Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

L# Downloader - Zawsze najnowsza paczka

HeheheM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

#Update

Naprawiony został Lightning Ryze, do czasu powrotu autora skryptu, zostaje zmodyfikowana wersja.

Do czasu naprawienia Fizz.cs ze zbioru skryptów "Assemblies.exe" zostaje starsza wersja Fizz'a.

QUhIR7.png

• Odpowiedzi 609
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To nie jest problem związany z paczką..

Postaraj się przy włączaniu League of Legends.exe nie lolclient.exe tylko league of legends.exe, czyli po champion select nie używać wgl. komputera w tle, dopiero gdy pojawi się w oknie ładowania się postaci u góry ekranu zielony napis "LeagueSharp" możesz zminimalizować okno ładowania i porobić coś w tle.

Jeżeli nadal będzie wyskakiwał ten problem, zostaje reinstalacja vcredist'ów zgodnie z tym poradnikiem : http://www.mpcforum.pl/topic/1298715-vcredistdownloader-pobierz-wszystkie-wymagane-programy/?p=11086269

dzieki za poswiecenie uwagi : ) 

zaraz sprawdze i dam znac.

~

zrobilem jak mowiles, teraz wyskakuje taki komunikat "league of legends version not supported " 

sprobuje reinstall calego lola i zobaczymy :)

~

probowalem na rozne sposoby i nadal ten sam komunikat (i oczywiscie lol nie czyta l#)

1) Edycja pluginów AMXX

2) Naprawa pluginów AMXX

3) Zaawansowane pisanie pluginów AMXX

Opublikowano

#Update

Naprawiony został Lightning Ryze, do czasu powrotu autora skryptu, zostaje zmodyfikowana wersja.

Do czasu naprawienia Fizz.cs ze zbioru skryptów "Assemblies.exe" zostaje starsza wersja Fizz'a.

naprawiony mowisz ?:) Jak wytlumaczysz zatem fakt iz ryze odwraca sie plecami do przeciwnika i wali skille zatem ? na moje to jednoznacznie przekresla mozliwosc wlaczania tego gdyz zwykle skrypt "ryze" nie posiada owego problemu u mnie :P

Jestes Lepszy ? Szybszy ? Silniejszy ? Gniew imperatora i tak cie doscignie...

Opublikowano

naprawiony mowisz ? :) Jak wytlumaczysz zatem fakt iz ryze odwraca sie plecami do przeciwnika i wali skille zatem ? na moje to jednoznacznie przekresla mozliwosc wlaczania tego gdyz zwykle skrypt "ryze" nie posiada owego problemu u mnie :P

XDDDDDDDDDDDD. Wyłącz używanie pakietów lol

Opublikowano

dzieki za poswiecenie uwagi : ) 

zaraz sprawdze i dam znac.

~

zrobilem jak mowiles, teraz wyskakuje taki komunikat "league of legends version not supported " 

sprobuje reinstall calego lola i zobaczymy :)

~

probowalem na rozne sposoby i nadal ten sam komunikat (i oczywiscie lol nie czyta l#)

Użyj fix'a http://www.mpcforum.pl/topic/1304465-l-fix-21102014/

naprawiony mowisz ? :) Jak wytlumaczysz zatem fakt iz ryze odwraca sie plecami do przeciwnika i wali skille zatem ? na moje to jednoznacznie przekresla mozliwosc wlaczania tego gdyz zwykle skrypt "ryze" nie posiada owego problemu u mnie :P

Wyłącz pakiety w menu Ryze'a.

Wejdź w menu Ryze -> Extra -> Use Packet Cast 

QUhIR7.png

Opublikowano

Ogólnie wszystko ładnie działa (znaczy się czy wszystkie skrypty to nie wiem :v), ale cholernie mnie wkurza gdy podczas meczu wciskam alt+tab by zobaczyć np. co się dzieje na necie, czy zmienić piosenkę i potem gdy chce wrócić do gry to wyskakuje bugsplat.

@edit:

a co z downloaderem? nadal nie działa?

Opublikowano

za to mi nie działa z fixem i bez fixa - ten sam błąd l# przestał działać, chociaż wczoraj smigało wszystko ładnie :) (najnowsza paczka)

z fixem - program przestał działać a bez fixa leaguesharp.exe not supported :/

ok zielony napis pojawił się jak podmieniłem pliki w solutions/lol_game_client_sln oraz projects/lol_game_client

za drugim razem znów to samo program przestał działać... co jest nie tak z tym programem? ;< i problem z configiem...

Opublikowano

Ogolnie to jak to zaktualizować bez utraty skryptów?

@Edit

Pobrałem downloader, pobrało mi się ładnie i co widze?

350811413998741395089.png

Usuń folder z L#, wypakuj jeszcze raz paczkę, i uruchom.

NIC NIE RUSZAJ, bo przez kliknięcie compile all, zjebałeś sprawę.

Skrypty muszą się najpierw pobrać w wersji source, dopiero później może nastąpić ich kompilacja.

QUhIR7.png

Opublikowano

Usuń folder z L#, wypakuj jeszcze raz paczkę, i uruchom.

NIC NIE RUSZAJ, bo przez kliknięcie compile all, zjebałeś sprawę.

Skrypty muszą się najpierw pobrać w wersji source, dopiero później może nastąpić ich kompilacja.

Co jest? Mam twoją paczkę, odpalam L# . Nie chce podnieść się z paska, a gdy na niego klikam wyłącza się. Za pomoc ++ ;d

Opublikowano

League Of Legends.exe verion not supported d940e1a05a5dbe501279ddfad072413e o co chodzi jak to naprawić ? :D

http://www.mpcforum.pl/topic/1304465-l-fix-21102014/

Ogólnie wszystko ładnie działa (znaczy się czy wszystkie skrypty to nie wiem :v), ale cholernie mnie wkurza gdy podczas meczu wciskam alt+tab by zobaczyć np. co się dzieje na necie, czy zmienić piosenkę i potem gdy chce wrócić do gry to wyskakuje bugsplat.

obczailem alternatywne rozwiazanie tego problemu :P wejdz na costoma i ustaw odtwarzanie gry w oknie, u mnie sie sprawdzilo przy takim samym problemie, a roznicy wizualnej prawie nie widac  

Hehehem dzieki za link do fixa :)

1) Edycja pluginów AMXX

2) Naprawa pluginów AMXX

3) Zaawansowane pisanie pluginów AMXX

Opublikowano

#Update

Update wersji LeagueSharp'a działającej na najnowszym Lol.exe

Użytkownicy korzystający z fix'a muszą użyc unfix'a (czyli wrzucić najnowsze lol.exe na miejsce fix'a).

QUhIR7.png

Opublikowano

Wczoraj mi jeszcze wszystko śmigało, a dziś wchodzę i program LeagueSharp prosi mnie o login i hasło, co tam wpisać? ;(

Opublikowano

Na jakiej zasadzie powinien dzialac map hack ? lub czy to wogole dziala skrypty niby sie zaladowaly sa jakies tam 2 opcje ktore sa "on" ale nie widze zadnej roznicy. czy to sie aktywuje jakos ? czy poprostu wadliwy skrypt ?

Jestes Lepszy ? Szybszy ? Silniejszy ? Gniew imperatora i tak cie doscignie...

Opublikowano

Wczoraj mi jeszcze wszystko śmigało, a dziś wchodzę i program LeagueSharp prosi mnie o login i hasło, co tam wpisać? ;(

Wchodzisz na strone joduska.me i sie rejestrujesz, pozniej podajesz te dane do lsharp :]

Na jakiej zasadzie powinien dzialac map hack ? lub czy to wogole dziala skrypty niby sie zaladowaly sa jakies tam 2 opcje ktore sa "on" ale nie widze zadnej roznicy. czy to sie aktywuje jakos ? czy poprostu wadliwy skrypt ?

Pokazuje na mapie gdzie ostatnio był przeciwnik oraz miejsce gdzie możliwe że jest postawiony ward oraz tam gdzie jest postawiony. Chyba to ten skrypt. Jest jest np ???0:30??? to jest prawdopodobienstwo ze jest tam postawiony a jesli jest 0:30 to jest tam postawiony ;d

Opublikowano

nie moge wlaczyc bo wyskakuje mi ze nie znaleziono MSVCR120.DLL a rozwianie ktore zostalo podane wyzej nie dziala ani z pobraniem tego pliku dll ani z zainstalowaniem tego visual CC+ poniewaz mam win8 . ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...