Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] Trainer by GamerZ v25

TheVolume

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 970
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dzisiaj 4 razy mnie wywaliło i był tylko TempPerm. Wcześniej perma dostawałem po 1 użyciu bota. Straciłem pod koniec listopada konto na które wydałem 350 zł eh ;p...

9218_loveaudi.jpg

Opublikowano

Dzisiaj 4 razy mnie wywaliło i był tylko TempPerm. Wcześniej perma dostawałem po 1 użyciu bota. Straciłem pod koniec listopada konto na które wydałem 350 zł eh ;p...

"Jak się kupi SB to nie dostanie się bana" jest mitem.

Będzie cię wywalało przy każdej aktywności, aż w końcu dostaniesz perma ;)

f

Opublikowano

Czyli chłopaki co proponujecie? Czekać na nowego bota, i czy wogóle będzie szansa stworzenia jeszcze takiego potężnego bota jaki był w ostatnim minionym roku? Czy hacki w nfs world to już przeszłość która nigdy nie wróci? :)

9218_loveaudi.jpg

Opublikowano

Czyli chłopaki co proponujecie? Czekać na nowego bota, i czy wogóle będzie szansa stworzenia jeszcze takiego potężnego bota jaki był w ostatnim minionym roku? Czy hacki w nfs world to już przeszłość która nigdy nie wróci? :)

Prędzej to już przeszłość :)

---

Skończmy dyskusję w tym temacie,

zapraszam tutaj: http://www.mpcforum.pl/topic/1348006-dyskusja-hacki-boty-trainery-i-ich-wykrywalno%C5%9B%C4%87-banowanie-graczy-dzia%C5%82ania-studia-quicklime-games/

:)

f

Opublikowano

Może w przyszłości będą jakiejś hacki niewykrywalne w 100% i bardzo wydajne

A skąd wiesz jeżeli można wiedzieć? Jestem wszystkiego Ciekawy więc jeżeli coś piszecie to odrazu piszcie z odpowiedzią ;).

Ps: Faktycznie koledzy Up mieli racje " Aktualnie teraz masz zakaz wstępu do gry skontaktuj sie z ea " Co na 100% w przyszłości zamieni się to w bana :P.

9218_loveaudi.jpg

Opublikowano

Ja mam komunikat przy wchodzeniu do gry: ,,Aktualnie masz zakaz dostępu do gry. Skontaktuj sie z centrum pomocy'' To jest Perm?

Opublikowano

Ja mam komunikat przy wchodzeniu do gry: ,,Aktualnie masz zakaz dostępu do gry. Skontaktuj sie z centrum pomocy'' To jest Perm?

Jeszcze nie, lecz jest to bardzo bardzo bardzo duża szansa, że go dostaniesz w najbliższym czasie, tak jak ja. :)

9218_loveaudi.jpg

Opublikowano

Czyli trainer to przeszłość? Szkoda ... chciałoby się żeby nikt na swiecie nie znał haców i do obrony . Tylko kilka osób. To chyba usune ten trainer ... może do lata wyjdzie cos nowego

Opublikowano

Czyli trainer to przeszłość? Szkoda ... chciałoby się żeby nikt na swiecie nie znał haców i do obrony . Tylko kilka osób. To chyba usune ten trainer ... może do lata wyjdzie cos nowego

Jest małe prawdopodobieństwo bana, gdy używasz tylko funkcji TE bot ;)

f

Opublikowano

Co wy piszecie....... Team Esceape Bot jest nie wykrywalny??? To za co ja dostałem tego bana niby.

Ja tylko tego esceape bota używałem i tyle więc to też jest jak najbardziej wykrywalne.

9218_loveaudi.jpg

Opublikowano

Co wy piszecie....... Team Esceape Bot jest nie wykrywalny??? To za co ja dostałem tego bana niby.

Ja tylko tego esceape bota używałem i tyle więc to też jest jak najbardziej wykrywalne.

Za tą, nowszą wersję nie dostaje się bana.

Wykonuje ona ucieczki w takim czasie, co my byśmy ją wykonali.

Pewnie używałeś wersji starszej, która wykonywała 1 ucieczkę na sekundę :)

f

Opublikowano

A idź pan w chu.... Z tym nowym team esceape botem :D

On jest strasznie słaby i tak małowydajny że nie opłaca się go nawet włączać.

9218_loveaudi.jpg

Opublikowano

Ta.... przez cały dzień żeby chodziło to marne zyski z tego są. Ja wole poczekać na wiele wydajniejszego bota :P

9218_loveaudi.jpg

Opublikowano

Ja myślę że terazniejszy TE Bot to powinien być legalny i nie powinni dawać banów (Sory za double post)

Dlaczego?

TE bot nabija ucieczki tak że to wygląda jakbyśmy my przechodzili je więc to nabija jakoś co 4-5 minut jedną ucieczke więc ja myśle że to jest taki Trainer-Robotnik xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...