strona :(

ja pierdziele ile to sie może pobierać tym jebanym pacherem :(

Opublikowano

ja pierdziele ile to sie może pobierać tym jebanym pacherem :(

Patcherem klienta nie pobieraj, bo Ci co pobierali patcherem pisali mi ze mieli jakies bledy i nie mogli otworzyc metka i musili i tak sciagac calego klienta. 

A strona no to pewnie tak jest, rano dzisiaj to smigala szybciutko ;p 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...