Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] Trainer by GamerZ v25

TheVolume

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Q-BANN ale bez bota? A, mam robić po max 80 ucieczek, nwm, np. restart gry i kolejne 80? lub 50 dla bezpieczeństwa?

W ogóle liczą Mi się części tuningowe, bo ja zrobię nowe konto, bo tamte A11122 ma f1,cq,agerę, itd

Rób do 85-95 max ! rób np o 17.00 i kolejny raz zrób np o 10:00 rano, pewności nigdy nie ma, że nie dostaniesz bo po 2 ucieczkach Cie mogą capnąć, kij wie. Ostatnio zrobiłem coś około 150 ucieczek bez bana, lecz to był przypadek bo walnąłem w kime:D

• Odpowiedzi 970
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Q-BANN ale bez bota? A, mam robić po max 80 ucieczek, nwm, np. restart gry i kolejne 80? lub 50 dla bezpieczeństwa?

W ogóle liczą Mi się części tuningowe, bo ja zrobię nowe konto, bo tamte A11122 ma f1,cq,agerę, itd

@xKajzer

Z botem i rob maxymalnie do 80 ucieczek to i tak bedzie 80minut bo jedna ucieczka na 1 minute :) na bocie oczywiscie :)

Rób do 85-95 max ! rób np o 17.00 i kolejny raz zrób np o 10:00 rano, pewności nigdy nie ma, że nie dostaniesz bo po 2 ucieczkach Cie mogą capnąć, kij wie. Ostatnio zrobiłem coś około 150 ucieczek bez bana, lecz to był przypadek bo walnąłem w kime:D

@kubatoja

To mosisz sie pilnowac nastepnym razem polecam program czasowy wylacznik komputera dziala sprawdzone w boju :)

to masz download :)

http://www.dobreprogramy.pl/Czasowy-Wylacznik-Komputera,Program,Windows,12320.html

76561198125755300.png

Opublikowano

@xKajzer

Z botem i rob maxymalnie do 80 ucieczek to i tak bedzie 80minut bo jedna ucieczka na 1 minute :) na bocie oczywiscie :)

@kubatoja

To mosisz sie pilnowac nastepnym razem polecam program czasowy wylacznik komputera dziala sprawdzone w boju :)

to masz download :)

http://www.dobreprogramy.pl/Czasowy-Wylacznik-Komputera,Program,Windows,12320.html

hahah dzięki teraz mogę spać w spokoju:)

Opublikowano

Siemka Dziala to czy jakies problemy sa z tym czy cos

Działa, ale polecam używać tylko funkcji Team Escape Bot, ponieważ za inne dostaje się szybko bana.

Używając TE Bot-a radzę robić mniej niż 100 ucieczek (Mniej niż Done: 100) - zmniejszy to ryzyko bana (ale nie zlikwiduje).

f

Opublikowano

pół roku temu wbilem 50 lvl na escp i dzisiaj wbijam i normalnie bez bana

Sam mam 40 lvl wbity dawniej botem, ale brak bana jest raczej kwestią farta niż regułą.

Opublikowano

Jak dasz radę, zrób go na WIN8. Plik jest ale żadne kliki nie działają.

Wyłącz antywirusa jeszcze przed pobraniem pliku. Jeśli nadal będą problemy to masz przecież do dyspozycji uruchomienie programu ze zgodnością z poprzednimi wersjami systemu windows.

PS. Na W8 działa bez problemu.

HB5fLf7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...