Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] Trainer by GamerZ v25

TheVolume

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja myślę że terazniejszy TE Bot to powinien być legalny i nie powinni dawać banów (Sory za double post)

Dlaczego?

TE bot nabija ucieczki tak że to wygląda jakbyśmy my przechodzili je więc to nabija jakoś co 4-5 minut jedną ucieczke więc ja myśle że to jest taki Trainer-Robotnik xD

Zastanów się, co piszesz... Nigdy nie będzie "legalnych" botów/cheatów/trainerów/bugów. One wykonują dane czynności za graczy. Po pierwsze odbierają sens gry samemu graczowi, po drugie psują rozgrywkę pozostałym kierowcom, którzy chcą grać czysto (od momentu powstania TE Bota pojeździć sobie kilka godzin ucieczki graniczy z cudem i jest okupione masakrycznie długim czasem oczekiwania na znalezienie zawodów) i wreszcie po trzecie - dla samego studia, boty oznaczają zmniejszone zyski (+ stratę graczy, którzy jeszcze liczą na normalną rozgrywkę).

HB5fLf7.png

• Odpowiedzi 970
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To niech lepiej EA się zastanowi... Kiedyś bodykit i inne naklejki możnabyło kupić za kase z gry, a teraz? Wszystko prawie trzeba kupować za boosty bo hajs im się nie zgadza...

A my mamy płacić nawet za samochody?!?! Nie wspomne o tych ultra częściach... Dlatego miedzy innymi ja cheatowałem na teamesceape bocie i będę cheatował. Bo i tak musze w chu... boostów wydac na lepsze pojazdy i zeby samochod jakos wygladał.

9218_loveaudi.jpg

Opublikowano

To niech lepiej EA się zastanowi... Kiedyś bodykit i inne naklejki możnabyło kupić za kase z gry, a teraz? Wszystko prawie trzeba kupować za boosty bo hajs im się nie zgadza...

A my mamy płacić nawet za samochody?!?! Nie wspomne o tych ultra częściach... Dlatego miedzy innymi ja cheatowałem na teamesceape bocie i będę cheatował. Bo i tak musze w chu... boostów wydac na lepsze pojazdy i zeby samochod jakos wygladał.

Nie będę się z Tobą kłócił, bo to bez sensu, ale napiszę tylko, że grałem przez pierwsze 3 lata gry bez wydawania złamanego grosza na wirtualną walutę. Przez ten czas moje auta nie odstawały od innych ani wyglądem, ani osiągami.

A poza tym - jakie inne naklejki poza podstawowymi (oraz tymi z kodów/prezentów) można było kupić za gotówkę w grze? Bodykity nadal są za SB i IGC (zależnie od wozu, bo w niektórych w ogóle nie można go zastosować).

Ta.... Te z dupy co prawie nic nie ingerują w wizualność pojazdu...

Zależy od wozu.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Szkoda że nie dadzą porządnego kodu ważnego na 1rok z wypasionymi itemami :) Teraz liczba graczy zwiększyła by się nawet 2xkrotnie

Kod na 2mln lajków na FB był bardzo dobry tylko szkoda że bardzo krótko ważny

Opublikowano

Wiadomo kiedy będzie jakaś wersja, która pozwoli na szybsze niż co 3-4 minuty zdobywanie kasy ostatnią opcją? :D

Raczej nigdy,

bo boty sprawdzające są na tyle wyczulone, że za szybsze 

czasy ucieczek praktycznie od razu banują.

f

Opublikowano

Raczej nigdy,

bo boty sprawdzające są na tyle wyczulone, że za szybsze 

czasy ucieczek praktycznie od razu banują.

A bot do jakiegoś innego trybu gry, żeby zarobić troche kasy szybko? :P

Opublikowano

Wiecie co... Tak naprawdę to ten nfs ma takie luki w tych ich antyhackach że to kwestia no dajmy 2 miesiecy zanim przysiadzie dobry hacker i to poprostu załatwi.

9218_loveaudi.jpg

Opublikowano

Wiecie co... Tak naprawdę to ten nfs ma takie luki w tych ich antyhackach że to kwestia no dajmy 2 miesiecy zanim przysiadzie dobry hacker i to poprostu załatwi.

Ździwię cie, że jest ich mniej niż myślisz. Wykonanie niewykrywalnego bota jest praktycznie niemożliwe.

Dyskutujmy w tym temacie: http://www.mpcforum.pl/topic/1348006-dyskusja-hacki-boty-trainery-i-ich-wykrywalno%C5%9B%C4%87-banowanie-graczy-dzia%C5%82ania-studia-quicklime-games/

f

Opublikowano

czesc, kiedys uzywalem tego bota i sie chcialem zapytac jak to sie robilo ze po skonczonym wyscigu naliczalo level i hajs bo juz nie pamietam :)

Użyj funkcji TE-Bot (Page Down)

f

Opublikowano

czesc, kiedys uzywalem tego bota i sie chcialem zapytac jak to sie robilo ze po skonczonym wyscigu naliczalo level i hajs bo juz nie pamietam :)

Nowa wersja działa tak samo jak poprzednie, z tą różnicą, że działa o wiele wolniej (wykonuje ucieczki w takim czasie, jak zwykły gracz).

Instrukcja:

http://www.mpcforum.pl/topic/1162356-jak-wbi%C4%87-60-lvl-zdoby%C4%87-du%C5%BCo-kasy-oraz-cz%C4%99%C5%9Bci-3-4-poradnik-video/

HB5fLf7.png

Opublikowano

Witam,

mam problem, mianowicie bot mi nie działa, po skończonej ucieczce pokazuje mi ,,new sessionid wait...'' czekam parę minut zmienia się na done 1 i poźniej tak wolno to się nabija, około 1 wyścig na 5 minut, w czym jest problem?

Uruchamiam grę, potem bota [normalnie, nie wiem może trza jako admin?] klikam te pgdown robię team escape i dupa, wywala to co wyżej opisałem.

Mam wersję v23

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...