Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] Trainer by GamerZ v25

TheVolume

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 970
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A da się to jakoś zmienić? Gram for fun, więc mógłbym sobie codziennie konto zakładać :D

Możesz pobrać starszą wersję, lecz pograsz tylko kilka minut po użyciu cheata :)

f

Opublikowano

Mam takie pytanie, a mianowicie nie wiem czy to sie tyczy tego boota, jeśli nie to sory.

Tak więc, nie wiem czy to jest jakis bug czy co, a mianowice spotkał się ktoś kiedyś z czymś takim, że jak jest zawieszenie, to pisze w nim przekładnia, a jest obrazek zawieszenia? i tylko w zawieszenie da się to dać mimo to, że pisze w nim przekładnia?

A i tak przy okazji w jaki sposób da się dodać o jedną umiejętność więcej tzn, zamiast 5, żęby były 6?Jeśli takie coś jest możliwe.

Z góry dzięki za odp i sory za zaśmiecanie.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pnglukas1431

Jest to jeden z błędów gry.

Co do tych 6 umiejętności są one tylko w specjalnych wersjach aut za SB (w wersjach dragowych, Moloch i Poszukiwacz Skarbów. Nie da się tych umiejętności wymontować; nie da się zdobyć 6 slotu.

Na przyszłość - napisz temat w dziale głównym, a nie pisz tutaj :)

f

Opublikowano

Witam, czy ten hack jest wyłapywany? Nie chcę dostać bana, a chciałbym coś zarobić :)

Opublikowano

Witam, czy ten hack jest wyłapywany? Nie chcę dostać bana, a chciałbym coś zarobić :)

Tylko funkcja TEBot jest mało wykrywalna.

f

Opublikowano

@Cakhil

Funkcja TeamEscapeBot jest bezpieczna, pozostałe niezbyt.

Mam 100% pewność,że za to nie dostanę bana? 

Opublikowano

Nigdy nie ma 100% pewności.

Cheatujesz - ryzykujesz.

Rozumiem! A czy jeśli jak dotąd nie złapałem bana za używanie cheatów z przeszłości, to czy jeszcze mogę go otrzymać?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...