Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] Trainer by GamerZ v25

TheVolume

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 970
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale z tego co zauważyłem to cheatów i cheaterów jest najwięcej do nfsw bo jest to głównie multiplayer a wiesz, szpan że 1. Miejsce w wyścigu to większa frajda niż na singlu więc cheatują dla kasy i wygrywania ;P ja mam mclarena więc nie potrzebuje speed hacków itd. Co najwyżej jak mi sie nie chce jeździć to odpalam teamescapebota i gram se w diablo czy lola :]

zDlszn.png

Opublikowano

Ale z tego co zauważyłem to cheatów i cheaterów jest najwięcej do nfsw bo jest to głównie multiplayer a wiesz, szpan że 1. Miejsce w wyścigu to większa frajda niż na singlu więc cheatują dla kasy i wygrywania ;P ja mam mclarena więc nie potrzebuje speed hacków itd. Co najwyżej jak mi sie nie chce jeździć to odpalam teamescapebota i gram se w diablo czy lola :]

1 miejsce w wyścigu, a na statach "banned", ja dziękuję za taki "szpan" :D

HB5fLf7.png

Opublikowano

@TheVolume

1. Team Escape co ile się włącza lub od czego to zależy?

2. F10 mogłoby zostać usunięte ponieważ jest to na 999% wykrywalne i nie dołączasz do czatu dla cheaterów a wypadasz po za mapę, po tym ciężko wrócić na trasę gdy jedziesz np po dnie morza czy pod jezdnią/budynkami.

heh, i uważajcie jak używacie :D Przed chwilą spotkałem gostka co używał tank mode na ogólnym i posuwał samochody innych graczy, realnie przenikasz przez auta graczy, więc stosujcie to tylko pod czas wyścigów, inaczej ban gwarantowany.

@top proszę o wyjaśnienie mi tych dwóch opcji, aha.. Zapomniałeś opisać F9, a sprawdziłem co robi.. Więc on pokazuje nam diamenty na mapie co ułatwia zbieranie, po za tym f9 i team escape muszą być włączone by bociło nam ucieczki? opisz proszę :)

Opublikowano

@Heliors

TeamEscapeBot wykonuje ucieczki w takim czasie, w jakim gracz ją przejedzie.

~~

Gdyby miały być usuwane wszystkie wykrywalne funkcje to trainer zostałby pozbawiony większości funkcji, bo teraz praktycznie wszystkie cheaty są wykrywalne.

~~

Funkcja pod F9 z tego co wiem obecnie nie działa.

349241432911096669131.jpeg
Opublikowano

@Heliors

TeamEscapeBot wykonuje ucieczki w takim czasie, w jakim gracz ją przejedzie.

~~

Gdyby miały być usuwane wszystkie wykrywalne funkcje to trainer zostałby pozbawiony większości funkcji, bo teraz praktycznie wszystkie cheaty są wykrywalne.

~~

Funkcja pod F9 z tego co wiem obecnie nie działa.

Tak jak myślałem :) Dzięki za utwierdzenie tego.

F9 działa, lecz wystarczy nacisnąć raz i wyłączyć potem do następnego resetu gry mamy na mapie pokazane wszystkie diamenty :) A jeśli służył też do czegoś innego to faktycznie nie działa.

F10 radzę sprawdzić samemu co to takiego :) Jakby została ta opcja wyłączona to pewnie by nikogo nie korciło < < Co zmniejszyło by wykrycie.

Pozdrawiam :)

ps: Cheatujcie ale z głową ;)

/edit - no spam

@TheVolume Też zauważyłem, jednak był jakiś gostek co nie przenikał i odpychał auta innych to mu napisałem.. Po co mają noobki powpadać z tym a w końcu stanie się wykrywalny :D

Używam pod czas wyścigów przy czym staram się nie stukać w graczy.. neutralne auta np policja latają jak... piłeczki? :P

Tak więc, nice hak. Powodzenia w projekcie :)

Opublikowano

@Heliors

Co do pokazywania diamencików to nie robi tego ta funkcja. Po prostu po włączeniu tego trainera, a następnie wejściu z kryjówki pokazują nam się diamenty bez włączenia żadnej innej funkcji ;)

F10 to jest po prostu funkcja umożliwiająca przejeżdżanie przez ściany.

349241432911096669131.jpeg
Opublikowano

Mam pytanie czy tylko mi wolno chodzi TE ? Miało być jedna ucieczka 1 min a tutaj coś mi się wydaje, że trwa to o wiele dłużej, mógłby mi ktoś wyjaśnić dlaczego nie nabija jednej co minute ? Wtedy by wychodziło 60 ucieczek w godzinę, a nie 100 w 8 godzin <-- to tylko przykład. Jeśli TE wykonuje jedną ucieczkę w takim czasie co normalnie się jedzie to nie lepiej byłoby samemu już jeździć w końcu jest to bez różnicy :)

Opublikowano

Ok na starym bocie który nabija szybko ucieczki nie mam bana.

Gra łamana była ok 2,4 h i wykonałem 24 853 ucieczek otrzymałem 10 000 000$ + 40lvl + 130 części + ~80 umiejętności

Bana nie widzę po upływie 24h więc jeżeli ktoś ma 'problemy' z nowym botem to stary wciąż działa ;)  i nie widzę bana choć może system działa z opóźnieniem i dostanę go po upływie dłuższego czasu

TEMAT

Opublikowano

W sumie też mam chęć przetestować tego starego bota ale nie jestem pewien i obawiam się o bana moge nawet te 100 ucieczek dziennie na starym robić nie muszę mieć od razu 10 mil kasy ^^ tylko własnie być może tak, że dostaniesz później bana za 2 czy tam kilka dni :) Czy mógłbyś podrzucić link do tego starego bota ? 

Opublikowano

W sumie też mam chęć przetestować tego starego bota ale nie jestem pewien i obawiam się o bana moge nawet te 100 ucieczek dziennie na starym robić nie muszę mieć od razu 10 mil kasy ^^ tylko własnie być może tak, że dostaniesz później bana za 2 czy tam kilka dni :) Czy mógłbyś podrzucić link do tego starego bota ?

Nie polecam starej wersji, bo i tak doczekasz się bana.

f

Opublikowano

Aha no to zostaje używanie tego bota :) Dziękuję za pomoc a jakieś przydatne boty są jeszcze dla początkującego ? Szukałem też poradników jak dorobić się dobrych części ale nie mogłem nic znaleźć byłby ktoś tak dobry i podrzucił jakiś link ? Pozdrawiam i z góry dziękuję

Opublikowano

http://www23.zippyshare.com/v/OBrZQeGE/file.html

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/5e2f6c483355f93049875d7931170b8131f01ce7149a01f33c5765da92246e6e/analysis/1423217601/

HB5fLf7.png

Opublikowano

Aha no to zostaje używanie tego bota :) Dziękuję za pomoc a jakieś przydatne boty są jeszcze dla początkującego ? Szukałem też poradników jak dorobić się dobrych części ale nie mogłem nic znaleźć byłby ktoś tak dobry i podrzucił jakiś link ? Pozdrawiam i z góry dziękuję

Za używanie innych botów nabijących kasę łatwo dostać bana.

Części dropią z ucieczek, które wykonuje TEbot. W salonie tuningowym trzeba przestawić ze sklepu na magazyn.

@TheVolume oj tam, oj tam :p

f

Opublikowano

Za używanie innych botów nabijących kasę łatwo dostać bana.

Części dropią z te-bota, lecz w salonie tuningowym trzeba przestawić ze sklepu na magazyn.

Części nie dropią z botów :P

Można je zdobyć w ucieczkach drużynowych (najczęściej), ale też za pierwsze miejsce w wyścigu multiplayer, ze złotego/platynowego pakietu kart (który jest czasem dostępny jako prezent przy zakupie SB), przy powiększaniu serii diamentów (na dniu 19+) oraz z niektórych osiągnięć (jako fizyczna część lub złoty/platynowy pakiet kart).

HB5fLf7.png

Opublikowano

Aha czyli bota który dropi części nie ma okey. Nie w sumie to te pakiety kosztują chyba Boosty :) "gram od 1.5 h gdzies"  Więc niestety jeszcze nie ogarniam za bardzo ;/ Aha czyli powiększać serie itd. Z wyścigów drużynowych ucieczek itd. itp. Nie lecą 4 gwiazdkowe części dobrze rozumiem ale szansa na 3 gwiazdkowe jest ^^ ?

EDIT

Czy mnożniku działają na tym TE bocie ? :)

Opublikowano

Aha czyli bota który dropi części nie ma okey. Nie w sumie to te pakiety kosztują chyba Boosty :) "gram od 1.5 h gdzies"  Więc niestety jeszcze nie ogarniam za bardzo ;/ Aha czyli powiększać serie itd. Z wyścigów drużynowych ucieczek itd. itp. Nie lecą 4 gwiazdkowe części dobrze rozumiem ale szansa na 3 gwiazdkowe jest ^^ ?

Bot sam z siebie nie dropi części ;) TE Bot wykonuje ucieczki - dlatego można przy jego użyciu zdobyć części :P

4-gwiazdkowe też lecą za pierwsze miejsca w wyścigach MP, ucieczki drużynowe, zwiększanie serii poszukiwań skarbów (na 19+ lecą ultra) i platynowe pakiety kart.

HB5fLf7.png

Opublikowano

A właśnie o co chodzi z tymi skillami gdzie mogę je zobaczyć itd.? To są osiągnięcia czy jak. Przepraszam za taką ilość dość głupich pytań ale od razu chciałbym wiedzieć jak najwięcej, żeby było mi łatwiej dobić części lvl itd :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...