Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] Trainer by GamerZ v25

TheVolume

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 970
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Aktualna wersja TE Bot'a zawarta w Trainerze od GMZ v23 wykonuje ucieczki w takim czasie, jaki pokonuje gracz.

Na dzień dzisiejszy jest to maksymalne możliwe zabezpieczenie. Więcej informacji będę mógł podać po kilku dniach testów.

HB5fLf7.png

Opublikowano

mialem tainera v23 wlonczonego i pobralem se ten hack co podmienia auta .. a gralem z wujkiem na prywatnym i pisalo tak discable eror eror hack ! i wylonczylo mi gre probuje sie zalogowac i pisze .. ten ban tymczasowy..i potem juz weszlem a moge za kilka dni dostac prema bana

Opublikowano

mialem tainera v23 wlonczonego i pobralem se ten hack co podmienia auta .. a gralem z wujkiem na prywatnym i pisalo tak discable eror eror hack ! i wylonczylo mi gre probuje sie zalogowac i pisze .. ten ban tymczasowy..i potem juz weszlem a moge za kilka dni dostac prema bana

To, że używasz cheatów na prywatnych wyścigach nie oznacza, że nie dostaniesz bana :)

Są wykrywalne tak samo jak w przypadku tradycyjnych zawodów multiplayer.

HB5fLf7.png

Opublikowano

­Bardziej zabezpieczyć TEBota się już raczej nie da, ale możliwe, że mają jakiś system na wykrywanie nawet tego.

To może być ban na 30 dni, ale mi już dobre 3 miesiące temu zbanowali konto testowe z takim właśnie komunikatem jak Tobie i dalej nie jest odbanowane.

349241432911096669131.jpeg
Opublikowano

­Tak się mogło zdarzyć, choć jest to mało prawdopodobne. Teraz sporo zależy też od szczęścia - jeden dostanie bana po kilkunastu minutach botowania a inny nie dostanie go po o wiele dłuższym czasie.

349241432911096669131.jpeg
Opublikowano

tak ale tylko te bota wolnego

a gdyby nie mial tymczasowego bana by dzis nie bylo

Co masz na myśli, pisząc "wolnego"? Wersja v14 wykonywała 1 ucieczkę w 1 minutę. Natomiast aktualna wersja (v23) wykonuje ucieczki w takim czasie, w jakim zdołałby ją przejechać gracz.

HB5fLf7.png

Opublikowano

odpowiedz czy to jest cud mial wujek mioj konto ponad przed 2 lat mial zondy te inne koksy zaczol hackowac itd i jak sie wzieli za banowanie karzdego on na dal je ma do tej pory

Człowieku co ty napisałeś ? 

198407584851e922ea6858f.gif

Opublikowano

pytanie moge dostac bana , zrobilem nowe konto 3 dni temu kupilem se za boosty 997 akutalnie mam 20 level 1000 punktow osiagniec 3 gwiazdkowy pucharek w klasie A I pisali ze mnie reportuja bez botow i zadnych innych spomagaczy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...